Telefonda konuşmamanız bana tuhaf geldi çünkü genelde erkekler mesaj yazmaktansa aramayı tercih eder .
Kıskançlık konusuna gelince ya size ya da kendine çok güvendiği için sormadığını düşünüyorum ama emin olun en iyisi de bu şekilde davranıyo olması aksi takdirde erkek kıskançlığı hiiç çekilmiyor
Sen bnmkini gorecksin hergun mesajlar atiorm 1 pagafrafa 1 kelime yada bi smiley atio tel konusurken sesi miy miy duyulmuo desibelim algilamiyor oyleki bnmki terazi burcu bn oglak 6 sendr beraberiz cok kavgalar ettk yeri geldik 1 sene konusmadik. Hatta en son 5 mayista kustuk yeni baristik birbirimizi gizlidn takip ettik itiraf ettik sonra. Sonra bn bi hikaye dinledim olen sevgili diye o bana cok ders oldu. Cidden insanlarin icindekini bilemeyiz belki bizdende fazla seviodur. Ondan sonra ne az yazisina trip attim nede sorguladm suan Allaha sukur cok iyiyiz subatta bulusacz ikimiz ayri sehirlerdeyiz
Ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki.. benim de sevgilim aynen öyledir, çok soğuktur ama çok da sevdiğini söyler. seninki en azından sana evleniceğini söylemiş. benimki benle evlenmek bile istemiyor... sen eğer onun senin için çabaladığını görüyorsan bence bu tarz kuruntularla kafanı karıştırma derim.
Bide bize derler oglaklar duygusuz diye halt etmislersiz ne zmandir sevgilisinz :) evlenme teklifi edicm dio daha ne desin ne guzel ya darisi bana benmkide aynen diom bana sevgini belli et diom oda dio ben fazla duygularimi belli edemiom dio ama seviyom iste of of yazmis :) sonra kavga ettgmzde ben dedimki sen beni sevmiosun ama ben hergun agliorm sen niye boylesin diye biraz acil bana sanki utaniyosun askimdan demistim sonra salya sumuk fotolarimi attim bak agliorm iste yazdim oda bana salya sumuk foto atti dediki benim kalbim acimiyo mu saniyosun bak bende agliorm yazamiorm iste yetengm yok senn gibi deglim yazmis ondn sonra baristik ozur diledim salya sumuk halinide tel arka plani yaptm baktikca guluom kertaya
canım herkes kıskanmıyo işte ne güze sana güveniyo dio çevremdede öyle değil işte yaşayan biliyo anlıyo dediğin gibiya kıskanınca ne biliyim havaya girersin i özgüven yaparsın seviyo dersin sahipleniyo falan , diyorum ya sabah lk o yazar hep uyanınca bi o var yani ve hiç sormaz bugün napcan nereye gitcen ben alıp başımı gezsem orda burda ruhu duymaz yaaaa , tmm bende oturup kalkmasını bilen kızım ama bu kadarda güvenilmezki ya bazen diyorum sırf kıskandırmak için bişeylermi yapsam şeytan dürtüyo sonrada ilişkiyi tehlikeye atmak istemiyorum sağı soluda belli olmaz malum ikizler burcu
Kizlar merhaba ben eski sevgilimle tekrar baristim. Aranizda hep onun yogun calismasindan dogan kavgalardan ayrildik zaten dayanamadik bazen o bazen ben döndum sans verdik. Herneyse benim sevgilim cok acaip bi adam kizlar bazi insanlar duygularini belli edemez tmm ama söyle bisey var mesela uyanir msj atar gunaydinlar dilenir bir iki konusuruz ya napcan nereye gtcen hic sormaz aklina gelmez, ben soylersem suraya gtcem napcan orda der soylerim suyuzden oke tamam der o kdr yani asla kiskancligini gormedim suzamana kadar. Ya bana cok fazla guveniyo yada sevmiyomu( bide mesela seni cok seviyorum falan der ama watsaptan fln konusuyoruz sadece hc aramaz. Diyorum ya cok garip. Bide evlenme teklifi etcem memleketten gelince dedi. Edicekmi onuda merak ediyorum, ve beni gercekten bu kdr seviyomu seviyosa niye boyle davraniyo demektende geri kalamiyorum. Seven hicmi kiskanmaz ya bide kiskanilmaktanda hic hoslanmaz asla baskiya gelemez ben cok canim cicimlerle yola getirdim onu cok emek verdim ama bazen sevmiyomu acaba diyorum siz ne dusunuyorsunuz kizlaaaarr ???????
Yavrum sana şu kadar söyliyim önce yapacağın şey tek başınaymışsın gibi düşün. Ben sevgilimi taktıkça benden uzaklaştı ve şimdiyse evlenmek istemiyor benimle. Eger sevgilin zaten mantıklı ve sadık bir insansa sorun ne. Şimdi ben bitmek üzere olan ilişkimi toplamaya çalışıyorum ve sana söyleyebiliceğim en güzel şey onu takma. takmamaya calış öyle gözük demek yanlış olur. Düşün ki sen o olmadan da bu dünyada vardın ve yaşıyordun. ne oldu da bir mesajı seni bu kadar etkiler oldu.. kendini rahat bırakıp kendi hayatını yaşamaya başladığın an seni kendine çekmek için elinden geleni yapacaktır.. umarım dilediğin gibi olur.. bana da şans dile...[/QU
canım onuda denedim onu hiç takmadan normal hayatıma devam ettim, yazmadım aramadım sormadım dediği tek şey niye hiç yazmıyosun ? bende ozamanlar dedim sadece watsaptan arkadaşlarımlada konuşuyorum ben, sen sewgilimsin sözde aramıyosun bile niye yazımki ondan kıyamet kopmuştu bu laflarım çok ağır gelmişti ona ve ayrılmıştık. tamam ağırda sadece watsaptan yazılırmı yaaa hiç kıskanmazmı insan yarın öbür gün evlendiğimizde nasıl davrancak en çokta bunu meraklar içerisindeyim. ozaman kıskanırsa bende onu hç takmıcam ohhh zamanında kıskanmadıklarına say dicem içimden inşallah çok kıskanç bir adama dönüşür yareebbimm duy sesimitatlım kısmetin oysa merak etme eli mahkum edicek evlenme teklifi takma bu işler kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş çoooooook mutlu ol :)
Oy selapk uzatti oda guzelne zmandr sevgilisnz
bir insanın sevdiğini belli etmesi için illa seni seviyorum demesi, kıskanması yada ne bileyim her erkeğin yaptığı şeyleri yapması gerekmezki.
eşim, hiç flört etmememize rağmen bir gün gelip "biz evlensek iyi olur" diyerek evlenme teklif eden biri olarak beni pek kıskanmaz daha doğrusu kıskandığını söylemez ve belli etmez, güzel sözler söylemez ve hediye almaz. ben de bunu dert etmem. uzun uzun romantik konuşmayız ama hemen hemen her konuda anlaşırız ve uzun uzun sohbet ederiz. benden başkasıyla böyle uzun uzun konuştuğunu da pek görmem. bu da bana, beni sevdiğini göstermesi için yetiyor. demek ki onun için önemliyim, demek ki gerçekten beni farklı buluyor. çevresinde o kadar güzel hatun olmasına rağmen hafif alaycı bakar ev "kadın dediğin biraz da zeki ve esprili olmalı. kıyafetle olacak iş değil" der ve resmen beni tanımlar.
evlenme teklif edeceğini önceden söylemesini ise hiç anlamadım. bir insan ya teklif eder yada etmez. edeceğini söyleyene kadar alıp bir yüzük teklif ediverseymiş yabu da çok dan diye oldu sanırım
Ay ne guzel taze asiklar sizio nereli sen nereli ne zman bulusuosunz ayss
Insallah kiskanc olur :)) sen nerelisin? Bnmkide aslen erzurumlu elazigda yasior bende aslen antepliym Ankarada yasiorm. 6 senedir yuzyuze gelmedk hep internet ortaminda askimzii korududk uzakta olmakta araya fitne sokuyo onu farkettm ama subatta adiyamnda bulusacgz ins. Oda erzurm gece okulunu kazandi ama ben ankaradym die bu sne bi dha hazirlanior babasida erzurm die israr edior ins. Yanima gelir dizimn dibinde okur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?