sizce geri döner mi? kafam çok karışık...

Abla İstanbuldan dönünce arıcam hem biraz daha zaman geçsin iyice özliyelim birbirimizi ,şimdi ev kalabalık ablam falan geldi uzun uzun konuşamayız yani yolculuk hazırlığı yapıyoruz :34: dönünce hemen arıcam söz:1:

peki canım.Hayırlı yolculuklar.Allah senden de razı olsun.kendine dikkat et.

Arkadaşlar sevgilimi aradım özür diledim gereksiz kapris ve naz yapmayacağıma söz verdim ama artık olmaz sana güvenemiyorum diyor..".Peki kesinlikle bitti mi bidaha karşına çıkmam diyebiliyo musun diye sordum" ben de ona göre yoluma bakarım dedim:14: hala seni seviyorum ve çok acı çekiyorum kesinlikle karşına çıkmam diye söz veremem diyo ne dediği belli değil şaşırdım kaldım offff...Ben buna ilk başlarda çok çektirdim acaba bana ders vermeye mi çalışıyo facede falan sürekli hüzünlü şarkılar paylaşıyor:14: acaba biz kavga ettikten sonra arkadaşlarına anlattı da birileri akıl mı verdi böyle davran yoksa ilerde sana daha çok çektirir diye...Hiç bu yapıda bir insan değildi bir gece konuşmasak ağlardı :(( ben özrümü diledim ama artık yapacak bişeyim yok ayaklarına kapanamam :50:

Tabikide ayaklarına kapanma ama gözünün önünden de ayrılma Facebook,arkadas ortamı... Ya seni görsün ya da hep senden haber alsın. Belliki oda kırılmış , taktik yaptığını sanmıyorum sadece kırıldığı icin alttan almıyor diyelim. Sende bu hüznü paylas,üzüldüğünü fark ettirki ılerde tekrar aynı şeyi yaşatır diye düşünmesin. O da anlamış artık dikkat eder diyebilsin. Ve en önemlisi hakkında hayırlısı olsun canım. Araman ve üzüntünü belirtmen cok iyi olmuş. Hiç birşey olmasa vicdanen rahat olursun ben hatamı telafi etmeye çalıştım diyebilirsin......

Son düzenleme:
Back
X