Korona zamanı hala şu ev gezmelerini anlamıyorum insanlar nasıl canlarını düşünmüyor hadi kendilerini düşünmüyor ama diger insanlara yazık değil mi.Arkadaslar yeni bir ortama girdim. Yeni arkadaslar ediniyorum. Bi arkadas grubu sagolsunlar iclerine aldilar. Ama icime sinmeyen seyler var. Bir arkadasla yakin oturuyoruz. Surekli cagiriyor evine. Ben daha cagiramadim. Arkadas grubunun icinde biri erkek evli ama esiyle aralari bozukmus. O da geliyor surekli iyi biri ama Anneme anlatinca karsi cikti ve uzak dur diyor. Bu sefer dun annemi de cagirdi bi kac kisi daha olacak. Covid donem acikcasi icime sinmiyor gitmek. Siz olsaniz ne yaparsiniz kirmadan nasil hayir denir?
Kimse için şekil şekil olmaArkadaslar yeni bir ortama girdim. Yeni arkadaslar ediniyorum. Bi arkadas grubu sagolsunlar iclerine aldilar. Ama icime sinmeyen seyler var. Bir arkadasla yakin oturuyoruz. Surekli cagiriyor evine. Ben daha cagiramadim. Arkadas grubunun icinde biri erkek evli ama esiyle aralari bozukmus. O da geliyor surekli iyi biri ama Anneme anlatinca karsi cikti ve uzak dur diyor. Bu sefer dun annemi de cagirdi bi kac kisi daha olacak. Covid donem acikcasi icime sinmiyor gitmek. Siz olsaniz ne yaparsiniz kirmadan nasil hayir denir?
Covid evet zaten gidemezsin ev gezmeleri yasak. Ama bir adam karısıyla bozuk diye herkese saracak değildir herhalde.Arkadaslar yeni bir ortama girdim. Yeni arkadaslar ediniyorum. Bi arkadas grubu sagolsunlar iclerine aldilar. Ama icime sinmeyen seyler var. Bir arkadasla yakin oturuyoruz. Surekli cagiriyor evine. Ben daha cagiramadim. Arkadas grubunun icinde biri erkek evli ama esiyle aralari bozukmus. O da geliyor surekli iyi biri ama Anneme anlatinca karsi cikti ve uzak dur diyor. Bu sefer dun annemi de cagirdi bi kac kisi daha olacak. Covid donem acikcasi icime sinmiyor gitmek. Siz olsaniz ne yaparsiniz kirmadan nasil hayir denir?
Covid evet zaten gidemezsin ev gezmeleri yasak. Ama bir adam karısıyla bozuk diye herkese saracak değildir herhalde.
1- şu covid döneminde biz bu kadar evlere tıkılıp sıkıntıdan çıldırırken gezenlere hakkımı halal etmiyorum, çalışan insanım bişey vardır diye ben kendim bile annemi görmüyorken sen kalabalığa sokmaktan bahsediyorsun.
2-Evli adamın bekar kızlarla ve anladığım kadarıyla evde ne işi var biraz empati o bu haltı yiyorsa sen yeme ve uzak dur.
Haklisiniz kesinlikle korkmaz olurmuyum cok korkuyorum hemde.Koronayi ciddiye almıyorsunuz ama babamın kuzeni 16 gündür hastanede ve yoğun bakimdayken 20 kilo verdi. Çevremdeki ölenleri saymıyorum bile. Birde annenizi de ortama sokmayı düşünüyorsunuz. Biraz mantık lütfen.
Evet sağlık çalışanıymış, ( doktor olduğunu sanmıyorum ama ). Sağlık çalışanı da fellik fellik ev gezmesi , oturması için konu açıp yorum istiyorsa artık kimseye bir şey demeyelim bence .Siz doktor değil miydiniz yanlış mı hatırlıyorumbu ortam yeni iş arkadaşlarınız muhtemelen değil mi?
Doktorlar bu dönemde iş dışı böyle görüşmüyordur herhalde, yanılıyorumdur umarım.
saracak gibi bisey mi demisim ki nerden konuyu oraya cektiniz?
çünkü asıl derdiniz o adamın durumundan dolayı sarkıntılık etmesiymiş gibi bir anlam çıkıyor yazınızdan.
yani anneniz covid için değil de o adam için uyarmış gibi yazmışsınız.
Evet sağlık çalışanıymış, ( doktor olduğunu sanmıyorum ama ). Sağlık çalışanı da fellik fellik ev gezmesi , oturması için konu açıp yorum istiyorsa artık kimseye bir şey demeyelim bence .
evet annem o adam icin uyardi ama sarkintilik yaapcagindan degil o ortamin hos olmadigini dusundugu icin.
o zaman eşiyle sorunu olan hiç kimse ile görüşmemeniz lazım. belli ki asılacağı düşünülmüş.
neyse böyle bir dönemde ben olsam asıl sağlık çalışanı olarak birinin evine gitmeyi dillendirmekten çekinirdim. öğrenince mesleğinizi şok oldum gerçekten.
bu işin içinde olarak nasıl direkt reddedemediniz anlayamadım gerçekten. ve bunca sabırla aylardır evlerine tıkılı insanlar için çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?