Gerçi hoş bu abladanda yapıcı birşey yok.bebde evimi degistirdim sadece telefonla aradı isteseysi okadar çıkıp gelebilirdiDevam edin tavrınızda bence. 3. Kişiler için sıkıntıya girmeyin yok yere. İsterse kendisi gitsin boşverin
Benim mesafe koymam zoruna gitti.ben de beni bile bile onlarla birlik olup dislamasina kırıldım.ben kızının ve kendinin yaptığı harekete kirildim.onla bunla birlik olup dedikodu yapmaktansa hepsiyle mesafe koyayım daha iyi diye düşündüm.yinede öyle dusunuyorum.bir ara iyice cozutmustu watsaptan fln sildim numaralarını.birbirini igbelemeler laf sokmalar eniyisi hiç olayların içinde olmayın dedim ama yine top bende kaldiHiç uğraşmayın gitmeyin de belki sizin küçük bir hareketinizi beğenmedi. Diğerlerine de sizi kötüleri. Aglamaniza üzülmesine de hiç gerek yok
Öyle yaa Allah biliyor ya sonuctaHiç uğraşmayın gitmeyin de belki sizin küçük bir hareketinizi beğenmedi. Diğerlerine de sizi kötüleri. Aglamaniza üzülmesine de hiç gerek yok
Eşiniz de bir tuhafmış. Sizin söylemenize gerek yok ki. Sizin gitmediğiniz yere o da gitmesin.Şimdi gitmezsem daha kotu olurmuyum diyorum birde.esime sende gitmiyeceksin düğüne fln dedim.biliyirumki esimde tepki gösterecek bana
Konustuklarınızı soylemıstırBen birden mesafe koydum oda dokundu.hergun arayip beni şuraya gittiler beni cagirmadilar oraya gittiler beni cagirmadilar diye dert yanardi.simdi o dert yandiklarindan bir ışık görünce dönüşü yaptı onlara ne dediyse naptiysa oburleriylede arami bizdu
Evet zaten düğüne yatirimEşiniz de bir tuhafmış. Sizin söylemenize gerek yok ki. Sizin gitmediğiniz yere o da gitmesin.
Yok gitmek istiyorsa o gitsin siz gitmeyin..
Onların o bir iki araması da düğüne yatırım. Düğünden sonra selam bile vermezler.
Hayatımda onlar olmadan da yaparimda.lekelemelerine çok uzuluyorumcanım bu insanlar bu kadar düşünüp dert edinecek kadar değeri hakeden insanlar mı?
hayatında olmak zorundalar mı?
eşimin arkadaş grubu demişsin bu insanlara mecbur değilsin hoşlanmıyorsan bi daha katılmazsın görüşmezsin olur biter. Kocaman kadın sana bu şekilde davranıyorken sorun yok sen nişana gidip düğüne gitmeyince mi sorun?
olur da neden gelmedin gibisinden ararsa nişana geldik bi hoşgeldin diyen olmadı düğüne de gelmeye gerek bulmadım der geçersin. Insanlara böyle anlam ve değer yüklemeyin ya aptal bi kadın nasıl üzebilir seni.
böyle bi insana hayatında gerçekten ihtiyaç var mı
o olmadan yapamaz mısın düşün bunları..
Giderim merhaba der taki takcaksam weririm eline sonra hadi bb der cikarim.Kahkahali gulucuklu olurum kimseyide takmam kocamla iyi olayim gerisi cokta tin derim.Ew onemli insanda gereksiz insanlar degil.İyikide cikmislar hayatinizdan
Hep kendi anlatırdı oraya gitmişler buraya gitmişler cagirmadilar bilmem ne hep takip ederdi sosyal medyadanKonustuklarınızı soylemıstır
Bende arkasından hiç yorum yapmadım.hatta o gruptakiler in hepsiyle mesafeliyim zaten o samimi olunca onlarda onunla birlik oldularBenimde samimi olduğum,çok sevdiğim birisi ile aram açılmıştı. Ben gayet mesafeli durdum ne arkasından bir laf ettim ne konuştum. Kendi arkadaş grubumdaki herkese beni kötülemiş kulağıma geldi. Herkes kendine yakışanı yapar dedim umruma bile almadım. Ha ondan kaynaklı bana mesafe koyanların yüzüne bakmadım. Allah’a havale ettim. Yakın zaman sonra birbirlerine girip yüz göz oldular. Dışardan seyrettim Allah’ım beni nelerden korumuşsun dedim. İnan ki hafifledim. Hayatımda ağırlık varmış resmen
Eşiyle eşim tanışıyordu. Karışmadım görüşmesine.
Eşiniz gidebilir ama siz gitmeyin. Adını anmayın. O insanları düşünerek kendinizi üzerek onlara kazandırmayın.
Ne güzel olmuş sizin için sevinin işte demekki gerçek yüzleri buymuş. Ne gerek var bu insanlarla görüşmeye,hayatınızda tutmaya. Teşbihte hata olmaz ama bu sözü çok seviyorum. Böylelerinin SALIN İPİNİ GİTSİNBende arkasından hiç yorum yapmadım.hatta o gruptakiler in hepsiyle mesafeliyim zaten o samimi olunca onlarda onunla birlik oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?