Sizce gitmelimiyim

Hiç uğraşmayın gitmeyin de belki sizin küçük bir hareketinizi beğenmedi. Diğerlerine de sizi kötüleri. Aglamaniza üzülmesine de hiç gerek yok

Hiç uğraşmayın gitmeyin de belki sizin küçük bir hareketinizi beğenmedi. Diğerlerine de sizi kötüleri. Aglamaniza üzülmesine de hiç gerek yok
Benim mesafe koymam zoruna gitti.ben de beni bile bile onlarla birlik olup dislamasina kırıldım.ben kızının ve kendinin yaptığı harekete kirildim.onla bunla birlik olup dedikodu yapmaktansa hepsiyle mesafe koyayım daha iyi diye düşündüm.yinede öyle dusunuyorum.bir ara iyice cozutmustu watsaptan fln sildim numaralarını.birbirini igbelemeler laf sokmalar eniyisi hiç olayların içinde olmayın dedim ama yine top bende kaldi

Şimdi gitmezsem daha kotu olurmuyum diyorum birde.esime sende gitmiyeceksin düğüne fln dedim.biliyirumki esimde tepki gösterecek bana
Eşiniz de bir tuhafmış. Sizin söylemenize gerek yok ki. Sizin gitmediğiniz yere o da gitmesin.
Yok gitmek istiyorsa o gitsin siz gitmeyin..

Onların o bir iki araması da düğüne yatırım. Düğünden sonra selam bile vermezler.

İyide bütün bunların olmasına sebep ne okudum okudum bir anlam çıkaramadım , gruptan niye sadece sizle görüşülmüyor .

Ben böyle şeylerde artık kısa ve net insanları hayatımdan atıyorum. Kız nisanında heyecandan bazıları geçmiş olabilir. Ben kız istemesinde mesela kaynima hosgeldin dememisim.atladim cocugu fark etmeden. Ama siz bu insanlarla bir türlü mutlu olmazsiniz. Ve gelecek için bir dipnot: size başkalarının lafını eden ve taşıyan, yarın başkalarına sizin lafınızı eder ve taşır. Böyle tiplerden uzak durun

Konustuklarınızı soylemıstır

Benzer bir durumu ben de lise arkadaş grubumda yaşamıştım. On iki sene olmuş mezun olalı, güya grubumuz var "eskimeyen dostlar" diye. Ordan bi arkadaşımla çok samimiydik, diğerleriyle pek yıldızımız barışmazdı, işte ikimiz birbirimizi kollardık falan buluşmalarda. Sonra benim hayatımda dönüm noktası sayılacak bi sıkıntı ortaya çıktı. Bu yakın arkadaşım beni ne aradı ne sordu. Ben de vefasızlığına kırıldığım için aramadım. Bi süre sonra baktım ki o eleştirdiği insanlarla can ciğer kuzu sarması olmuş aynı sizin abla gibi.
Eşim de bunun eşiyle samimiydi bana hep kin gütme boş ver vs diyor ama bende bitti artık o. Tabiki görüşmüyorum. Siz de görüşmeyin. Bnnim kafam çok rahat. Dünya sadece bu insanlardan ibaret değil. Vaktimizi ilgimizi hak edecek güzel insanlar da var.

Evet zaten düğüne yatirim

Evet onlarsizda yaşanıyor.nerde ağzı laf yapan var yalanı dedikodusu olan onlar revasta

canım bu insanlar bu kadar düşünüp dert edinecek kadar değeri hakeden insanlar mı?

hayatında olmak zorundalar mı?

eşimin arkadaş grubu demişsin bu insanlara mecbur değilsin hoşlanmıyorsan bi daha katılmazsın görüşmezsin olur biter. Kocaman kadın sana bu şekilde davranıyorken sorun yok sen nişana gidip düğüne gitmeyince mi sorun?

olur da neden gelmedin gibisinden ararsa nişana geldik bi hoşgeldin diyen olmadı düğüne de gelmeye gerek bulmadım der geçersin. Insanlara böyle anlam ve değer yüklemeyin ya aptal bi kadın nasıl üzebilir seni.

böyle bi insana hayatında gerçekten ihtiyaç var mı

o olmadan yapamaz mısın düşün bunları..

Giderim merhaba der taki takcaksam weririm eline sonra hadi bb der cikarim.Kahkahali gulucuklu olurum kimseyide takmam kocamla iyi olayim gerisi cokta tin derim.Ew onemli insanda gereksiz insanlar degil.İyikide cikmislar hayatinizdan

Hayatımda onlar olmadan da yaparimda.lekelemelerine çok uzuluyorum

Siz bu ablaya çok fazla anlam yüklemişsiniz. Ne gerek var allah aşkına bırakın eşinizle kendi hayatınıza bakın çok mu önemli yani

Bu yüzden eşim bazen zorlasa da kalabalık eşli arkadaş ortamlarını sevmiyorum.

Erkekler bizim gibi her şeyi gözlemleyip incelemiyorlar, o yüzden eşiniz sizi haklı bulmaz.

Siz o kadını ve diğerlerini her yerden silip düğüne gitmeyin, eşinize de sen istiyorsan git ama ben gelmiyorum diyeceksiniz. Bence böyle insana negatif enerji verenleri direkt olarak hayatımızdan çıkarmak gerekiyor, ne kadar az insan o kadar çok huzur sözü doğru bir söz. Kendinize başka arkadaş ortamı bulun. Eşleriniz arkadaş diye sizin de onların eşleriyle kanka olmanıza gerek yok.

Giderim merhaba der taki takcaksam weririm eline sonra hadi bb der cikarim.Kahkahali gulucuklu olurum kimseyide takmam kocamla iyi olayim gerisi cokta tin derim.Ew onemli insanda gereksiz insanlar degil.İyikide cikmislar hayatinizdan
Konustuklarınızı soylemıstır
Hep kendi anlatırdı oraya gitmişler buraya gitmişler cagirmadilar bilmem ne hep takip ederdi sosyal medyadan

Benimde samimi olduğum,çok sevdiğim birisi ile aram açılmıştı. Ben gayet mesafeli durdum ne arkasından bir laf ettim ne konuştum. Kendi arkadaş grubumdaki herkese beni kötülemiş kulağıma geldi. Herkes kendine yakışanı yapar dedim umruma bile almadım. Ha ondan kaynaklı bana mesafe koyanların yüzüne bakmadım. Allah’a havale ettim. Yakın zaman sonra birbirlerine girip yüz göz oldular. Dışardan seyrettim Allah’ım beni nelerden korumuşsun dedim. İnan ki hafifledim. Hayatımda ağırlık varmış resmen
Eşiyle eşim tanışıyordu. Karışmadım görüşmesine.
Eşiniz gidebilir ama siz gitmeyin. Adını anmayın. O insanları düşünerek kendinizi üzerek onlara kazandırmayın.

Bende arkasından hiç yorum yapmadım.hatta o gruptakiler in hepsiyle mesafeliyim zaten o samimi olunca onlarda onunla birlik oldular

Bende arkasından hiç yorum yapmadım.hatta o gruptakiler in hepsiyle mesafeliyim zaten o samimi olunca onlarda onunla birlik oldular
Ne güzel olmuş sizin için sevinin işte demekki gerçek yüzleri buymuş. Ne gerek var bu insanlarla görüşmeye,hayatınızda tutmaya. Teşbihte hata olmaz ama bu sözü çok seviyorum. Böylelerinin SALIN İPİNİ GİTSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…