Ben okadar samimiyete karşı başkalarıyla da arami sogutmasina kırıldım.kimse diyemez şekerde arkandan konuştu diye.hicbirinin numarası bile yok bende.duyduguma göre sadece mesafe koydu diyormus arkamdan.nisandada öyle yapınca çok üzüldüm.vede suçlu çıkardı.bende baktım yüzümüze bakan eden yok çıktım geldim.bizde sana kirildik erkenden çıktın gittin dedi çıktı işin icindebNe güzel olmuş sizin için sevinin işte demekki gerçek yüzleri buymuş. Ne gerek var bu insanlarla görüşmeye,hayatınızda tutmaya. Teşbihte hata olmaz ama bu sözü çok seviyorum. Böylelerinin SALIN İPİNİ GİTSİN
Bence bi çağırın ve olacakları görünGeçenlerde eşim ev girmeye gelmek için eşime haber verdiklerini söyledi.bizde o akşam müsait değildik.bir kaç gün sonra kabul ederim dedim ama şuan hiç istemiyorum .çünkü hicbiriyle uğraşacak halim yok.ama eşim sorup duruyor nezaman cagiricaz diye.
Asla gitmem kişilere layıkı kadar değer vermek gerekir yoksa üzülen kırılan hep siz olursunuz eşinize göre iyi olabilirler ama size yaptıkları tutumlar hiç hoş değil böyle insanlar için üzülmeyin bile yanınızda olacaklarına olmamaları daha iyiSlm arkadaşlar.benim derdim şöyle.esimin bir arkadas grubu var erkekler sözde çok iyi anlaşıyorlar ama kadınlar arasında kimi zaman gizli kimi zaman aleni bir cekememezlik trip halleri var.ben bu gruptan sadece bir ablayı çok seviyordum.bu ablayı dönük bir tip olduğu için fazla tutmazlardi.grubun diğer üyeleriyle biz hep gorusurduk bı ablayida bize kim gelse biz nereye gitsek hep cagirirdik.bu anlamında bir kızı var.kizin herşeyi de yanında olurduk onlarda beni seviyordu bende onlari.neyse bu abla diğer arkadaşlardan hep dert yanardi.sonra olanlar oldu onlardan bir ışık görmesiyle bizi satması bir oldu.bende yaptığı muameleye çok kırılarak gruba ve bu ablaya mesafe koydum.bu sırada bu abla sevmedikleriyle can ciğer oldu.hatta benide bu gruptan dışlamak için herşeyi yaptı.ben tepkisiz kaldım ve o sıra hepsine mesafeyi koydum.meydan onlara kaldı ve dışlanan biz olduk.neyse bu ablanın o sıralarda kızı nişanlandı.buyuktur eski günlerin hattına flndir diye nişanına gittik.ama nisanda kendimi öyle kötü hissettim ki kimse yüzüme bakmadı gelin olacak kız dibimden defalarca geçti bir hosgeldin bile yok diğer sevmiyoruz dedikleriyle bir nuspetler.bebde erkenden çıkıp geldim ama gelirken de ağlayarak geldim o derece.sonra hiç aramadım.kendi birgün aradı beni.yine hiç belli etmeden normal konuştum.nisandan laf açılınca kızının yaptığına çok kırıldığımı söyledim.tabi o kendini haklı çıkarıyor sen gelseydin madem bizim yanımıza fln filan.bebde bı daha aramadım ozamandan beri.yakin zamanda evimi defistirdim normalde hergun arayan insan ne aradı sordu.aradan bir iki hafta geçince güle güle otur diye aradı.ama bu görüşmediğini süre zarfincada o sürekli kotuledikleriyle öyle canciger oldu anlatamam.sosyal medyada fln fotolar nuspetler.onlardan iyi olduklarimida bana karşı kışkırttığı bı düşünüyorum ben sadece tepkisiz kaldım.simdi bu ablanın kızının dufunu var haftaya ve ben gitmeyecegimi eşime söyledim.ama oda içten içe sanki onları tutuyor gibi.ben artık beyninde bitirdim üzülmüyorum ama esimde çok iyi insanlar fln deyince sinir oluyorum.nerdeyse kızın cocuklugundan beri birlikteydik.guya beni çok severlerdi.simdi benden kötüsü yok.siz benim yerimde olsaydınız gidermiydiniz
Eşim anlasa birdeAsla gitmem kişilere layıkı kadar değer vermek gerekir yoksa üzülen kırılan hep siz olursunuz eşinize göre iyi olabilirler ama size yaptıkları tutumlar hiç hoş değil böyle insanlar için üzülmeyin bile yanınızda olacaklarına olmamaları daha iyi
O değil onun takıldığı gruptan birileriBence bi çağırın ve olacakları görün
Anlasın anlamasın size zorla baskı yapacak değildir sanırım Tavrınızı koyunEşim anlasa birde
Esimde sanki onlar görüşüyor bir tek ben görüşmüyorum gibi goruyorAnlasın anlamasın size zorla baskı yapacak değildir sanırım Tavrınızı koyun
Yaptiklarindan sonra tabikide gitmiyecegim.cok pişmanım nişana gittigimede.Sizde suç böyle insanlara şöyle hatırı vardı böyle hatırı vardı der giderseniz üzülen siz olursunuz nişana bile asla gitmezdim kaldı ki kendime çok yakın hissetmediğim insanların ( arkadaş olsak bile ) düğün nişan vs. günlerine katılmam.
Daha hala gidermisiniz diye soruyorsunuz.Asla gitmeyin.
Bencede gitmeyinYaptiklarindan sonra tabikide gitmiyecegim.cok pişmanım nişana gittigimede.
İyide buna mecburiyetiniz yokki ayrıca size çok yanlış şeyler yapmışlar eşiniz kırılmasın diye gidip kendinizi küçük durumamı düşüreceksiniz sizi suçlayıp kusur görecek hali yok sizi insan yerine takmayan karşı taraf çok büyütülecek bir konu değil takmaya bile değmez akraba değil birşey değil dış kapının dış mandalıEsimde sanki onlar görüşüyor bir tek ben görüşmüyorum gibi goruyor
İşte bunu anlayamıyorum eşime.yaptiklarini anlatamiyorumİyide buna mecburiyetiniz yokki ayrıca size çok yanlış şeyler yapmışlar eşiniz kırılmasın diye gidip kendinizi küçük durumamı düşüreceksiniz sizi suçlayıp kusur görecek hali yok sizi insan yerine takmayan karşı taraf çok büyütülecek bir konu değil takmaya bile değmez akraba değil birşey değil dış kapının dış mandalı
Ben zaten gruptan cikali çok olduKeşke tek derdim bu olsaydı zil çalıp oynardım... Gruptan çık kimseyle görüşme zorunda da değilsin kendine başka çevre edin oldu bitti gitti...
Evet o gelmesin özellikle gruptakiler gelsin belki konuşulanları arkanızdan dediklerini söylerler sizeO değil onun takıldığı gruptan birileri
Öyle sogudumki artık uğraşacak halim kalmadı.ne arkamdan söylediklerini duymak istiyorum ne yüzlerini gormek istiyorum.sirf eşimle huzurum kaçmasın diyeEvet o gelmesin özellikle gruptakiler gelsin belki konuşulanları arkanızdan dediklerini söylerler size
Eğer öyle düşünüyorsanız tamamen ilişkinizi kesin istersenizÖyle sogudumki artık uğraşacak halim kalmadı.ne arkamdan söylediklerini duymak istiyorum ne yüzlerini gormek istiyorum.sirf eşimle huzurum kaçmasın diye
Bana kalsa hiç sorun değil keserim iliskimi bakarım keyfime.ama eşim onları bir türlü birakamiyor başka çevre bulmuyor.kabul etmesem huzurum kacacakEğer öyle düşünüyorsanız tamamen ilişkinizi kesin isterseniz
Eşim disardaydi gelin kızla annesi öyle bir yaptı.zaten bir senedir gormedim nisandan sonra.bir iki kendi aradı beni napiyon diye.ben hiç aramadım.Nişanında bana hoşgeldin demeyen insanın düğününe gitmem. Bana hoşgeldin demeyen insan muhtemelen eşime de dememiştir ve onu da göndermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?