Sizce gitmelimiyim

Ben okadar samimiyete karşı başkalarıyla da arami sogutmasina kırıldım.kimse diyemez şekerde arkandan konuştu diye.hicbirinin numarası bile yok bende.duyduguma göre sadece mesafe koydu diyormus arkamdan.nisandada öyle yapınca çok üzüldüm.vede suçlu çıkardı.bende baktım yüzümüze bakan eden yok çıktım geldim.bizde sana kirildik erkenden çıktın gittin dedi çıktı işin icindeb

Bence bi çağırın ve olacakları görün

Asla gitmem kişilere layıkı kadar değer vermek gerekir yoksa üzülen kırılan hep siz olursunuz eşinize göre iyi olabilirler ama size yaptıkları tutumlar hiç hoş değil böyle insanlar için üzülmeyin bile yanınızda olacaklarına olmamaları daha iyi

Eşim anlasa birde

Sizde suç böyle insanlara şöyle hatırı vardı böyle hatırı vardı der giderseniz üzülen siz olursunuz nişana bile asla gitmezdim kaldı ki kendime çok yakın hissetmediğim insanların ( arkadaş olsak bile ) düğün nişan vs. günlerine katılmam.
Daha hala gidermisiniz diye soruyorsunuz.Asla gitmeyin.

Yaptiklarindan sonra tabikide gitmiyecegim.cok pişmanım nişana gittigimede.

Esimde sanki onlar görüşüyor bir tek ben görüşmüyorum gibi goruyor
İyide buna mecburiyetiniz yokki ayrıca size çok yanlış şeyler yapmışlar eşiniz kırılmasın diye gidip kendinizi küçük durumamı düşüreceksiniz sizi suçlayıp kusur görecek hali yok sizi insan yerine takmayan karşı taraf çok büyütülecek bir konu değil takmaya bile değmez akraba değil birşey değil dış kapının dış mandalı

İşte bunu anlayamıyorum eşime.yaptiklarini anlatamiyorum

Keşke tek derdim bu olsaydı zil çalıp oynardım... Gruptan çık kimseyle görüşme zorunda da değilsin kendine başka çevre edin oldu bitti gitti...

Evet o gelmesin özellikle gruptakiler gelsin belki konuşulanları arkanızdan dediklerini söylerler size
Öyle sogudumki artık uğraşacak halim kalmadı.ne arkamdan söylediklerini duymak istiyorum ne yüzlerini gormek istiyorum.sirf eşimle huzurum kaçmasın diye

Öyle sogudumki artık uğraşacak halim kalmadı.ne arkamdan söylediklerini duymak istiyorum ne yüzlerini gormek istiyorum.sirf eşimle huzurum kaçmasın diye
Eğer öyle düşünüyorsanız tamamen ilişkinizi kesin isterseniz

Nişanında bana hoşgeldin demeyen insanın düğününe gitmem. Bana hoşgeldin demeyen insan muhtemelen eşime de dememiştir ve onu da göndermem.

Nişanında bana hoşgeldin demeyen insanın düğününe gitmem. Bana hoşgeldin demeyen insan muhtemelen eşime de dememiştir ve onu da göndermem.
Eşim disardaydi gelin kızla annesi öyle bir yaptı.zaten bir senedir gormedim nisandan sonra.bir iki kendi aradı beni napiyon diye.ben hiç aramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…