Doğuma Hazırlık Sizce göbeğim 5. Aya göre normalmi cinsiyet fikri olan varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Azizekndz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
4
2
86
30
Karnımı 5 aya göre cok küçük gördüler fazla yememe ragmen kilom ayni hic kilo almadim ilac kullanmiyorum cinsiyetide bilmiyoruz 18. Haftadayim sizce normalmi
Screenshot_20180529-181734.webp

Karnımı 5 aya göre cok küçük gördüler fazla yememe ragmen kilom ayni hic kilo almadim ilac kullanmiyorum cinsiyetide bilmiyoruz 18. Haftadayim sizce normalmiEki Görüntüle 2151590
İç karnın buyuktur canım:)hiç dert etme zaten 7.ayda felan cok buyuyomus bebegının saglık durumu ıyıyse sorun yoktur keyfını cıkar..

Benimde beş aylık ama biraz daha büyük karnım .ilk gebeliğin de sizin gibiydi bunda biraz erken belli oldu disardan:anneadayı:saglikli hayırlı evlatlarımız olsun ins.( Kız mı acaba sizinki)

Benimde beş aylık ama biraz daha büyük karnım .ilk gebeliğin de sizin gibiydi bunda biraz erken belli oldu disardan:anneadayı:saglikli hayırlı evlatlarımız olsun ins.( Kız mı acaba sizinki)
Bilmiyorum cinsiyetini daha belli degil yarin giddicez tekrar umarim belli olur canm

Karnımı 5 aya göre cok küçük gördüler fazla yememe ragmen kilom ayni hic kilo almadim ilac kullanmiyorum cinsiyetide bilmiyoruz 18. Haftadayim sizce normalmiEki Görüntüle 2151590
5.ayda ben de boyleydim su an 33.haftadayiz.Bal kabagina döndüm diyorum ama baskalarina gore yine küçük karnim :) Bebeğimin gelişimi de iyo şükür.

Normal benim 22.haftamda çıkmaya başladı dümdüzdü karnım :) cinsiyetse erkekti. Ama alakası yoktur sanmam

Benim 5 aylikkken 7 aylik gibi duruyordu:) 7 ayliktim ne zaman doguracaksin diyorlardi..oyle bi sismistiki birde amniyo sivimda fazlaydi valla yuruyemiyodum;)) her goren ne ussun diyordu:)
Bende sizin gibilere imrendim hep keske o kadar cikmasaydi inan zor oluyor kiyafet bisey bulamiyosun cok zorlanmistim..o yuzden en guzeli bosverin

Back
X