Sizce gordugum gercekmiydi

Anam bende hayalet gorfun sandim:) e koyluk yer dogal yani

ne bekliyordunuz ki

K
Kusura bakma yazmadan edemedim.
Yeni üyelik almışsın ve aldığından beri konu açıp duruyorsun. Alışkanlık oldu galiba çünkü bişey bulamayınca fare konusu açmışsın.
Geçen gün kazen 3 tane üyeliğin var diye iptal etmişti diğerlerini.
Anlamadım böyle ne yapmaya çalışıyorsun?

Anam bu yoksa bana cahil anne diyen mi giZ

beni mi gozune taktin abartisiz 50 tane konu acan var ayrica bu seni ne kadar ilgilendirir? Buyugumsun diye saygisizlik yapmak istemiyorum

Önceki evimde lojmanda bildiğin fareler ile yaşıyordum ve sürekli mutfakta çıkıyordu, kurtulamayınca taşındık. Köy yerinde fare olmaması imkansız, normaldir canım korkmana gerek yok.

Köy evi fare olması normal İstanbul'da şehirler de bile oluyo çok zor değil bir tuzak koyun yakalayıp dışarı atın olsun bitsin

Bende köyde yasiyorum kömürlükte fare gördüm sonra komsumun kedilerine yemek vere vere alistirdim kömürlükte yaşadılar kış boyu. Ne fare kaldı ne bişey

Üniversitede koca amfide hoca kürsüde ders anlatırken ayağının arasında koştururdu

Ay vs diyenlere arkaya geç der derdine devam ederlerdi

Sonra kedi aldılar fareler kayboldu kedi doğurdu vs

Hep hatırlarız

Alerjiniz varsa zaten yanınıza geldi ise alerji olurdunuz o alerji değil de psikolojik olarak kabarma vs olabilir yani bilince ortaya çıkıyorsa

Liseli bir üye vardı öğretmenlerinden şikayetçi olan, konu sahibi o mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…