- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Anam bende hayalet gorfun sandim:) e koyluk yer dogal yaniMerhabalar kknin cok degerli ablalari bir kac gun once koyume gitmistik ailecek teyzem felan da ordaydi neyse aksam yemegi hazirliyoruz bende soslu makarna yapmak icin tezgahin basina gectim tam sogani dogruyorum tezgahin altinda tul var tul oynadi dizim degmistir dedim dogramaya devam ettim o ara fare cikti tezgahtan ben ciglik cigliga bagirarak kactim birden basim dondu bir garip oldum teyzem ve anneannem tezgaha cikmadigini fare bile olmadigini benim uydurdugumu soylediler o mutfaga hala giremiyorum ve eminim gordugum gercekti
ne bekliyordunuz kiBen babannemlere gitmiştim , ev müstakil ve yanında kucuk kömürlük tarzi bi yer var butun pencereler sineklik ben unuttum acik bıraktım bi gece mutfağa su icmeye kalktm pıtır pitir kaçtı ay deli oldm dedim tabi yok filan dediler ama insan görüyor belli belirsiz kaçıyor neyse sonra buldular dediler ama cok korkarım fareden ya
Kusura bakma yazmadan edemedim.Merhabalar kknin cok degerli ablalari bir kac gun once koyume gitmistik ailecek teyzem felan da ordaydi neyse aksam yemegi hazirliyoruz bende soslu makarna yapmak icin tezgahin basina gectim tam sogani dogruyorum tezgahin altinda tul var tul oynadi dizim degmistir dedim dogramaya devam ettim o ara fare cikti tezgahtan ben ciglik cigliga bagirarak kactim birden basim dondu bir garip oldum teyzem ve anneannem tezgaha cikmadigini fare bile olmadigini benim uydurdugumu soylediler o mutfaga hala giremiyorum ve eminim gordugum gercekti
Anam bu yoksa bana cahil anne diyen mi giZK
Kusura bakma yazmadan edemedim.
Yeni üyelik almışsın ve aldığından beri konu açıp duruyorsun. Alışkanlık oldu galiba çünkü bişey bulamayınca fare konusu açmışsın.
Geçen gün kazen 3 tane üyeliğin var diye iptal etmişti diğerlerini.
Anlamadım böyle ne yapmaya çalışıyorsun?
beni mi gozune taktin abartisiz 50 tane konu acan var ayrica bu seni ne kadar ilgilendirir? Buyugumsun diye saygisizlik yapmak istemiyorumK
Yeni üyelik almışsın ve aldığından beri konu açıp duruyorsun. Alışkanlık oldu galiba çünkü bişey bulamayınca fare konusu açmışsın.
Anacigim :) zaten bende sans yokki bosa gerilecegizBilmem ki
ne ben sizi ilk kez gordumAnam bu yoksa bana cahil anne diyen mi giZ
Tamam o zamn bir arkadas varda surekli hesap acip millete cahil gorgusuz diyor sensin demedim ki bunu bilmem imkansizne ben sizi ilk kez gordum
Zavallı kedilerFare değildir o kedidir kedi
Köy evi fare olması normal İstanbul'da şehirler de bile oluyo çok zor değil bir tuzak koyun yakalayıp dışarı atın olsun bitsinMerhabalar kknin cok degerli ablalari bir kac gun once koyume gitmistik ailecek teyzem felan da ordaydi neyse aksam yemegi hazirliyoruz bende soslu makarna yapmak icin tezgahin basina gectim tam sogani dogruyorum tezgahin altinda tul var tul oynadi dizim degmistir dedim dogramaya devam ettim o ara fare cikti tezgahtan ben ciglik cigliga bagirarak kactim birden basim dondu bir garip oldum teyzem ve anneannem tezgaha cikmadigini fare bile olmadigini benim uydurdugumu soylediler o mutfaga hala giremiyorum ve eminim gordugum gercekti
K
Diğer üyeliklerini bilmiyorum. Büyüyle ilgili konu açmıştı. Orada kazen yazmıştı 3 tane üyeliği olduğunu.Liseli bir üye vardı öğretmenlerinden şikayetçi olan, konu sahibi o mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?