- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
tesekkur ederim insallah bir daha yasamamGerçektir siz korkmayın diye dememislerdir gecmis olsun
fareye alerjim var benim yanina yaklastigim an siser her yerim bu yuzden asla yaklasmamKorkma canım. Emin ol onlar bizim onlardan korktuğumuzdan daha fazla korkuyorlar bizden.
Geçmiş olsun canım o zaman. Haşere kovucu falan koyun eve .fareye alerjim var benim yanina yaklastigim an siser her yerim bu yuzden asla yaklasmam
kedimiz var ama eve girmiyorHemen hemen her köy evinde özellikle kerpiçse oluyor. Bende yemek yapamazdım. Ama siz korkmayın diye söylemişler:) o eve bir kedi alınsa fareden eser kalmaz.
keske unicornlarin asigiyim ayrica halusinasyon gormedim eminim ama teyzemler yemin etti olmadigina ama ben gordum adim kadar eminimGördüyseniz, görmüşsünüzdür. Sanki gökkuşağı yeleli, tek boynuzlu at gördüm diyorsunuz. Arada halüsinasyona sebep olan bir hastalığınız ya da madde bağımlılığınız yoksa, uyduruyorsun demelerinin sebebi nedir?
Bence teyze ve anneanne fareyi evin ferdi olarak kabul etmişler, kimseye çaktırmamak için varlığını inkar ediyorlar.keske unicornlarin asigiyim ayrica halusinasyon gormedim eminim ama teyzemler yemin etti olmadigina ama ben gordum adim kadar eminim
olabilir o eve bir kere daha fare girmisti onu da kuzenim gormustu ama yine bulamamislardi biz mi delirdik acaba? Bu arada cok sey istemiyoruz cınımBence teyze ve anneanne fareyi evin ferdi olarak kabul etmişler, kimseye çaktırmamak için varlığını inkar ediyorlar.
Ve keşke hobbitler, elfler, periler, büyücüler, falanlar filanlar da gerçek olsa. Çok şey mi istiyoruz, di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?