• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hak ettim mi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.372
548
Bugün sevgilimle buluştuk arabada tartıştık telefonumu arıyormuş sürekli meşgule atıyor diye hatlarda bir sorun vardı. Bende sinirle telefonu arabanın göğsüne koyacaktım ki elimden fıtladı cama vurdu ön cam çatladı. Bana bağırdı ... git hayatımdan. Senden çnceki hayatık daha güzeldi ben babama ne diyecem şimdi insan değilsin vs. Dedi. Özür diledim defalarca yalvardım anlattım hala aynı tavır. Ben de en son sesimi yükselttim bilerek yapmadım kazaydı dedim bağırdı bana kulağımın dibinde konuşma dedi. Kalp rahatsızlığım var biliyor göğsüm sıkışıyor dedim napyım dedi. Sizce bu kadar büyük tavrı hak ettim mi ??

Çıkarın verin ön camın parasını. Ne kadar abartılı tepkiler bir cam için
Başka şeylere sinirlenip bunu bahane etmiş olsa bile ciddi sorunları var arkadaşın.
İlerde daha çok sorun yaşarsınız.:KK12:

Sonucta kazara olmuş tabiki haketmedin...
Bu adamın seni sevdigine emin misin kuzum rahatsızlığın olduğunu bildigi halde napayım diyor...
Tamam babasına ne aciklama yapacak zor durumda kalabilir ama k.ç.ı ķırık bor cam ya insan kirmaya değer mi....
Babasına kazara tlfnum elimden fırladı çarptı dese ölmezdi babası da öldürecek degil ya...

Elbette hak etmedin. Bir cam için bu kadar konuşmaya ne gerek var? Bilerek alıp kırmadın ya. Bu tarz şeyler için kalp kırmak çok anlamsız. Eğer durumunuz varsa verin parasını daha fazla da uzatmasın bu nevzuyu.

Ay iyi olmus camına oooohhhh sakin taviz verme kiz birak odesin cam yaptirsin sana boyle bagirmasina sindirmesine izin verme. Dagbasi mi ayol

Tabii ki haketmediniz.Camı mutlaka ödeyin.Ölçün,tartın.Ederini bulun sevgilinizin.Sizin ederiniz camdan daha azmış gözünde.Maddeci m.nyak!

Elbette hak etmedin. Bir cam için bu kadar konuşmaya ne gerek var? Bilerek alıp kırmadın ya. Bu tarz şeyler için kalp kırmak çok anlamsız. Eğer durumunuz varsa verin parasını daha fazla da uzatmasın bu nevzuyu.
İstemem diyor ama bana sürekli hakaret ediyor

Sizce bu kadar üzülmeyi hakettiniz mi asıl soru bu?
Yalvarıp yakarmanızı da yersiz buldum ben.
Özür dilemesi gereken kişi karşı taraf, niye kendinizi bu kadar ezdirdiniz?
İsteyerek yapmadığımı belirttim yalvarıp yakardım derken

İstemem diyor ama bana sürekli hakaret ediyor
O halde sizde susmayın. Bu ne canım böyle. Çözüme gelince yok ama bağırıp cağırmaya gelince hodrimeydan! Öyle saçmalık mı olurmuş. Gerekirse sizde en az onun kadar bağırıp çağırın. Adamlık ses yükseltmekle olmuyor

İşte gerizekalı
Salak!!!!
Ben böyle adamlara uyuz oluyorum işte :sinirli:
Gözümün önüne nedense düğünde pasta şakası yapan gelinin eline vuran damat geldi:KK57:
Konu sahibi, kaç canını kurtar bence:110:

Sonucta kazara olmuş tabiki haketmedin...
Bu adamın seni sevdigine emin misin kuzum rahatsızlığın olduğunu bildigi halde napayım diyor...
Tamam babasına ne aciklama yapacak zor durumda kalabilir ama k.ç.ı ķırık bor cam ya insan kirmaya değer mi....
Babasına kazara tlfnum elimden fırladı çarptı dese ölmezdi babası da öldürecek degil ya...
Babası demiş bir daha buluştuğunuz da arabayı vermicem. Çok sinirlenmiş. Ona da ayrıca kırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X