• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hak ettim mi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinir insana agzından çıkanı bazen durduramıyor. Erkek arkadasınız sinirle bu cümleleri sarf etmiş belli yakında mutlaka özür dileyecektir. Ama bu süreçte sizin yapmanız gereken güzel bir özür mesajı daha atıp olayı uzatmamak.. Kalbiniz konusuna gelecek olursak evet o konuda cok düsüncesiz davranmış ama sinir insanı çileden cıkarabiliyor. Haliyle aranız düzeldiği zaman güzel bir dille sarfettigi cümlelerin yanlış oldugunu muhakkak anlatın ama güzel bir dille..Umarım aranız en kısa sürede düzelir.

Böyle bir adamla ilişki yürümez ne kıymetliymiş arabası da camı da:KK34:

babasının arabasıyla kız gezdiren mal değneği. babasına ne diyecekmiş tövbe ya ben bile sinirlendim. yok muydu yanınızda para ya fırlatıp gitseydiniz arabasına. densiz.

Ne yalvarıyorsunuz yahu Allah aşkına adam mı öldürdünüz sanki? Kaza bu herkesin başına gelir, millet arabasını pert ediyor yahu. Arabasının, daha doğrusu babişkosunun arabasının ön camı sizden daha kıymetli, çok kıymetli arabasıyla ve korktuğu babişkosuyla başbaşa bırakın kendisini. 500 lira falan da yollayın, bir cam için sizi beş paralık etmesin insanların gözünde terbiyesiz. Kasko zaten bir sefere mahsus ön camı değiştirebiliyor, kaskosu varsa daha da ayıp etmiş.

Bugün sevgilimle buluştuk arabada tartıştık telefonumu arıyormuş sürekli meşgule atıyor diye hatlarda bir sorun vardı. Bende sinirle telefonu arabanın göğsüne koyacaktım ki elimden fıtladı cama vurdu ön cam çatladı. Bana bağırdı ... git hayatımdan. Senden çnceki hayatık daha güzeldi ben babama ne diyecem şimdi insan değilsin vs. Dedi. Özür diledim defalarca yalvardım anlattım hala aynı tavır. Ben de en son sesimi yükselttim bilerek yapmadım kazaydı dedim bağırdı bana kulağımın dibinde konuşma dedi. Kalp rahatsızlığım var biliyor göğsüm sıkışıyor dedim napyım dedi. Sizce bu kadar büyük tavrı hak ettim mi ??
yalvarmasaydın ağlayıp suratına tükürüp kapıyı çarpıp suratına inseydin pisliğin tekiymiş sağliğının kıymetini bil bir daha hayatına alma

Bugün sevgilimle buluştuk arabada tartıştık telefonumu arıyormuş sürekli meşgule atıyor diye hatlarda bir sorun vardı. Bende sinirle telefonu arabanın göğsüne koyacaktım ki elimden fıtladı cama vurdu ön cam çatladı. Bana bağırdı ... git hayatımdan. Senden çnceki hayatık daha güzeldi ben babama ne diyecem şimdi insan değilsin vs. Dedi. Özür diledim defalarca yalvardım anlattım hala aynı tavır. Ben de en son sesimi yükselttim bilerek yapmadım kazaydı dedim bağırdı bana kulağımın dibinde konuşma dedi. Kalp rahatsızlığım var biliyor göğsüm sıkışıyor dedim napyım dedi. Sizce bu kadar büyük tavrı hak ettim mi ??
Arabanin on cami bayagi para tutar. Bir de araba babasininmis. Iliskinizin suresine gore degisir bence hak edip etmediginiz.

Adam denyo ama atar Trip yaparken elinden fırlayan telefon benim de arabamın camina gelse ben de sinirlenirdim.
'ah kalbim sıkışıyor' lafı da şey gibi geldi, özellikle kadınlar çok yapar (başı benim annem çekiyor) karşı taraf kendisini uzunce, hele bir de çok haklı değilse hemen hastalıktan vururlar. Eğer bunu her sizi gerdiğinde yapıyorsanız o konuda da benim tavrim adamınki gibi olurdu.
Ne siz haklısınız ne o.
Buradan bakınca birbirini sevmediği halde laf olsun diye birbirinin hayatında olan bir çift görülüyor

Bebim arabanın ön camını da tartışırken telefonu elinden fırlayan biri patlatsa sinirlenirim adam haklı ödeyin parasını. Babası da daha vermem araba demiş oğlan işitti lafı sözü

Yalniz istemem falan demis ama bi sekilde bi tamirciye veya camcıya sorun öğrenin parasını verin.
Evet basta sinirlenebilir beni de sinirlendirir bu tarz şeyler ama çok uzatmış siz özür dilemişsiniz sonuçta.
Ayrıca babasına falan anlatması çok tuhaf kaza oldu yanlışlıkla ben yaptım desin geçsin.
Babası da cidden terbiyesiz bi insanmış.

Yalniz istemem falan demis ama bi sekilde bi tamirciye veya camcıya sorun öğrenin parasını verin.
Evet basta sinirlenebilir beni de sinirlendirir bu tarz şeyler ama çok uzatmış siz özür dilemişsiniz sonuçta.
Ayrıca babasına falan anlatması çok tuhaf kaza oldu yanlışlıkla ben yaptım desin geçsin.
Babası da cidden terbiyesiz bi insanmış.
Ya belki de anlatmamıştır da babası arabayı buluşacakları zaman verdiğinden öyle demiştir tabi haklı demiyorum

Erkek milleti basit düşünür canım kavganın üzerine cam çatladıysa mümkün değil anlatamazsınız. Evet haketmemişsin hayatından gitmeni istemiş sakın bir daha yalvarma cam parası ne kadarsa sorun hesap numarasını iste gönder. Sonra bitti diye açıklama yapmadan mesaj at bitir. Bu olayda seni, senden önceki hayatıyla kıyaslama yapabilen bir insanla bir şey olmaz, bir yola girilmez.

Bir daha muhatap olmayın. Ne kadar sinirli olursa olsun, seven adam rahatsızlığınız karşısında “napayım” demez

Malı, mülkü sizden daha değerli demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X