- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.369
- 548
Arabalarına zarar vermişim. Malları canlarındam değerli galiba anlamadkmAllah Allah sebebi neymiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabalarına zarar vermişim. Malları canlarındam değerli galiba anlamadkmAllah Allah sebebi neymiş
Adres verir misiniz nerede yaşıyorlar biletimi alayım Rum kesimini toplayıp geliyorum çok sinirlendim şu anArabalarına zarar vermişim. Malları canlarındam değerli galiba anlamadkm
yalvarmasaydın ağlayıp suratına tükürüp kapıyı çarpıp suratına inseydin pisliğin tekiymiş sağliğının kıymetini bil bir daha hayatına almaBugün sevgilimle buluştuk arabada tartıştık telefonumu arıyormuş sürekli meşgule atıyor diye hatlarda bir sorun vardı. Bende sinirle telefonu arabanın göğsüne koyacaktım ki elimden fıtladı cama vurdu ön cam çatladı. Bana bağırdı ... git hayatımdan. Senden çnceki hayatık daha güzeldi ben babama ne diyecem şimdi insan değilsin vs. Dedi. Özür diledim defalarca yalvardım anlattım hala aynı tavır. Ben de en son sesimi yükselttim bilerek yapmadım kazaydı dedim bağırdı bana kulağımın dibinde konuşma dedi. Kalp rahatsızlığım var biliyor göğsüm sıkışıyor dedim napyım dedi. Sizce bu kadar büyük tavrı hak ettim mi ??
Arabanin on cami bayagi para tutar. Bir de araba babasininmis. Iliskinizin suresine gore degisir bence hak edip etmediginiz.Bugün sevgilimle buluştuk arabada tartıştık telefonumu arıyormuş sürekli meşgule atıyor diye hatlarda bir sorun vardı. Bende sinirle telefonu arabanın göğsüne koyacaktım ki elimden fıtladı cama vurdu ön cam çatladı. Bana bağırdı ... git hayatımdan. Senden çnceki hayatık daha güzeldi ben babama ne diyecem şimdi insan değilsin vs. Dedi. Özür diledim defalarca yalvardım anlattım hala aynı tavır. Ben de en son sesimi yükselttim bilerek yapmadım kazaydı dedim bağırdı bana kulağımın dibinde konuşma dedi. Kalp rahatsızlığım var biliyor göğsüm sıkışıyor dedim napyım dedi. Sizce bu kadar büyük tavrı hak ettim mi ??
Ya belki de anlatmamıştır da babası arabayı buluşacakları zaman verdiğinden öyle demiştir tabi haklı demiyorumYalniz istemem falan demis ama bi sekilde bi tamirciye veya camcıya sorun öğrenin parasını verin.
Evet basta sinirlenebilir beni de sinirlendirir bu tarz şeyler ama çok uzatmış siz özür dilemişsiniz sonuçta.
Ayrıca babasına falan anlatması çok tuhaf kaza oldu yanlışlıkla ben yaptım desin geçsin.
Babası da cidden terbiyesiz bi insanmış.
Bugün sevgilimle buluştuk arabada tartıştık telefonumu arıyormuş sürekli meşgule atıyor diye hatlarda bir sorun vardı. Bende sinirle telefonu arabanın göğsüne koyacaktım ki elimden fıtladı cama vurdu ön cam çatladı. Bana bağırdı ... git hayatımdan. Senden çnceki hayatık daha güzeldi ben babama ne diyecem şimdi insan değilsin vs. Dedi. Özür diledim defalarca yalvardım anlattım hala aynı tavır. Ben de en son sesimi yükselttim bilerek yapmadım kazaydı dedim bağırdı bana kulağımın dibinde konuşma dedi. Kalp rahatsızlığım var biliyor göğsüm sıkışıyor dedim napyım dedi. Sizce bu kadar büyük tavrı hak ettim mi ??