• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hak ettim mi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla sizi haklı bulmadım, muhtemelen babasının aracı, bir şeyleri fırlatıp zarar vermeniz hiç hoş değil, yanlışlıkla cam nasıl kırılsın, fırlatmışsınız belli ki.

ama size küfür eden sevgiliyi de haklı bulmadım. o sinirle ağzından çıkmış, sinirle ağzından çıkanları kontrol edemiyor demek ki. bende edemem mesela, hele öyle bir anda bende gıcık olurum, sonrasında cana geleceğine mala gelsin derim ama o an defol hayatımdan derim.

yalnız ben o hareketi parasını vermeyi gözüm yiyosa yapardım, gidin verin parasını, ister kaskodan ister özelden değiştirsin.

Araştırdım biraz hakliymişim. Araba suya düşünce kolay çıkılsın diye camın içi daha hassas dışına rağmen

Eklentiler

• FB_IMG_1527579111778.webp
    FB_IMG_1527579111778.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 70
Hak etmedin bugün bir cam için bunu yapan yarın ilk sorunda daha sert bir tavırla kabalaşır.

valla sizi haklı bulmadım, muhtemelen babasının aracı, bir şeyleri fırlatıp zarar vermeniz hiç hoş değil, yanlışlıkla cam nasıl kırılsın, fırlatmışsınız belli ki.

ama size küfür eden sevgiliyi de haklı bulmadım. o sinirle ağzından çıkmış, sinirle ağzından çıkanları kontrol edemiyor demek ki. bende edemem mesela, hele öyle bir anda bende gıcık olurum, sonrasında cana geleceğine mala gelsin derim ama o an defol hayatımdan derim.

yalnız ben o hareketi parasını vermeyi gözüm yiyosa yapardım, gidin verin parasını, ister kaskodan ister özelden değiştirsin.
Ben defalarca ödeyeyim dedim. Hatta halam konuştu dedi ödeyelim zararın neyse sus üzme kızımızı. Ona da yok asla istemem dedi.

Araştırdım biraz hakliymişim. Araba suya düşünce kolay çıkılsın diye camın içi daha hassas dışına rağmen
Ya gerçekten o kadar şaşırdım ki bende. Hayır ben 150 kızım kola şişesini taşırken kolum ağrır o cam nasıl kırıldı anlamadım.

O pintinin kaskosu vardir. Hasarsizlik degismez. Her kaskoda ön cam bedava degistirilir bir kereye mahsus olarak. Hasarsizlik etkilenmez kesinlikle. Yalani babaya soylicek. Size ne iciriyolar ya ne iciosunuz?
Babası iki laf edexek diye ödü kopuyor. Ne var yani bi kere de benim için kızsın bilerekyapmadım biliyor

elinizden başka bir şey gelmez o zaman, şu an ne durumdasınız peki?
Dün gece konuştuk bana hala diyor sen bilerek yaptın sen suçlusun bende allah benim içimi de senin içini de biliyor. Ben allaha havale ediyorum dedim. Ayrılmıştık zaten sen kötü birisin dedim bitirdim konuşmayı. Bütün gece uyuyamadım. Sürekli aklıma bana ettiği hakaretler geldi ağladım sabaha kadar. Az önce son kez senden özür dilerim yazdım zararı ödemek isterim yazdım. Bir de dedim aslında haklıydın çok haklıydın ama yaptıklarınla kendini o kadar haksız bir duruma düşürdün ki. Böyle dedim

Dün gece konuştuk bana hala diyor sen bilerek yaptın sen suçlusun bende allah benim içimi de senin içini de biliyor. Ben allaha havale ediyorum dedim. Ayrılmıştık zaten sen kötü birisin dedim bitirdim konuşmayı. Bütün gece uyuyamadım. Sürekli aklıma bana ettiği hakaretler geldi ağladım sabaha kadar. Az önce son kez senden özür dilerim yazdım zararı ödemek isterim yazdım. Bir de dedim aslında haklıydın çok haklıydın ama yaptıklarınla kendini o kadar haksız bir duruma düşürdün ki. Böyle dedim

Hakkında hayırlısı olsun, üzme kendini, biraz zaman tanı.

Size ayrılmak için bir sebep vermiş. Demek ki ilerde en ufak bi hatanızda aynısını yaşicaksınız.

Arabanın kaskosu varsa bila bedel yapılıyor o ön cam. 2 sene oldu aracımı alalı,1 kez gece bıraktım sabah kalktığimda yuvarlak kocaman bir çatlak buldum ön camda,kaskodan hallettim. Yakın zamanda temde taş fırladı yine catladı ön cam,bir ara fırsat bulursam değiştireceğim yine ücretsiz.
Bunun için kalp kırılmaz. Taş gelipte catlayabilirdi yani bunlar olabiliyor. Sanki bile isteye yapmışsınız gibi abartılı tepkiler vermesi çok manasız olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X