Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evliliğin temeli zaten saygı değil mi saygı bitmişse herşey biterGörüslerinizi bekliorm bayanlar..
Dayak yokya sonucta aldatmada yok o yüzden ewlilign bitirlmesnde yetersz görüyor coğu insan.dayak yok tamamda ama ayni zamanda muhabbet sewgi saygida yok.ağzını bozup sinirlenince ki her an sinirlenmeye hazr duymazdan gelcekmisizdeğil. koca dövüp öldürünce ancak boşanma sebebi olur.
Dayak yokya sonucta aldatmada yok o yüzden ewlilign bitirlmesnde yetersz görüyor coğu insan.dayak yok tamamda ama ayni zamanda muhabbet sewgi saygida yok.ağzını bozup sinirlenince ki her an sinirlenmeye hazr duymazdan gelcekmisiz
Dayanamayacak kadar aci çekmek ne?? Acı çekiyorum huzur we mutluluk yok ama nasil oluyosa 8 senedr dayaniyorm en cok zorlayan cinsellik hic istemyorm ama yapmayncada daha beter oluyo adam gerçi öncesindede herseye sokranan bi tip zaten o yuzdende isyemyorm illa beni snr ediyo offf çok birikti yıllardr dahada beterdi bitrdi sewgimi saygmi sadece kizmn babasi isteEğer dayanamayacak kadar acı çekiyorsanız ... Bilemiyorum ne yaşadıklarınızı tabii ama ..
herkes dayağın olmamasını boşanmak için yetersiz görüyosa sen de görceksin bacım.dayak yemeyi bekle ben gibi.dayağını yiyince boşanırsın.kafanı duvara vura vura aklını başına getirtir o kocan merak eyleme.Dayak yokya sonucta aldatmada yok o yüzden ewlilign bitirlmesnde yetersz görüyor coğu insan.dayak yok tamamda ama ayni zamanda muhabbet sewgi saygida yok.ağzını bozup sinirlenince ki her an sinirlenmeye hazr duymazdan gelcekmisiz
Görüslerinizi bekliorm bayanlar..