sizce hakaret asaglam kisaca şiddetli saygiszlk bosanma sebebi mi?

değil. koca dövüp öldürünce ancak boşanma sebebi olur.
Dayak yokya sonucta aldatmada yok o yüzden ewlilign bitirlmesnde yetersz görüyor coğu insan.dayak yok tamamda ama ayni zamanda muhabbet sewgi saygida yok.ağzını bozup sinirlenince ki her an sinirlenmeye hazr duymazdan gelcekmisiz

Dayak yokya sonucta aldatmada yok o yüzden ewlilign bitirlmesnde yetersz görüyor coğu insan.dayak yok tamamda ama ayni zamanda muhabbet sewgi saygida yok.ağzını bozup sinirlenince ki her an sinirlenmeye hazr duymazdan gelcekmisiz

o insanlara bakma mutsuzsan saygı yoksa boşanmak haktır.
kapı kapanınca sen yaşayacaksın o sorunları elalem değil.

Eğer dayanamayacak kadar acı çekiyorsanız ... Bilemiyorum ne yaşadıklarınızı tabii ama ..

Eğer dayanamayacak kadar acı çekiyorsanız ... Bilemiyorum ne yaşadıklarınızı tabii ama ..
Dayanamayacak kadar aci çekmek ne?? Acı çekiyorum huzur we mutluluk yok ama nasil oluyosa 8 senedr dayaniyorm en cok zorlayan cinsellik hic istemyorm ama yapmayncada daha beter oluyo adam gerçi öncesindede herseye sokranan bi tip zaten o yuzdende isyemyorm illa beni snr ediyo offf çok birikti yıllardr dahada beterdi bitrdi sewgimi saygmi sadece kizmn babasi iste

Boşanma sebebidir.

Ama bu durumdaki her hemcinsime boşan diyebilecek kadar cesur değilim maalesef. Bizim toplumumuzda maddi bağımsızlığın hatta güçlü bir ailen olsa dahi boşanmış bir kadın olmak çok zor.

Toplumun bakış açısı değişmeli, bunun için kadına yönelik şiddet vs... gibi yaptırımların arttırılması lazım. Erkekler bu işlere kalkıştıklarında düşünmeliler başlarına gelecekleri, ancak o şekilde kadınlar özgürleşebilirler...

hayatın tümünde her şey saygıyla başlar zaten
kızınızın babası diye ayrılmak istemiyorsanız emin olun sizin aranızdaki iletişim bozukluğunun farkına varınca kızınız daha çok üzülecek

Yok tatlım değil! İdare et herşey yoluna girer zamanla.. Dayakta yersin kötü sözde isitirsin geçer zamanla evlilik böyle bisey İste..!!!!

Konu basligi, konu iceriginden daha uzun olmus.
Evet en buyuk bosanma sebebidir. Insanin herseyden once degil kariya, kocaya dunyadaki tum insanlara saygisi olmalidir.
Hatta sokakta gordugumuz kopege, ucan bir bocege, bir cicege, agaca, denize,topraga var olan her seye saygisi olmalidir.
Bedene ruh koyulurken hepimiz ayniydik hepimiz tek bir yaradandan var olduk ne sen benden eksiksin nede ben senden fazla.. Bu nedenle kimsenin kimseye hakaret etme hakkida yoktur.

herkes dayağın olmamasını boşanmak için yetersiz görüyosa sen de görceksin bacım.dayak yemeyi bekle ben gibi.dayağını yiyince boşanırsın.kafanı duvara vura vura aklını başına getirtir o kocan merak eyleme.:KK53:

Görüslerinizi bekliorm bayanlar..

Erkekler bu söylediklerinizi yapabilirler ama kadınlar bazen bu söyledikleriniz çok üstüne çıktı durumlar olur ama hiç birşey yapmadıgınıda sanabilir.
Sorunuza gelirsek eşlerde biri haklı olabilir
ama haklı bile olunsa iletişim kesilmeden ben haklıyım sen haklısına girilmeden ortak bir noktada buluşulması gerekli.
Unutmayın yıkmak çok kolaydır yapmak ise zordur.

Back
X