sizce hakaret asaglam kisaca şiddetli saygiszlk bosanma sebebi mi?

Görüşlerini paylaşan arkadaşlar teşekkür ediyorm.yani iletişim kuramiyorz adam in normal konusmasi bile sert benim degerim yokki söyledklerimin degeri olsn.tutturmus bi bana inat olsun diye böyle yapiosn(elimi yuzumu yikamam disimi fircalanam uzun suruyoms.3 gun ust uste banyo yaparsam onun inadnayms.geceleri korkuyorm diye aranin isigini acyorm bazen onun inadnayms.iste bunlar icin agzini bozar banyodayken kapıları yumruklar yeter cik diye ki en uzun banyom25 dk.daha neler neler.kücucuk seyler hayati zehr etmeye yetiyo.

Mesela bugun kizm tutturdu paten istyrm diye 8 yasnda.bende bakarz belki cift tekerli olanlardan alrz dedim yada biraz daha büyüyünce dedm.esim de olmaz dusersn diye kizdi.sonra cocuga laf geciremeynce bu sığır sana bunlari ogretemez zaten mal gbi yetistirir diye bana sokranyo.bu hep boyle cocuk biseyi yemek istemez ben suclym yada bi şarkı söylese anca sana bunlari ogretr diye bana sokranr yine.sürekli tedrginim böyle yaşamak cok yorucu insan ewinde rahat olmayacaksa nerde olcak.yani hep o dogruyu bilen düşünen oldugu icin iletisimde olamiyor malsf

Size şunu söylemek istiyorum sakinleşin
Sinirli iken haklı bile olsanız o an için hiç birşey söylemeyin
İkinizde ,sakin bir ortamda isteklerinizi ve rahatsızlıklarını uygun bir dille aktarın.
Eşinizi de dinleyin onuda sizden isteklerinin ne olduğunu ögrenin ama herzaman sakin tartışmaya girmeden siz haklı olabilirsiniz ama burda önemli olan iletişimi uyumu yakalamak

Bosanma sebebi degilse neden hakaret eden manevi tazminat odeyebiliyor?
Buna psikolojik siddet deniyor. Taniklarla ya da baska sekilde delilin varsa bosanma sebebidir.

Insan severse guldeki dikenleri gormez, gulu dikenleriyle kabuleder. Sevmezse de guldeki dikenler ona batar.
Adama batmaya baslamissiniz siz. Ne yaparsaniz yapin adamda saygi yok. Fakat simunu yapabilirsiniz: bir gun artik tam da boyle hakaret yaptiginda siz sakinliginizi koruyup kararli ve kesin bir tavirla bu davranis tarzinin hosunuza gitmedigini soyleyebilirsiniz. Kendisine nasil davranilmasini istiyorsa size de oyle davranmasini sakin bir sekilde soyleyin. Ondan sonracda birakin dusunsun. Erkeklerin jetonu gec duser. Birakin sizin soykediginizi biraz icinde sindirsin. Asla taviz vermeyin, rahatsizliginizi belirtin.
Esiniz hep mi boyleydi yoksa sonradan mi boyle oldu.sunun icin dordum genelde hayatinds baska biri olan erkekler bu tavri sergiler. Esini yipratmak icin elinden geleni yapar. Bosanmak icin var gucuyle hajaret asagilama yoluna girer.

Bosanma sebebi degilse neden hakaret eden manevi tazminat odeyebiliyor?
Buna psikolojik siddet deniyor. Taniklarla ya da baska sekilde delilin varsa bosanma sebebidir.

Evet bosanmak çooook kolay avukat tutarsın anlaşmalu şekilde 1 haftada bosanırsın peki ama başka bir evlilik dahi yapılsa sorunlar biter mi ?
Hayır çünkü kaçarak nereye kadar
Evet boşanılması gerektiginde bosanılmalı (şiddet aldatma vs.)

Üstelik çocuk söz konusu ise 10 defa düşünlmeli çünkü çocuk babayı rol model alması gerektigi anlar olacaktir

Bosanma o kadar da kolay degil. Aslina bakarsan gidip iki imza atip evlenmek kolay. Bosanma sonrasi yikim, ondan oncesi... hic bir kadin kolay kolay yuvasinin bozulmasini istemez. Duzenini bozmaz, ta ki bir SINIRa kadar. O asanaya geldiginde dusunmeye basladiysa demek ki ortads ciddi ve duzelmeyen bircdurum var.
Ben konu sahibine bosan denedim. O onun karari. Ancak hakaret ve sozel siddetin kiside yaptigi yikimi da iyi bilirim. konu sahibi bosanma nedeni mi diye sormus, evet oyle olmasaydi tazminat hakki dogmazdi dedim. yasamis ve son kursununa kadar dayanmis biri olarak soyluyorum saygi biterse hersey bitiyor. Tek tarafin cabasiyla olmuyor hic bir sey.

Cocuk oldugunda kadin emin ol 10 degil milyon kere dusunuyor da erkek cocuk icin guzel laf ddiyim kalbini kirmayim yoluna gitmiyor. Deger gormedigin, surekli asagilandigin yerde de artik bir sure sonra sozel siddet fiziksel siddete donusuyor.

En büyük boşanma sebebi mutsuzluktur. Ne neden olmuşsa mutsuzluğa hiç önemi yoktur.
Maalesef çevremizde mutsuz evlilikleri sürdüren çok insanlar var.. Yıllar sonra ah keşke dememek için çok düşünmek lazım. Çunku yaş ilerledikçe boşanma ve sonrası daha zor olabiliyor.

Her yolu denemeli elbette özellikle çocuk varsa. Konuşmak, kızmak, sitem, tehdit , uzman terapisi v.s. Olmuyorsa zorlamamak lazım..
Düzelecek evlilikler kendini belli ediyor.

Ah su

Yanlış anlamayın ama Türkiyedeki kadınlar bunu hak ediyor(bir kısmı müstena)
Erkek eyer kadını aşşalar küçük düşürür sert davranır kadın ona hayran olur
Yumuşak davranır alçak gönüllü olur kadın adam yerine koymaz

Bu yazdıklarım araştırmalar sonucu ortaya cıkmıs bir sonuç malesef

Kadınlar kavgalar kendilerini de görebilse olayları değerlendirirken
Kadın en büyük dezavantajı aşırı şekkilde duygularla hareket etmesi çabuk parlaması ve ani karar vermesi bunlar olduktan sonra sorunların çmzümsüz hale gelmesi sonra tek yaraflıtdı olmadı gibi laflar ...

Bu yazdıklarım herkez için geçerli değil ama bir kısım için durum bu malesef

Ya bu adam kontrol manyağı. Simdi okudum. Buna agzina edecek, sürüm sürüm surundurecek, sesini biraz olsun yukselttiginde hoşt diyecek bir dişi lazim. Bence guzellikten anlamasi zor. Yumuşak karni muhtemelen yatak odasidir. Oncesinde veya sonrasinda dinlemez :) tam olay anında soyle soyleyeceklerini. Ugrasmak istiyorsan tabi.

Bu sadece bir genelleme. Kimse bir evin icinde neler yasadigini bilemez. Tekrar tekrar soyluyorum hic bir kadin da ne kadar duygusal olursa olsun bicak kemige dayanmadan bosanmaz. Siddet gorup cocuklari icin hala ayni evde yasayan onca kadinlarimiz da buna en guzel ornek.

Ya bu daha cocuk dua da ögrenicek sarkida.ben ona Allah peygamber sewgisini zaten anlatmaya calisyorm.ama ki
Kesinlikle bosanmak istemiyorki.o yüzden biri olduģunu sanmiyorm yani şuphelenecgm bi durumda olmadi kizm dogdktan sonra böyle olduk heekes beni takdir ederken o bir türlü begenemedi annelik konusunda hep asagiladı sonra zamanlada bu durum hayatın geneline yansıdı.walla çok dedim o dedignz gbi sakinliği de denedm sinirli söyledklerimde oldu.bugün en yakn arkadaşlarımla bu konuyu konustk bu adam degismez ama sen o sana bagrp kizdgnda tersledgnde sen nasl istersn hayatm söyle öyle yapaym flan gbi yanaş diyolar.o sinirle bi de o tawrdaki adama hayatm demek! Bence çok adaletsiz ama denemeye çalışacam dedim yani arsz ol diyolar kısaca

Mutlu ewlilik war mi acaba?? Benim etrafımda yok gibide.adamlarda ne dangaliklar war ama kadn görmezden geliyo yada sineye çekiyo..ama arada bir yapiyo diyo ya da şu yönleride iyi diyo.şimdi bu kadın mutlu mu acaba? Erkeklerin hepsi aynı geliyo bana şiddetli gecimsiz esimden sonra feministleştm heralde

3. Şahısların karıştırtmadığı ve saygının bitmediği her yuva mutludur aslında.
Tabi iniş çıkışlar olur..

3. Şahısların karıştırtmadığı ve saygının bitmediği her yuva mutludur aslında.
Tabi iniş çıkışlar olur..
Doğru aslında. Sürekli bi geçimsizlik didikleme hali yoksa zaten saygida wardr saygi warda sewgide wardr böyle ewlilikler yürütlmelidr.ama bizimki berbat.sadece dua ediyorm yorgunum..görelim mewlam neyler neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…