Sizce Haklı mıyım

Adam demek ki evlilik monotonluğundan sıkılmış kendine yeni hobiler edinmiş buna aşk bitti mi denir, herhalde böyle birşey, ama kötü olan bunların hepsini gizli yapmış olması kredi çekmesi kadın yemek pişirme klübüne üyeliği, ortak noktası kalmamış sizinle sanırım birde bu yakın olduğu hanımla dertleşmiştir, epey uzaklaşmış sizden, nedeni ne, niye acaba, bu kadar vefasızlığın?

Sanırım sebebi 18 yaşından beri tanışmamız.. Evde salatasına kadar yemeğini yapar. Çiçekleri alır. Her seferinde çok sevdiğini söyleyen Videolar atar. Tatiline kadar düşünür . Çok çok severdi .. Di... Hepsi geçmiş zaman. Dediğiniz gibi Yen'i heyecan Yen'i başlangıçlar daha eğlenceli.. Şu an kızım küçük diye çalışmıyordum 6 aydır . Orada onu mutlu edenler çıkmış. Evde karantinadaki bayan oldukça daralttı adamı..

O değil de çocuğunu görmemek son derece yıkıcı. Ailemden herkesi engellemiş. Kendi ailesi de dahil. Kimseyle konuşmak istemiyor Muş. Sevgilisinden ayırdık adamı işyerini arayıp

Hiç arama sorma o döner. Anladığım kadarıyla kafası karışık. Senin eşin olduğunu hatırlayana kadar bekle. Dönmediyse de kurtuldun demektir. Aklı sende olmayan yanında olsa ne olur.

Hiç arama sorma o döner. Anladığım kadarıyla kafası karışık. Senin eşin olduğunu hatırlayana kadar bekle. Dönmediyse de kurtuldun demektir. Aklı sende olmayan yanında olsa ne olur.
Kafası karışık gözü dışarda eğlence de gezme de Araba aldık adam huy değiştirdi. . 7 gündür bir lokma yemek yemiyorum . Kurdeşen döktüm her yerim kabardı.

Yıvamı yıktın dedim eşime Sen yıktın iftira atarak bana dedi

Adriana bile aldatılmış biz kimiz

Cok afedersiniz ama agzina s...cdim oyle adamin. Etrafa kendini bekar olarak tanitmis bu asikar.

Ne halt yiyor ya da bir halt yemiyor hic fark etmez, davranislari normal degil!

Siz de bana gore normal sayilmazsiniz. Allah askina neyine uzulup yemekten icmekten kesiliyorsunuz ? O kim oluyor !
" sizce hakli miyim" diye de sormussunuz. Ne kadar da normal geliyor size.

Son düzenleme:
Adriana bile aldatılmış biz kimiz
Kusura bakmayın yorum yapmayacaktım. Ama böyle fikirler görünce sinirleniyorum. Lütfen kendinize saygınız olsun, kendinize değer verin. Adriana bile aldatılmışsa ne demek ya?Sürekli görüyorum bir tane güzel ünlü kadın olunca, bazı kadınlar “Bu kadınsa biz neyiz?” yada “Bu aldatılmılsa, bizi kim napsın?” gibi yorumlar yapıyor.Sırf güzel diye özel bir üstünlüğü yok. Onun daha güzel olması ya daha akıllı olması kesinlikle mutlu olacağı hakkını vermiyor. Yada tam tersi biri biraz daha çirkin ve ya biraz beceriksiz diye mutsuz ve aldatılmayı hakketiğini göstermiyor.Herkes kendiliğinde çok değerli ve özeldir.Kimse de mükemmel değildir.

Seviyor musun eşini? Yani ayrılınca yıkılır mısın?

Evli değilim demiş demek ki herkese sende bunu arayarak yalanını ortaya çıkarmış oldun rezil olmuş oldu iyi olmuş iyi ki aramışsın
Boşan bu salaktan .

Haklısınız ailemde aynı şeyi söylüyor O keyfinde sen üzül diyorlar... Bende bekar olarak mı tanıttın dedim birşey söylemedi .. evden işe yemek getirmişti eşimyaptı diyerek.. herkes seni ne kadar sevdiğimi biliyor iş yerinde diyordu. Bende gittim çocukla işyerine. O bayan varmıy dı bilmiyorum .

Evli değilim demiş demek ki herkese sende bunu arayarak yalanını ortaya çıkarmış oldun rezil olmuş oldu iyi olmuş iyi ki aramışsın
Boşan bu salaktan .
Bitecek inşallah mahkemeler açılınca

1 krediyi ufak tefek borçları için çekmiş

2 iş yerinde herkes evli olduğunu biliyormuş ihanet etmemiş

3 bunalmış sıkılmış daralmış benden ayrılmak istiyormuş

öncelikle çok geçmiş olsun. yaşamadan sizi kimsenin anlaması mümkün değil üstelik de çocuğunuz varken. ancak yine de demek istediğim şu eşiniz maalesef size önceden verdiği değeri vermemiş bir şekilde aldatma olsun ya da olmasın ki sizin aklınıza bu tür kuşkular düşmüş. çok klişe olacak ama hiç kimsenin bunu hak ettiğini düşünmüyorum. kendinizin değerli olduğunu asla unutmayın. aldatmış olup olmamasının yanında birden ortadan kaybolması da sizin yıllarınıza ve emeklerinize ayıptır. yerinizde olsam affetmeme tarafında olur ve kendi yaralarımı iyileştirmeye çalışırdım...

Haklısınız şimdide bana düşen altını ver eşyalarıdq satıyorum diyor

Haklısınız şimdide bana düşen altını ver eşyalarıdq satıyorum diyor
hukuki olarak altınların sizde durması gerekiyor biliyorsunuz bence engelleyin, iletişime geçmeyin ve bir avukatla anlaşın. insanların yıllarını geçirdiği insanlara karşı böyle duygusuz, kırıcı ve saygısız davranması kabul edilebilir değil. keşke elimden bir şeyler gelse de yardımcı olabilsem, güçlü olun...

aslında böyle hikayeler çok yaygın hepimiz duyuyoruz sürekli... keşke artik türk kadınları olarak evliligi bir görev gibi görmeyi ve ilk fırsatta evlenmeye çalışmayı bıraksak... hayatta bir sürü güzel şey var onlarin tadını çıkarsak... keşke...

Öyle bişry yoksa onun yalanı öyle bişey var ki delirmiş. Parayı sizi aldattığı kişii için çekmiş olabilir. İnsan yoksa eşinden neden saklar? Aldatılıyorsunuz vurun tekmeyi gitsin karakteri bozuk demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…