- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Sanırım sebebi 18 yaşından beri tanışmamız.. Evde salatasına kadar yemeğini yapar. Çiçekleri alır. Her seferinde çok sevdiğini söyleyen Videolar atar. Tatiline kadar düşünür . Çok çok severdi .. Di... Hepsi geçmiş zaman. Dediğiniz gibi Yen'i heyecan Yen'i başlangıçlar daha eğlenceli.. Şu an kızım küçük diye çalışmıyordum 6 aydır . Orada onu mutlu edenler çıkmış. Evde karantinadaki bayan oldukça daralttı adamı..Adam demek ki evlilik monotonluğundan sıkılmış kendine yeni hobiler edinmiş buna aşk bitti mi denir, herhalde böyle birşey, ama kötü olan bunların hepsini gizli yapmış olması kredi çekmesi kadın yemek pişirme klübüne üyeliği, ortak noktası kalmamış sizinle sanırım birde bu yakın olduğu hanımla dertleşmiştir, epey uzaklaşmış sizden, nedeni ne, niye acaba, bu kadar vefasızlığın?
Kocan ya ruh hastası ya da çok hazırlıksız yakalandı?
[/QUOTE telefon dökümlerine baktım ben ve bir kaç kişi dışında görüşme sıklığı Yok. Yapacak olsam yedek telefon alır arabada bırakırım diyordu. Belki öyle yapıyordur..
Ben haksızmıyım.
Kafası karışık gözü dışarda eğlence de gezme de Araba aldık adam huy değiştirdi. . 7 gündür bir lokma yemek yemiyorum . Kurdeşen döktüm her yerim kabardı.Hiç arama sorma o döner. Anladığım kadarıyla kafası karışık. Senin eşin olduğunu hatırlayana kadar bekle. Dönmediyse de kurtuldun demektir. Aklı sende olmayan yanında olsa ne olur.
Kusura bakmayın yorum yapmayacaktım. Ama böyle fikirler görünce sinirleniyorum. Lütfen kendinize saygınız olsun, kendinize değer verin. Adriana bile aldatılmışsa ne demek ya?Sürekli görüyorum bir tane güzel ünlü kadın olunca, bazı kadınlar “Bu kadınsa biz neyiz?” yada “Bu aldatılmılsa, bizi kim napsın?” gibi yorumlar yapıyor.Sırf güzel diye özel bir üstünlüğü yok. Onun daha güzel olması ya daha akıllı olması kesinlikle mutlu olacağı hakkını vermiyor. Yada tam tersi biri biraz daha çirkin ve ya biraz beceriksiz diye mutsuz ve aldatılmayı hakketiğini göstermiyor.Herkes kendiliğinde çok değerli ve özeldir.Kimse de mükemmel değildir.Adriana bile aldatılmış biz kimiz
Seviyor musun eşini? Yani ayrılınca yıkılır mısın?Kafası karışık gözü dışarda eğlence de gezme de Araba aldık adam huy değiştirdi. . 7 gündür bir lokma yemek yemiyorum . Kurdeşen döktüm her yerim kabardı.
Yıvamı yıktın dedim eşime Sen yıktın iftira atarak bana dedi
Adriana bile aldatılmış biz kimiz
Haklısınız ailemde aynı şeyi söylüyor O keyfinde sen üzül diyorlar... Bende bekar olarak mı tanıttın dedim birşey söylemedi .. evden işe yemek getirmişti eşimyaptı diyerek.. herkes seni ne kadar sevdiğimi biliyor iş yerinde diyordu. Bende gittim çocukla işyerine. O bayan varmıy dı bilmiyorum .Cok afedersiniz ama agzina s...cdim oyle adamin. Etrafa kendini bekar olarak tanitmis bu asikar.
Ne halt yiyor ya da bir halt yemiyor hic fark etmez, davranislari normal degil!
Siz de bana gore normal sayilmazsiniz. Allah askina neyine uzulup yemekten icmekten kesiliyorsunuz ? O kim oluyor !
Yıkılmam mesleğimi gelirim ondan daha ileri seviyede.. manevi olarak üzüldüm zaten 7 gün boyunca. Biraz daha yas tutar atlatırım. Sevmiyorum artık.Seviyor musun eşini? Yani ayrılınca yıkılır mısın?
Bitecek inşallah mahkemeler açılıncaEvli değilim demiş demek ki herkese sende bunu arayarak yalanını ortaya çıkarmış oldun rezil olmuş oldu iyi olmuş iyi ki aramışsın
Boşan bu salaktan .
Haklısınız şimdide bana düşen altını ver eşyalarıdq satıyorum diyoröncelikle çok geçmiş olsun. yaşamadan sizi kimsenin anlaması mümkün değil üstelik de çocuğunuz varken. ancak yine de demek istediğim şu eşiniz maalesef size önceden verdiği değeri vermemiş bir şekilde aldatma olsun ya da olmasın ki sizin aklınıza bu tür kuşkular düşmüş. çok klişe olacak ama hiç kimsenin bunu hak ettiğini düşünmüyorum. kendinizin değerli olduğunu asla unutmayın. aldatmış olup olmamasının yanında birden ortadan kaybolması da sizin yıllarınıza ve emeklerinize ayıptır. yerinizde olsam affetmeme tarafında olur ve kendi yaralarımı iyileştirmeye çalışırdım...
hukuki olarak altınların sizde durması gerekiyor biliyorsunuz bence engelleyin, iletişime geçmeyin ve bir avukatla anlaşın. insanların yıllarını geçirdiği insanlara karşı böyle duygusuz, kırıcı ve saygısız davranması kabul edilebilir değil. keşke elimden bir şeyler gelse de yardımcı olabilsem, güçlü olun...Haklısınız şimdide bana düşen altını ver eşyalarıdq satıyorum diyor
Öyle bişry yoksa onun yalanı öyle bişey var ki delirmiş. Parayı sizi aldattığı kişii için çekmiş olabilir. İnsan yoksa eşinden neden saklar? Aldatılıyorsunuz vurun tekmeyi gitsin karakteri bozuk demekkiMerhabalar,
Uzun zamandır foruma girmiyordum. Bu vesile ile herkese hayırlı ramazanlar.
Korona sanırım benim de evliliğimde derin ve geri dönüşü olmayan bir iz bıraktı.
Eşim iş arkadaşları ile bir grup kurmuş yemek grubu ve içinde tek erkek bu. 2 bayan var. Yemek dışında gereksiz muhabbetler dönüyor. İmalı sözler paylaşma,hayata dair anlamsız sözler , resim atmalar vs. İçlerinde biri piyon diğer kişi işe eşim arasında bir yaklaşım olduğu kanaati oluştu. Nasıl derseniz öncesinde BİR bayan ismi telefonunda w sap durumuna bakmış Bende bu kişinin nosunu sldim. Aradan 10 dk geçti a telefonumda şu kişi vardı sen mi sildin dedi. Ben sen yo hyayırdır dedim nerden çıktı dedim. N harfinde nalan halam var o kişinin adı çıkmayınca şaşırdım diyor.(işyerindeki şahıstan bahşediyor.) bu hevesli hevesli işe gidiyordu . Her gün duş almalar her sabah ıslık çala çala şarkı söyleye söyleye saç baş yapmalar. W sap durumdan şarkı Sözleri paylaşmalar .. ama işten eve gelince ise agrasif bir ruh Haline bürünüp Yorgun'um deyip yatıp uyumak . Bu istisnasız böyle devam etti.
Karantina günlerinde ise belli günler işe gitti onda da bu grup Ortaya çıktı .. Neyse gruptan çıkardık. . Ama ben çok sinirlendim bir de zincirleme olaylar da nüksedince çığrımdan çıktım . Kıskançlık krizine girdim. Evden çıkma yasağı olduğu hafta sonu burnundan getirdim .. sonra sebepsiz bir kredi çektiğini ögrendim paranın nereye gittiği belli değil.. ben sinirlendikçe adam hiçbirşey olamamış gibi pcdenn oyun oynamaya devam etti.. işine gitti .. TAA Kİİ İŞ YERİNİ ARAYANA KADAR....
Teşefona çıkan kişi kim arıyor dedi bende ben eşiyim dedim. AA eşin diye biri arıyor ama dedi ..
Sonra benim telefonlarıma cevap vermeyen adam beni arayıp beni rezil ettin diyerek İşten çıkacağını ve bu şehri terk edeceğini kendisini aramam gerektiğini söyledi. Babama da akşama geliyorum TMm deyip gelmedi. 5 gündür çocuğunu görmeye sbilegelmiyor ..
bi eve gel diyor bi gelme siyor
Sen baban iftira attın onlar senin tırnağın bile olamaz. Tiplerini görsen anlarsın şeklinden konuştu.. Kafama takılan şu ;
1- Böylr birşey yoksa İş yerini aramam ne gibi bir sorun teşkil etti
2- O borcu kime neye harcadı
3- Onca süs püs hevesli işe gitmeleri benim hüsnü kuruntum mu
4- Bir daha beni görmek istememesi herşeyi özetlemiyor mu
Bende boşananlar kervanına giriyorumKısmet böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?