sizce haklımıyım arkadaşlar haksızmıyım o kadar kırdıki beni .. :(

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
Nasıl ki çok yersen mideye vurur, çok konuşursan çeneye vurur.
Aynen öyle çok ilgi de göte vurur. Götü kalkar, göğe vurur; olan sana olur. :) facede böyle bir söz paylaşmış bende kendime anladım cünki başkasına olamaz bu söz olamaz ki.. mesaj attım kıyamet koptu resmen neden böyle birşey paylaşıyorsun dedim kaldır dedim bana mı paylaştın dedim seninnle ne alakası var dedi sen herşeyi kendinden ibaret mi görüyorsun kendine mi anlıyorsun dedi neler söyledi o kadar kırıldım ki sizce bu söz başka kime olablir arkadaşlar niye paylaşılır ki bu söz birdaha o faceye girmeyeceksin dedi bana neler neler o kadar kırıldım ki konuşmak bile istemiyorum artık ..

belkide bir iş arkadaşı için yazmıştır..
aralarında bir problem olmuştur olamazmı acaba ?

Ops.. Biraz sakin olun..

G-t möt yakışmıyor ağzınıza =)

Alt tarafı bir söz bilmem nerden alıntı ..
Üstünüze alınmadan önce bunun sıradan;paylaşım amaçlı yazılmış bir gönderi olduğunu kendinize hatırlatın..

Aklınızada kötü kötü şeyler getirmeyin yok ona mı yazdı yok buna mı yazdı gibilerinden...

Öfkenize hakim olup,konuşmanız sizin açınızdan daha verimli olur
:34:

Ops.. Biraz sakin olun..

G-t möt yakışmıyor ağzınıza =)

Alt tarafı bir söz bilmem nerden alıntı ..
Üstünüze alınmadan önce bunun sıradan;paylaşım amaçlı yazılmış bir gönderi olduğunu kendinize hatırlatın..

Aklınızada kötü kötü şeyler getirmeyin yok ona mı yazdı yok buna mı yazdı gibilerinden...

Öfkenize hakim olup,konuşmanız sizin açınızdan daha verimli olur
:34:
ben hakim olamasım malesef işte olamadım oda bana ağzına gelen her kelimeyi söyledi her kelimeyi..

Birazcık ; kendim ettim kendim buldum moduna dönmüş bu durum .
Maalesef ki haksızsın arkadaşım . Neden her yazılanı , söyleneni üstüne alınıyorsun ki !
Arkadaşın da sinirlenmiş haliyle ki , bana da böyle bir tavır alınarak mesaj atılsa agresifleşirim .

Aynı duruma sen düşseydin ; her şeyi üstüne alınıyor vs vs yazılı bir konu açardın , bizler de sana hak verirdik !

Dolayısıyla ; konuyu uzatma , hem kendini hem de arkadaşını üzme ! Karşılıklı özür dileyin ve hayatınıza dewam edin .

soramadım dayanamadm o kadar zoruma gitti ki bana aptal dedi aptal.. dayanamadm canmdan can gitti o an sanki

Siz üzerinize alındıktan sonra mı aptal dedi size? Eğer öyle ise haksızsınız bence de. Aptal denilmesi hoş değil ama siz durup dururken üzerinize alınırsanız o sa sinirlenir haklı olarak. Ben sizi haksız buldum lütfen alınmayın ama erkek arkadaşınızın sizden başka bir dünyası da var başka birine yazılmış olabilir, belki tamamen rastgele yazmıştır kimseye ithaf etmemiştir.

Sosyal paylaşım sitelerinde aktif bir üyeliğim olmadığı için bana garip geliyor herhalde.
Orada insanlar hep birilerine ithafen mi bir şeyler paylaşıyor?
İlla ki yazılan şeyden nem mi kapmak gerek?
Yüze söyleyen yok, bu ortaya yazıp kaçma modeli mi?
İçimizi döktüğümüz günlük gibi bir şey mi?...

Eğer öyle değilse bu alınganlık neden konu sahibi?

Bence de haksızsın.
Benim ve eşimin facebook hesabı yok. Şimdi bir kere daha "iyi ki de yok" dedim kendi kendime.
Keşke üstüne alınmadan önce sormayı deneseydin,tüm paylaştığı şeyleri seni düşünerek veya sana ithafen olarak paylaşıyor diye bir kural mı var? O anki ruh halinle biraz sert çıkışmış olabilirsin,ama yine de sana aptal demesini gerektirmez. Bence kafanı topla,fevri kararlar verme hemen.
Ve şu facebook kadar gereksiz bir site görmedim ben,kendi fikrim tabi ki. Ama %90 ilişkileri yıpratıyor:50:

Nasıl ki çok yersen mideye vurur, çok konuşursan çeneye vurur.
Aynen öyle çok ilgi de göte vurur. Götü kalkar, göğe vurur; olan sana olur. :) facede böyle bir söz paylaşmış bende kendime anladım cünki başkasına olamaz bu söz olamaz ki.. mesaj attım kıyamet koptu resmen neden böyle birşey paylaşıyorsun dedim kaldır dedim bana mı paylaştın dedim seninnle ne alakası var dedi sen herşeyi kendinden ibaret mi görüyorsun kendine mi anlıyorsun dedi neler söyledi o kadar kırıldım ki sizce bu söz başka kime olablir arkadaşlar niye paylaşılır ki bu söz birdaha o faceye girmeyeceksin dedi bana neler neler o kadar kırıldım ki konuşmak bile istemiyorum artık ..

Onun herşeyi sen değilsen ne anlamı kaldı ki onun olmanın ?. .

Bence de haksızsın.
Benim ve eşimin facebook hesabı yok. Şimdi bir kere daha "iyi ki de yok" dedim kendi kendime.
Keşke üstüne alınmadan önce sormayı deneseydin,tüm paylaştığı şeyleri seni düşünerek veya sana ithafen olarak paylaşıyor diye bir kural mı var? O anki ruh halinle biraz sert çıkışmış olabilirsin,ama yine de sana aptal demesini gerektirmez. Bence kafanı topla,fevri kararlar verme hemen.
Ve şu facebook kadar gereksiz bir site görmedim ben,kendi fikrim tabi ki. Ama %90 ilişkileri yıpratıyor:50:

canm zaten benm face book adresim yok onun var sadece benmde ismim yazar bende görünce sinirlendmm öyle ne blym ama haksızmışım galiba :(

Birazcık ; kendim ettim kendim buldum moduna dönmüş bu durum .
Maalesef ki haksızsın arkadaşım . Neden her yazılanı , söyleneni üstüne alınıyorsun ki !
Arkadaşın da sinirlenmiş haliyle ki , bana da böyle bir tavır alınarak mesaj atılsa agresifleşirim .

Aynı duruma sen düşseydin ; her şeyi üstüne alınıyor vs vs yazılı bir konu açardın , bizler de sana hak verirdik !

Dolayısıyla ; konuyu uzatma , hem kendini hem de arkadaşını üzme ! Karşılıklı özür dileyin ve hayatınıza dewam edin .
özür dilemedim de :) normal halimize döndük ben birazcık alttan aldım pişman olmuş gibi yaptım birşey demedi sonra ne blym canm işte bende bazen sinirlerime hakim olamıyorm böyle .. :/

İnsanlar öfke anında aslında içlerinde olanı kanaatimce istemedende olsa can acıtmak içinde olsa kısmen açığa vurmuş olurlar. Doğrusunu Allah bilir.

Ancak evlenmeyi düşündüğünüz, iyi ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta birlikte bir ömür geçirmeyi düşündüğünüz insanın karakterini iyi analiz edip sağlıklı mantıklı kararlar vermek lazım ki sonunda pişman olunmasın, yürekler acımasın...

Böyle bir lafi anca ayrildigi sevgilisine artik cok degersiz gördügü birine söyler tabi bu arkadasta olabilir, kuzen vs.

Sizin gidip bunu birden bire "banami" diye sormaniz cok yanlis olmus hem üstünüze alinmis gibi olmus

Back
X