Sizce haksız mıyım ?

Tuansk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
93
85
3
33
Şöyle diyim annem vefat etti 4 gün sonra eşimin 20 yıllık bir arkadaşı evlendi eşim gitti 1 saat durdu geldi birşey demedim kendi bilir yani
Sonra 15 gün sonra bir arkadaşı var onun düğünü vardı onun da kınasına gitti 1 saat durdu geldi çünkü cenazemiz var
Neyse bir başka arkadaşı var bu iki kisiyi evine çağırmış bizi aradı gelin flaan diye BENİM ANNEM VEFAT ETMİS taziye ye gelmediler sonra eşim 5 gune asker oluyor ona bir ziyaret olmadi biZi oturmaya çağırmışlar 3 arkadaşı lan gerizekalı insanlar bir düşünün demi bu insanların işi başından aşkın cenaze askerlik
Esimde gidelim utansinlar dedi bende mesaj yaz bahane bul asla gidemezsin dedim
Eşim çok iyi niyetli ve biz bu insanlar ev aldılar evine gittik altın verdim bu insanlarin düğünü oldu yine cenaze zamanı eşime ben dedim 1 saat dur 20, yıllık arkadaşların
Ama çok terbiyesizlik bu yaptıkları
Sizce haksız mıyım benim içim kan ağlıyor inan bir gün bu insanların eşleri beni arayıp nasılsın demediler samimiydik bı de ..bende mesafe koydum artık kafamda

Mesafe koyun ve görüşmeyin. Bu kadar uzgun zamanlarda da bunlari dusunup kendinizi yipratmayin.

Haspam kendilerini bişey mi sanmışlar taziyeye gelmeyen adama dönüp bakmam iyi gün dostuna gerek yok

Haklısınız ama bosverin,mesafe iyidir her insan ince dusunemiyot malesef,başınız sagolsun

Mesafe koyun ve görüşmeyin. Bu kadar uzgun zamanlarda da bunlari dusunup kendinizi yipratmayin.
Hiç iyi değilim anlatamam size bunu annem ya 8 yıl baktığım annem vefat etti şimdi eşim asker oluyor psikolejim öğle ki insan inanın düşünülmek istiyor ..
Cenaze zamanı insan birilerinin tesellisini istiyor normal bir zamanda beklentim olmadı insanlardan ama bu zaman acının dibe battığı bir zaman bu zamanımda yanımda olmayacak insanlar hiç olmasınlar daha iyi

Görüşmeyin onlarla
Terbiyesizlik resmen çok haklısın

Basın sağolsun ...

Cok sabir diliyorum size. Insanin kendinden başka dostu yok. Bu insanlar hayatınızda olmasın zaten

Cok sabir diliyorum size. Insanin kendinden başka dostu yok. Bu insanlar hayatınızda olmasın zaten
Biri var canım hele 2 bina otemizde annem öldü bu çocuğun düğünü 3 gün sonraydi 4 gün bile değil eşimi yolladım onlar cenazeye gelmedikleri halde eşime ayak üstü baş sağlığı diledi ya 2 bina otemde çok mu zor ta çıkıyor o çocuğun evi 2 saatlik yer oraya gidiyor bize bir gelmedi .ben kendimi geçtim eşime dedim sen askersin 5 gün sonra gitmeni mı bekliyorlar şu dakikadan sonra gelseler bile benim tepkim değişmez .. 1 ay oldu dibimde orda burda gezdiler gelmediler .

Esiniz de gitmeseydi bir zahmet. Bu saygısızlık. Uzmeyin kendinizi bu ınsanlardan uzak durun

Başınız sağolsun rabbim sabır versin..
Mesafeden kesinlikle ödün vermeyin. Hatta hiç görüşüp konuşmayın..

Öncelikle basiniz sagolsun rabbim sabir versin. Karilarina "bu israrci davetlerinizi ve garip tavirlarinizi da anlayamiyorum. Iyice adab usul bilmez oldunuz. Isiniz dustukce veya caniniz s8kıldikca baskalariyla takilirsiniz benden uzak durun"diye mesaj atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…