Merhaba kk inşallah konuyu doğru yerde açmışımdır.Benim yaklaşık 10 yıllık samimi olduğum yediĝimizin içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım var-dı.
Ta ki geçen pazar gününe kadar,şimdi en baştan olayı anlatmak istiyorum daha net anlaşılması adına bizim bununla çok iyi bir arkadaşlığımız vardı daha doğrusu biz üç samimi arkadaştık. Birisinin adı ırmak diğeri sevda olsun.Bir gün sevda arkadaşım bana dedi ki sana birşey dicem dediki ırmağ'ın konuştuğu birisi varmış adam evliymiş ama eşinden ayrılacakmış zaten adam ayrı evde yaşıyormuş falan ben bunu duyunca tabi çok sinirlendim bana bu tarz şeyler ters olduğu için baya kızdım.Bana da söylemiyor çünkü biliyor ben kesinlikle onaylamıcam buna izin vermicem bu sebepten benden saklıyor sevda arkadaşım biraz saf ve ilgisiz olduğu için tabi onu ikna etmesi kolay olmuştur haliyle neyse gittim sordum birşey sordum doğru mu diye önce inkâr etti ben biraz üstüne gidince sonra evet doğru dedi.Neden dedim peki neden bu tür arayışlar içindesin bak yapma yazıktır,günahtır hem ayrıca sonunda üzülen sen olursun dedim ama,bu beni dinlemedi sene 2012'de adamla çıkmaya başladı.Adam işte seni seviyorum eşimden boşanıcam seninle evlenicem diye diye bu zamana kadar oyalıyor hâlâ da normalde benim arkadaşımla hiçbir sorunum yoktu ta ki bu meseleye kadar ne zaman ki bu olaylar yaşandı bizim arkadaşımızla aramız açılmaya başladı.
Allah var bu zamana kadar iyi kötü günlerimde bana hep destek oldu tabi bende ona ama son zamanlarda aramızda arkadaşlığa dair hiç bir bağımız kalmadı bazen eski günlerimizi çok özlüyorum beraber geçirdiğimiz keyifli vakitleri, dertleşmelerimizi,beraber gülüp beraber ağlamalarımızı herşeyi yani ama,ben ona hep diyordum ki bak yapma yanlış yoldasın belki seni kandırıyordur belki hiç eşinden ayrılmayacak hem nerden biliyorsun şu an adamın eşinden ayrı yaşadığını yanında mısın sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun yol yakınken dön hem ayrıca bugün eşini seninle aldatan yarın seni de başkasıyla aldatır sizin sonunuz yok boşuna bekleme onu
Sen benim en yakın arkadaşımsın senin üzülmeni ve başkalarının diline düşmeni asla istemem dedim bu gibi bir dünya laf ettim yok kâr etmedi o yine devam etti ilişkisine ve yine bir tartışma sırasında sen benim arkadaşım değilsin eğer olsaydın bana köstek değil destek olursun dedi ha bu arada bunların ilişkisi o bildiğiniz saygı sevgi ve seviyeli ilişkilerden değil asla bir çok şeye şahit olduğum için bu kadar emin konuşuyorum. Ayrıca ismi lazım olmayan arkadaşım son derece egoist,bencil,dikkafalı,paylaşımcı olmayan biri zaten o adamla konuştuğundan bu yana huyları iyice değişti ne benimle eskisi gibi muhabbet ediyordu ne her hangi birşeyini paylaşıyordu hiç birşeyini anlatmıyordu varsa yoksa o adam.Bu son üç aydır hiç görüşmüyordum (bu konudan dolayı) kendisi sürekli beni arıyordu eşimle slm gönderiyordu vs.geçen pazar yine aradı cvp vermedim sonra arada on dk geçti msj attım nbr diye gayet soğuk konuşuyorum ama msjlarda iyi vs.konuştuktan sonra senin iş ne zaman bitiyor diye sordum 3 ay sonra dedi bende şimdi de 3 aya'mı attılar dedim evet dedi bırak boşuna onu bekleme hayatına bak artık dedim yoo o kadar bekledim sıkıntı yok dedi 3 ay da beklerim ailem biliyor zaten beklerim dedi.Sen bilirsin dedim eyvallah yazdı bende bundan sonra senin bi arkadaşın yok bunu bil diye yazdım o da ardından zaten sen hiç istemedin ki sen benim gerçekten dostum olsaydın bana destek olurdun köstek deĝil dedi bende kusura bakma böyle bir ilişkiye destek olamam dedim o da sen bilirsin ben kimseyi zorlamıyorum benimle arkadaş ol diye dedi bende birşey yazmadım başka daha fazla kırmamak, kırılmamak adına
Şimdi haklı olan kim bu durumda ben mi o mu? Ben mi çok abartıyorum yoksa omu çok rahat ve düşüncesiz