• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Haksız mıyım?

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Selam kızlar,

Geçenlerde eşimle düğünden sonra cafeye gittik kız kardeşimde geldi (bizimle pek bi yere gelmez aslında) arkadaşlarda geldi.. Yılbaşı konusu açıldı ve arkadaşlarım kardeşime ısrar etti sende gel diye (kardeşim çok sevilir çevrede) eşim oralı olmadı sonrada dilinin ucuyla gelmek istersen gel dedi. Eve geldiğimizde neymiş maddiyat açısından bakmış bu ay sıkışıkmışız.. Vs. Ama adım gibi eminim o anda eğer kendi kardeşi söz konusu olsaydı dayanamazdı nolursa olsun gel derdi..! Az önce biraz tartıştık, çıktı gitti evden. Beni dayanamayıp aradı ara gelsin kardeşin dedi bende yok gelmesin dedim ama kendi kardeşin olsa dayanamazdın merhametinden gel derdin dedim. Tamam dedi gün gelir yine sıkışık oluruz bende kardeşimi getiririm zoruna gitmesin diyor bana. Ya kardeşime bir yandan mahçup oldum istenmiyormuş gibi oldu millet çağrıyor ama ablasıyla eniştesi oralı değil. Yemin ederim içim gidiyor ya o yılbaşı eğlencesine bile gidesim yok! Maddi açıdan iyi olmayabilir ama kendi kardeşi olsa böyle davranmaz merhametine yenik düşer.. Napcam kızlar bana bi akıl verin :(

Aynısını yasamıstım ve kardesını al git eglenmene bak bukonuyla ılgılı trıpte yapma bosver kardesınede yansıtma uzulur. Eşinin kardesıyle ılgılı durum olursa ozaman saha kalkarsın.eglenceni dusun canım

Maddiyatla alakası yok kendi kardesı olsa farklı olurdu durum ha birde kardesının parası varsa bir miktar bulundursun yanında odemesini kendi yapar eşinde yaptığı rezıllıkle kalır.kardesıne maddi sıkıntı var paran varsa yanına al foye rıca et sadece

kardeşiniz anladı mı peki sizce?
anlamadıysa siz ısrar edin gelsin.
anladıysa zaten gelmez büyük ihtimal :(

Kardeşinizde hissetmiştir bunu muhtemelen belki çağırsanız da gelmez ,ben olsam eniştem bana böyle yapsa asla gitmem,

yada kendim karşılarım.

Zaten dün geliyorsun dimi diye sorduğumda abla eniştem oralı olmadı gelmicem ben yanlış anlama dedi. Gelmiyor yani... Ama öyle dedi diye içim el vermiyor ya kardeşim o sonuçta :( zoruma gitti

çok sinir bozucu bir davranış malesef..o madem kardeşini getirirdi sen götürceksin hatta o akşam çookk eğleneceksiniz..kardeşine durumu çaktırma bence boşuna üzülmesin..zamanla düzelcek bir konu merak etme :KK54:

Kardeşinizde hissetmiştir bunu muhtemelen belki çağırsanız da gelmez ,ben olsam eniştem bana böyle yapsa asla gitmem,

yada kendim karşılarım.
Çok çok özür dileyerek size birşey sormak istiyorum. Konuyla alakası yok ama. Tiroid nodülü başlıklı yazılarda birkaç yorumunuzu okumuştum. Şimdi nasılsınız? Tedaviniz nasıl gidiyor? Malum, bende benzer durum yaşıyorum da.Sadece sormak istedim. Kusura bakmayın nolur.

Çok çok özür dileyerek size birşey sormak istiyorum. Konuyla alakası yok ama. Tiroid nodülü başlıklı yazılarda birkaç yorumunuzu okumuştum. Şimdi nasılsınız? Tedaviniz nasıl gidiyor? Malum, bende benzer durum yaşıyorum da.Sadece sormak istedim. Kusura bakmayın nolur.

iyi gidiyor 6 ayda bir kontrol var , çok geçmiş olsun sizede.

çok sinir bozucu bir davranış malesef..o madem kardeşini getirirdi sen götürceksin hatta o akşam çookk eğleneceksiniz..kardeşine durumu çaktırma bence boşuna üzülmesin..zamanla düzelcek bir konu merak etme :KK54:

İnşAllah geçer ya. İçim parçalandı anlatamam.. Gelir mi bilmiyorum ama onsuz gidesim yok, böyle..

Zaten dün geliyorsun dimi diye sorduğumda abla eniştem oralı olmadı gelmicem ben yanlış anlama dedi. Gelmiyor yani... Ama öyle dedi diye içim el vermiyor ya kardeşim o sonuçta :KK43: zoruma gitti

anlamış işte kız doğal olarak kalbi kırılmış,eniştesi böyle yaparsa heves filan kalmaz zaten.

kardeşiniz anladı mı peki sizce?
anlamadıysa siz ısrar edin gelsin.
anladıysa zaten gelmez büyük ihtimal :KK43:

Eşimin pek oralı olmadığını anladı ya düşünsenize cafeye gittiğimizde bile eniştesine para verdi ödeme benimkileri dedi bendensiniz sizinki benden olsun dedi.. Eşim öyle diyince o almadı ama kardeşim teklif etti sonuçta. Kaldı ki yılbaşında ödetecek ona ailem istemez onun parasını bi kere! Ama yok o aileme birşey yaptığı zaman çok zoruna gidiyor günlerce kendime gelemiyor. Yapmasın yap ma sın ! İsteyen kim!!!!

anlamış işte kız doğal olarak kalbi kırılmış,eniştesi böyle yaparsa heves filan kalmaz zaten.

Evet o yüzden bugun yine konuyu açtım esti gürledi.. O kardeşiyle dondurma yemeğe bile gitmemiş! Ya onun ailesiyle restoranta yemek yemeye gidiliyor ben gittimmi ?!!!! Nedir bu kıyas yaa aşamadı gitti. Büyüyemedi gitti!!!

Back
X