• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım

serayugur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
19
5
1
35
Selam kızlar giriş katta oturuyorum üst katta kaynanam oturuyor haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8 çalısıyorum pazar günüm var sadece kaynanam her hafta pazar günü balkonuna ya çarşaf ya kanepe örtüsü vs bıseyler aşıyor zaten giriş kat cok karanlık evım bırde o asınca sabahın köründe ışık yak otur evde ev zindan gıbı oluyor sadece 1 gün evde kalıyorum bıktım artık her hafta smdı tabak vermeye çıktım makınesı yıne çalısıyor yarın kesın çarşaf asacak bana bısey soyleyın yarın çıkıp konusucam artık canıma tak dedı ne demelıyım nasıl demelıyım bana Bır yol gosterın saygısızlıkta etmek ıstemıyorum

Kırmadan anlat eğer devam ederse eşin konuşsun herhalde o da rahatsız oluyordur.

Selam kızlar giriş katta oturuyorum üst katta kaynanam oturuyor haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8 çalısıyorum pazar günüm var sadece kaynanam her hafta pazar günü balkonuna ya çarşaf ya kanepe örtüsü vs bıseyler aşıyor zaten giriş kat cok karanlık evım bırde o asınca sabahın köründe ışık yak otur evde ev zindan gıbı oluyor sadece 1 gün evde kalıyorum bıktım artık her hafta smdı tabak vermeye çıktım makınesı yıne çalısıyor yarın kesın çarşaf asacak bana bısey soyleyın yarın çıkıp konusucam artık canıma tak dedı ne demelıyım nasıl demelıyım bana Bır yol gosterın saygısızlıkta etmek ıstemıyorum
Bence nazikçe söylersen anlayışla karşılar. İnsan evde bunalınca hiç bir yere sığamıyor. Haklısınız.

Aynen bize anlattığın gibi anlat konuş güzellikle. Zaten ev hanımı sanırım diğer beş gün de yapabilir işini gücünü. Umarım anlayış gösterir de gerginlik çıkarmaz.

Neden söylemediniz hiç? Bunda saygısızlık yapacak bişey yok güzelce anlatın durumu. Olmadı eşiniz konuşsun o da rahatsız değil mi bu durumdan?

Annecım rıca etsem haftaıcı çarşaf yıkasan. Malum alt katta kalıyıruz karanlık oluyor. Uyudukça uyuyorum ev ıslerı kalacak böyle demek mantıklı olabılır

Neden söylemediniz hiç? Bunda saygısızlık yapacak bişey yok güzelce anlatın durumu. Olmadı eşiniz konuşsun o da rahatsız değil mi bu durumdan?
Herseyı yanlıs anlayan ve kavga çıkarıp uzatan biri belkı bırakır bu huyunu dedım ama yok her pazar aynı sey

saygısızlık etmek istemiyorum derken, hakkını arayamaz iki laf söyleyemez gibi olmuşsun. nedir bu çekingenlik. çık, bize dediğin gibi söyle. nesi saygısızlık bunun. kaynananın çarşafı senin huzurundan önemli mi.

saygısızlık etmek istemiyorum derken, hakkını arayamaz iki laf söyleyemez gibi olmuşsun. nedir bu çekingenlik. çık, bize dediğin gibi söyle. nesi saygısızlık bunun. kaynananın çarşafı senin huzurundan önemli mi.
Hakkımı aramayı bilirim tabiki ama kalp kırmadan yapmak istıyorum

üst katınızda kaynananız değilde komşunuz otursaydı nasıl bir tavır alırdın
eğer komşunada diyebileceğini düşünüyorsan kaynanana hayli hayli söyleyebilirsin
sonuçta kaynanan daha toleranslı davranır diye düşünüyorum

Söyleyebilirsin direk bu saygısızlık değil ki söylenebilecek normal birsey yani
Söyleyecegım canım ama fevri davranıyor çoğu zaman bende kendime hakim olamıyorum olay kopuyor bıkac defa baska konular yuzunden basıma geldı ondan dıyorum saygısızlık etmek ıstemıyorum dıye sonucta esımın annesı ama bunaldım yahu

Back
X