• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım

Aynen bize anlattığın gibi anlat konuş güzellikle. Zaten ev hanımı sanırım diğer beş gün de yapabilir işini gücünü. Umarım anlayış gösterir de gerginlik çıkarmaz.
Evet evde emekli sabahtan aksama kadar boş ama pazar gününe bırakıyor o uzun uzun çarşafları yarın kesın kararlıyım bı yerden snra katlanamıyor ınsan

Gıcıklığına yapıyo olabilir mi problem var mı aranızda?
Yok ama ben ne yaparsam aynısını yapıyor 65 yasında ben gıyıyorum dıye pantolon giymeye başladı şal takmaya basladı ki çarşaflı Bır bayandı ben evlendıkten snra çarsafı çıkardı Ben pazar günüleri bıtirakıyorum çamaşır yıkamayı o da onun ıcın yapıyor sanırsam yıne yıkasın karısmam ama benım gunesımı kapatmasın yeter

Selam kızlar giriş katta oturuyorum üst katta kaynanam oturuyor haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8 çalısıyorum pazar günüm var sadece kaynanam her hafta pazar günü balkonuna ya çarşaf ya kanepe örtüsü vs bıseyler aşıyor zaten giriş kat cok karanlık evım bırde o asınca sabahın köründe ışık yak otur evde ev zindan gıbı oluyor sadece 1 gün evde kalıyorum bıktım artık her hafta smdı tabak vermeye çıktım makınesı yıne çalısıyor yarın kesın çarşaf asacak bana bısey soyleyın yarın çıkıp konusucam artık canıma tak dedı ne demelıyım nasıl demelıyım bana Bır yol gosterın saygısızlıkta etmek ıstemıyorum
Gerçekten bazen insanları anlayamıyorum yanlış anlamayın ama bunu kvnize söylemekten neden cekindiniz? Bu kadar ufak bi mesele sonuçta. Kadının belki aklına gelmedi belki sen hicbisey demedigin için rahatsız olduğunu anlamadı. Neden konusup derdinizi anlatmaktan cekiniyorsunuz ne var ki bunda?

Bende dıyorum kendı kendıme ya 6 koca gün bana da yazık 6 gün çuvala mı gırdı

Ikidir eşiniz söylesin diyorum ama ona cevap yazmıyorsunuz. Eşinize söylemediniz mi sıkıntınızı?

Şimdiye kadar bile sabretmeniz gereksiz bence ya en başta söyleseydiniz ya eşinize söyletseydiniz. Bilerek yapıyor muhtemelen.

Ikidir eşiniz söylesin diyorum ama ona cevap yazmıyorsunuz. Eşinize söylemediniz mi sıkıntınızı?

Şimdiye kadar bile sabretmeniz gereksiz bence ya en başta söyleseydiniz ya eşinize söyletseydiniz. Bilerek yapıyor muhtemelen.
Söyledim canm eşim de rahatsız tabiki gecen hafta söyleyecektı vazgectı annesı şeker hastası en ufak bırseyde ayılıp bayılıyor

Söyledim canm eşim de rahatsız tabiki gecen hafta söyleyecektı vazgectı annesı şeker hastası en ufak bırseyde ayılıp bayılıyor

Ne alaka kavga etmeyecek ki alt tarafı pazar değil haftaiçi asmasını isteyecek. Ne var bunda yani? Anne de olsa bu kadar sessiz kalınmamalı.

Karı koca bu kadar sessiz kalırsanız daha çok çekersiniz.

Bir de katlayarak assın ne olacak ki

Asınca çıkın ay anne bizim ev çok karardı şunu katlayıp assak, bir de hani biz hafta içi yokuz ya bu uzunları o zaman as istediğin gibi de geç git

Kavga etme zorunluluğu yok ki

İşin zor olacak gibi tatlı dilden anlayacak insan o çarşafı oraya asmaz zaten senin rahatsız olabileceğini düşünür ,düşünmeli !! Sonuçta yasak birde bina dışına birşeyler asmak ! Bina görevlisi uyarsın yasak diye :) hiç siz girmemiş olursunuz konuya !bilemedim nasıl fikir ?

Söyleyecegım canım ama fevri davranıyor çoğu zaman bende kendime hakim olamıyorum olay kopuyor bıkac defa baska konular yuzunden basıma geldı ondan dıyorum saygısızlık etmek ıstemıyorum dıye sonucta esımın annesı ama bunaldım yahu
Buna anlayışsızlık gösterirse demek ki geçimsiz biri .istersen sen hiç uğraşma.evdeyken o serince ay nasıl karanlık oldu ev de,esinin dikkatini çek sonra da a annen çamaşır seriyor ya ondan oluyor sanırım her pazar içim kararıyor de.esine sen istersen bir annene şöyle de.direk şikayet gibi algilamasin olaya hakim olsun önce :)

Selam kızlar giriş katta oturuyorum üst katta kaynanam oturuyor haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8 çalısıyorum pazar günüm var sadece kaynanam her hafta pazar günü balkonuna ya çarşaf ya kanepe örtüsü vs bıseyler aşıyor zaten giriş kat cok karanlık evım bırde o asınca sabahın köründe ışık yak otur evde ev zindan gıbı oluyor sadece 1 gün evde kalıyorum bıktım artık her hafta smdı tabak vermeye çıktım makınesı yıne çalısıyor yarın kesın çarşaf asacak bana bısey soyleyın yarın çıkıp konusucam artık canıma tak dedı ne demelıyım nasıl demelıyım bana Bır yol gosterın saygısızlıkta etmek ıstemıyorum
aynen buraya yazdigun gibi konus. tek gunumu karanlikta gecrmek istemyrm baska gun hallet camasiri de. tabi daha usturuplu:)

Yok ama ben ne yaparsam aynısını yapıyor 65 yasında ben gıyıyorum dıye pantolon giymeye başladı şal takmaya basladı ki çarşaflı Bır bayandı ben evlendıkten snra çarsafı çıkardı Ben pazar günüleri bıtirakıyorum çamaşır yıkamayı o da onun ıcın yapıyor sanırsam yıne yıkasın karısmam ama benım gunesımı kapatmasın yeter
Ah şu erkek annelerinin gereksiz kıskançlıkları çekememezlikleri yaşları kaç olursa olsun devam ediyor işte sen nazikçe bi uyar bakalım. Zor olur zaten az ışık alan bi ev biraz anlayış ya hu

şeker hastası olmasıyla bunun bi alakası yokki, siz bişey söyleyince ayılıp baylılıyorsa numara yapıyordur, temizlik hastası galiba kadın, en iyisi ona bi kurutma makinası alın

Back
X