Sizce haksz mym?

seninlesensiz1

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
47
2
298
49
İçel Mersin
Merhaba arkadaşlar benim bir süredir ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var bu arkadaşım geçen haftalarda bir pazar günü bana gelmek istediklerini söylemişlerdi özellikle gündüz gelmeyi istediklerini söylemişti ben de gelebileceklerini sorun olmadığını söylemiştim ben misafir geleceğinde çok strese girerim neyse evi temizledim meyve aldım ve biraz da pasta vb hazırladım pazar günü geldiğinde ise saat 11 gibi bir telefonuma bakayım dedim hiç çağrı falan yoktu sadece arkadaşımdan biz gelemiyeceğiz diye bir mesaj vardı ben de buna çok kızdım mesj atacağına arayabilirdi ben tlf bakmasam hazırlık yapmaya devam edecektim çünkü genelde bilgi mesajı geldiği için mesajları önemsemem ben buna kızdım ve arkadaşa yaptığının çok ayıp olduğunu daha önceden haber verebileceğini söyledim tepkim ağır mı ağır olmuş diye düşünebilirsiniz ama arkadaşım buna benzer bir şeyi daha önce de yapmıştı şu anda görüşmüyoruz ayrıca arkadaşlığımız da yeniydi siz böyle bir durumda ne yapardınız?

hiç hoşlanmadığım ama gerek kendimde gerek ailemde defalarca yasadıgım bir durum bu
sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş benmki de o hesap işte
insan olan sözünde durmalı çok hayatı bir engel olmadıkca beklenilen davete icap etmeli
hele ki kendi gelmeyi istemişse buna daha da özen göstermeli
neticede saatlerce ugrasıyor misafir gelcek diye emek veriyoruz
söz vermek anlamını yitirir oldu gün geçtikçe
halbuki eskiler ne der söz namustur
ben çok dikkat ederim böyle şeylere
buluşma saati belirlenmişse gec kalmamaya özen gösteririrm
biryere gidilcekse söz verildiyse ölüm kalım olmadıkca giderim
rahatsız eder beni en azından içim içimi yer
ama herkes aynı değil işte
siz uyarmışsınız madem gerisi onun insanlıgına kalsın
e arkadaslıgınız da yenıymıs iyice bir tartın tekrar hayatınıza sokup sokmamayı

siz gene şanslısınız ki bir mesajla haber verme tenezzülünde bulunmuş
benim durumum daha feci olsa gerek
bütün hazılrıgı yaptım bekle bekle misafir gelmez
aradım teyid etmek için hatun kişi uykudan yeni uyandı
esneyerek cevap veriyor hanım
aa ben gelemicem ya halim yok diyor
e günaydın!!!!!klava:
düşün pişkinliği
dedm canım bölmeyim uykunu ebedi uyu sen:1ninca:
çok sinirlenmiştim ama bir de sabah kahvaltıya gelceklerdi
böyyle gıcık işler basıma cok gelir benim malesef

sağol canım içimi rahatlattın ben ağır bir tepki mi verdim acaba diyordum
bu tür davranışlarla çok karşılaşıyorsan o kişileri uyar bence yine devam ediyorlarsa muhatap olmamak en iyisi diye düşünüyorum

bence saygısızlık arkadaşınızın yaptığı...çok doğru davranmışsınız siz, banada bir arkadaşım böyle yapmıştı ve tepkim elbette sert oldu...Allah korusu kötü birşey olsa hastalık,aksilik vb.tamam ama keyfi gelinmezse tepkim sizinki gibi olurdu,ki olduda...klava:

bence sonuna kadar haklısın canım.bi kac kez banada böyle biseyi yapmıstı bi arkadasım.sabır sabır bi yere kadar.hemde 10 senelik tanıdıgım bi arkadasımdı.hazırlanır beklerdim gecikirdi arardım nerde kaldın diye ahh canım sorma gelemiycem ben derdi.bırak aramayı mesaj atma tenezzülünde bile bulunmazdı.dayan dayan en sonunda bitirdim arkadaslıgımı.bu kadar sorumsuzluk saygısızlık olamazki.hiç üzülme sen haklısın.özürdilesin ve bidaha böyle bisey yapmayacagına söz versin o zaman affetmeyi düsün canımcım

sebep söylemedimi neden gelmedigi???????

Bence de haklısın,bende olsam kızardım
Hel şu son dakika haber verenler varya sebep gösterseler neyse..
Hastalık olur beklenmedik misafir olur anlarım :1closedeyes:

sebep söylemedimi neden gelmedigi???????

Aslında bariz bir sebep söylemedi daha önce de böyle bir davranışı olduğu için ben de sorma gereğini duymadım açıkcası benim kızdığım nokta şu gelmeyebilir önemli bir sorun çıkmış olabilir buna bir şey diyemem nerdeyse bir hafta öncesinden planlamıştık en azında cumartesi akşamı ya da sabahın erken saatlerinde arayabilirdi hem neden msj atıyor bedava hattımız var ikimizin de neden aramıyor bundan da kıllandım açıkcası

ay en gicik oldugum seylerden biride bu tarz seylerlmaz: cok gelmistir basima maglesef :sinifsinif: insanlar cok kez verdigi soze sahip cikmiyor,:umursamaz: her hazirligimi yapip bekle bekle gelmeyip benim aradigimdada ay gelemiyorum canim diyenlermi olmadi :bbo:gicik seyler Çok üzgünüm çoook

Benımde bır keresınde aksam yemegıne gelecek olan mısafırlerım aksam 6 da gelemeyecegız demıslerdı de ne sinir olmustum...
Butun gun pestilim cıkmıstı yemek temızlık..vs tam hersey hazır,sonra gelme...

Ne desen haklısın,hıc hos seyler deıl...

bunu bende yaşadım.saatlerce hazırlık yaptım ve msj atıp gelemeyeceğini söyledi. canımı sıkan gelmemesi değil, arayıp önemli birşey mi oldu diye sorduğumda sebebi söylememesi oldu.geçerli bir mazereti anlayabilir insan ama açıklama yapılmayınca hem üzülüyor hemde kızıyorsunuz.

Böyle rahat insanlardan nefret ederim. Ben çok ince düşünürüm karşımda ki de öyle olsun .isterim. Hem kendilerini davet ettiriyorlar hemde iki kelime biz gelmiyoruz. Bu ne terbiyesizlik ya!!! Bence de doğru olanı yapmışsın. Böyle insanlar sinirlerimizi bozmaktan başka bir işe yaramazlar. ışlerine de nasıl gelirse öyle davranırlar. Araya mesafe koymakta yarar var yerimseniben

canım hiç de haksız değilsin
en azından bir gün önceden araması gerekirdi
sonuçta sen onun için alışveriş yapıp hazırlanmışsın
bide yorulmuşsun
geçerli bir nedeni olup seni araması gerekiyordu
boşver sinirlendiğini anlasın
bir daha yapmaz en azından

bencede en güzelini yapmışsın böyle tiplerede aynısını yapmak lazım ama biz yapamayız işte, aslında en güzel intikam olurdu. bende senin gibiyim elim ayağım birbirine dolaşır hem gerilirim hemde eşimi gererim garibim sakinleştirmeye çalışır beni kaydirigubbakcemile3 hareketlerinden hiç ödün verme devamını getirir yoksa bilsin ne kadar kızdığını

bir zamanlar bu tip bir insan vardı hayatımda malesef katlandım bir müddet aynı şeyi defalarca yapardı buluşmalarımıza mutlaka geç kalırdı buluşacağımız saatte uyuyo olurdu vs en sonunda bitirdim arkadaşlığımızı tabiki sırf bu yüzden deil ama böyle şeyler saygısızlık göstergesidir bunları yapan insnalar emin ol daha büyük saygısızlıklarda yapabiliyor iyi yapmışsın uzak durmak lazım bu tip insancıklardan

ben olsam bende çok kızardım
hatta suçunu söylemeyi bırak arayı fena halde açardım o anlardı
sorarsa söylerdim sormazsa hade bybyyy

aynı şey beninde başıma gelidi fakat ben gidicektim.komşumu aradım bugün müsaitsen sana gelicem diye önce gel dedi sonra çocuğum hasta yarın gel dedi bende ok.bi gün sonra öğlen aramış bu arada ben hazırlandım çıkcam aaa gelecekmiydin falan filan.bende gelicektim dedim gelme çocuk iyileşmedi demezmi.bende bozuntuya vermddim tamam dedim.ya müsait değilsen yok de niye benle dalga geçiyosun.bende bir daha rahatsız etmeyim dedim şimdi görüşmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…