Sizce hamile kalma ihtimalim yüzde kaç?

Turanlardanbiri

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
57
17
18
Arkadaşlar ortalama döngüm 26-28 değişiyor. Bu ay ayın 3 ünde adet oldum 9unda bitti ve ayın 14 ve 17sinde ilişkim oldu korunmadan. Ayın 18 sinde ovulasyon desti yaptım ama tek çizgiydi. Adet takvim programları da 17si yumurtlama günü gösteriyor döngüde. Kafam çok karıştı :( ilk kez kullandım bir de. 1 gün içinde net silinir mi ovulasyon çizgisi anlayamadım. Hamile kalma ihtimalim kaçtır sizce?

Arkadaşlar ortalama döngüm 26-28 değişiyor. Bu ay ayın 3 ünde adet oldum 9unda bitti ve ayın 14 ve 17sinde ilişkim oldu korunmadan. Ayın 18 sinde ovulasyon desti yaptım ama tek çizgiydi. Adet takvim programları da 17si yumurtlama günü gösteriyor döngüde. Kafam çok karıştı :KK43: ilk kez kullandım bir de. 1 gün içinde net silinir mi ovulasyon çizgisi anlayamadım. Hamile kalma ihtimalim kaçtır sizce?
Takvimler yumurtlama zamanini hatalı belirliyor olabilir. Akintinizi takip ederek yumurtlama doneminizi anlayabilirsiniz. Korunmasız iliskide gebelik ihtimali tabiki var yumurtlamaya denk gelirsede ihtimal artar.

Arkadaşlar ortalama döngüm 26-28 değişiyor. Bu ay ayın 3 ünde adet oldum 9unda bitti ve ayın 14 ve 17sinde ilişkim oldu korunmadan. Ayın 18 sinde ovulasyon desti yaptım ama tek çizgiydi. Adet takvim programları da 17si yumurtlama günü gösteriyor döngüde. Kafam çok karıştı :KK43: ilk kez kullandım bir de. 1 gün içinde net silinir mi ovulasyon çizgisi anlayamadım. Hamile kalma ihtimalim kaçtır sizce?
Takvim yanıltıcı olabiliyor ilk defa ovu kullanacaksanız adet bittikten sonra adet olana kadar gözlemleyin kurallarına uygun olarak yapin çünkü yumurtlama günü değişiklik gösteriyormuş :KK51:

Back
X