waitforb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2017 343 172 33 22 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi waitforb #21 hayalim mucize .!.: gördüm şimdi resmi maşallah bebiş ben burdayım diyor çok net hamilesin canım hayırlı olsun :) Genişletmek için tıkla... Ayy çok teşekkür ederim aminnnn
hayalim mucize .!.: gördüm şimdi resmi maşallah bebiş ben burdayım diyor çok net hamilesin canım hayırlı olsun :) Genişletmek için tıkla... Ayy çok teşekkür ederim aminnnn
Busrasez Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2016 3.534 2.101 133 29 22 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi waitforb #22 waitforb .!.: Dünya üzerinde nefes alan her varlık şanslıdır bence Amin inşallah tüm iyi dileklerini sizinle olsun Genişletmek için tıkla... İns oledir cnm elbet bir gun benm ve isteyen herkesn olck ama zaman smdi deglmd bende korunyrm kafam daha rhat kan skncn ne
waitforb .!.: Dünya üzerinde nefes alan her varlık şanslıdır bence Amin inşallah tüm iyi dileklerini sizinle olsun Genişletmek için tıkla... İns oledir cnm elbet bir gun benm ve isteyen herkesn olck ama zaman smdi deglmd bende korunyrm kafam daha rhat kan skncn ne
waitforb Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2017 343 172 33 22 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi waitforb #23 busraangell .!.: İns oledir cnm elbet bir gun benm ve isteyen herkesn olck ama zaman smdi deglmd bende korunyrm kafam daha rhat kan skncn ne Genişletmek için tıkla... Öyledir inanın her güzel şey kendi zamanını bekler.Kan baktırmadım henüz adet günüm geçince giderim diye düşünmüştüm
busraangell .!.: İns oledir cnm elbet bir gun benm ve isteyen herkesn olck ama zaman smdi deglmd bende korunyrm kafam daha rhat kan skncn ne Genişletmek için tıkla... Öyledir inanın her güzel şey kendi zamanını bekler.Kan baktırmadım henüz adet günüm geçince giderim diye düşünmüştüm
Busrasez Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2016 3.534 2.101 133 29 22 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi waitforb #24 waitforb .!.: Öyledir inanın her güzel şey kendi zamanını bekler.Kan baktırmadım henüz adet günüm geçince giderim diye düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... Bence gtsn 100 uzuernde ckar hc bekele.e bence gormyrmsn bariz net ckms
waitforb .!.: Öyledir inanın her güzel şey kendi zamanını bekler.Kan baktırmadım henüz adet günüm geçince giderim diye düşünmüştüm Genişletmek için tıkla... Bence gtsn 100 uzuernde ckar hc bekele.e bence gormyrmsn bariz net ckms