Gebeliğe Hazırlık Sizce Hamile Miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

E1293

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
37
18
3
33
Merhaba arkadaşlar. Bugun kan testi yaptırdım. Saglık Ocagı yarın gelmemı soyledı fakat ben çok heyecanlıyım ve sabırsızım:) Sizce hamile miyim. Bu sonucu internetten öğrendim. Hcg 784.12 cıktı ama içimde hala ya degılsem dıye korku var tecrübelerinizden yararlanmak istedim yardımcı olursanız sevinirim. :)
WhatsApp Image 2018-08-27 at 17.32.51 - Kopya.webp

Merhaba arkadaşlar. Bugun kan testi yaptırdım. Saglık Ocagı yarın gelmemı soyledı fakat ben çok heyecanlıyım ve sabırsızım:) Sizce hamile miyim. Bu sonucu internetten öğrendim. Hcg 784.12 cıktı ama içimde hala ya degılsem dıye korku var tecrübelerinizden yararlanmak istedim yardımcı olursanız sevinirim. :)Eki Görüntüle 2182862
Hamilesiniz hayırlı olsun. Pazartesi gidin bebişi görün :)

Öncelikle tebrik ederim inşallah sağ selamet kucaginiza alırsınız. Hayırlı evlat olur size. Ben de yarın tahlil yaptıracağım inşallah. İnternetten nasıl ogrendiniz acaba e nabiz da görünür mü sonuc çıkınca. Bir de sonucunuzu saat kaçta ogrendiniz. Çok soru sordum kusura bakmayın. Ben de sizin gibi heyecanlıyım :KK25:

Öncelikle tebrik ederim inşallah sağ selamet kucaginiza alırsınız. Hayırlı evlat olur size. Ben de yarın tahlil yaptıracağım inşallah. İnternetten nasıl ogrendiniz acaba e nabiz da görünür mü sonuc çıkınca. Bir de sonucunuzu saat kaçta ogrendiniz. Çok soru sordum kusura bakmayın. Ben de sizin gibi heyecanlıyım :KK25:
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah Rabbim inşallah güzel haberler almanızı nasip eder Halk Sağlığı Laboratuarı adresinden öğrendim. Ama her şehrin ayrı oluyor sanırım. Estağfirullah sorun tabi birbirimize yardımcı olalım en azından biraz içimiz rahatlavalla çok bekledim umudu kesmistim 17.30 gibi öğrendim.

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah Rabbim inşallah güzel haberler almanızı nasip eder Halk Sağlığı Laboratuarı adresinden öğrendim. Ama her şehrin ayrı oluyor sanırım. Estağfirullah sorun tabi birbirimize yardımcı olalım en azından biraz içimiz rahatlavalla çok bekledim umudu kesmistim 17.30 gibi öğrendim.

Bugün sabah 9 da ben de gittim ama malesef sistemde sorun var dedikleri için geri döndüm. Ama degerimi cok merak ediyorum. Yarın tekrar gidecegim. İnşallah bu kez yaptırabilirim. Ve inşallah sizin gibi sevindirici bir haber alabilirim :KK6:

Bugün sabah 9 da ben de gittim ama malesef sistemde sorun var dedikleri için geri döndüm. Ama degerimi cok merak ediyorum. Yarın tekrar gidecegim. İnşallah bu kez yaptırabilirim. Ve inşallah sizin gibi sevindirici bir haber alabilirim :KK6:
İnşallah Allah gönlünüze göre versin. Bende yarın tekrar gidicem bide onların ağzından duyarsam gebe olduğumu içim daha çok rahatlayacak:)

Hayırlı evlatlarınız olsun ..bakınca merak ettim

Hasta adı soyadı bölümü boş muydu siz mi silerek foto çektiniz ?

İnşallah Allah gönlünüze göre versin. Bende yarın tekrar gidicem bide onların ağzından duyarsam gebe olduğumu içim daha çok rahatlayacak:)

İcimiz rahat etsin. İlk gebeligimde ilk değerim 638 di. Sizin değerinin şu anda daha fazla :anneadayı:

Çok teşekkür ederim gerçekten içime su serptiniz birazdan sağlık ocağına gidip kesin olarak öğrenicem inşallah:)
Rica ederim. Ben de az önce kan verdim. Personel kan tuplerinin olduğu termosu gözümün önünde aldi gitti laboratuvara. Simdi heyecanla sonucumu bekliyorum. Belki ben de bu akşam ogrenirim :KK56:

Rica ederim. Ben de az önce kan verdim. Personel kan tuplerinin olduğu termosu gözümün önünde aldi gitti laboratuvara. Simdi heyecanla sonucumu bekliyorum. Belki ben de bu akşam ogrenirim :KK56:
Çok güzel ve çok zor bi süreç insanın aklında deli sorular :D inşallah umduğunuz gibi olur burdan güzel haberlerinizi bekliyorum:)

Back
X