Sizce hamile miyim?

Murphycan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
74
38
8
32
Hanımlar merhaba adetime 10 gün var ve aklıma geldi öylesine gebelik testi yaptım ilk 5 dkda birşey çıkmadı kenara koydum 3 saat falan sonra geçerken bi baktım ikinci çizgi var baktım netten kimler ne yazmış iki damla su damlat çizgi kaybolursa hamile değilsindir yazmışlar hala çizgi duruyor adet günümü beklemeyi düşünüyorum ama bu şekilde hamile kalan var mı merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_4219.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 327
10 gün çok erken bir süre cnm, birde bu albi test pek güvenilir değil. Adetine yakın veya adet gününde başka bir testle dene istersen. İnşallah gebesindir

Canım 10gun gercekten cok uzun bir süre ama erken yumurtlama yasayip erken donem adet olma durumu varsa çıkabilir de 10gun epey uzun bir süre bencede.
Cok aklınızda kalırsa nir kan verin derim

Canım 10gun gercekten cok uzun bir süre ama erken yumurtlama yasayip erken donem adet olma durumu varsa çıkabilir de 10gun epey uzun bir süre bencede.
Cok aklınızda kalırsa nir kan verin derim

Kuzenimde adeti bittikten bir hafta sonra öğrenmiş hamile olduğunu yarın kan vercem karnım ağrıyor

Kuzenimde adeti bittikten bir hafta sonra öğrenmiş hamile olduğunu yarın kan vercem karnım ağrıyor
Işte dedigim gibi yumurtlama erkekn olup döllenme de erken oldugu icin cikmis olabilir.
Hakkinda hayirlisi olsun inşallah bizede haber ver sonucu baska soran olursa umut olursun baskalarina insallah

Işte dedigim gibi yumurtlama erkekn olup döllenme de erken oldugu icin cikmis olabilir.
Hakkinda hayirlisi olsun inşallah bizede haber ver sonucu baska soran olursa umut olursun baskalarina insallah

yeni evliyim yoksa bile üzülmem zaten hayırlısı olsun 2 gün sonra görüşürüz o zaman

Ilk 5 dak.baz alman lazim

Testi tekrarlamanı tavsiye ederim . Tabiki erken öğrenenler var ama kesin sonuç biraz daha beklemen :) ben adet günümden 2 gün önce yaptığımda negatifti agrım vardı ümidim kalmamıştı meğer Bebişimin agrısıymış adet günümde idrar testi yaptım benimde böyle çıkmıştı :) gebe gibi duruyorsun ama tekrarla dediğim gibi :)

Teşekkür ederim cevabın için hazırlanıp sağlık ocağına gitcem şimdi bakalım Hayırlısı olsun

Bu arada senin adına da sevindim sağlıkla büyüt bebişini

Sonucumu aldım gebe değilim hanımlar. Doktorumun söylediği şeyde silik çıkması demek alttan pembe gibi görünmesi imiş böyle ince çizgi şeklinde olmazmış. Bazı gebeliklerde sonradan çizgi oluşurmuş ama kesin hamile olduğumuzu düşünmemeliymişiz böyle yanlış sonuçta verebiliyormuş. Hadi bu ayı da atlattık daha 5 aylık evliyim Görüşmek üzere

Üzülme rabbim hayırlı zamanda verir insallah kendine dikkat et canım .

Hanımlarr yine ben geldim 10 gün önce test yaptırmıştım negatifti hani. 22 şubatta adet olmam lazımdı hala olmadım psikolojimle oynuyor bu durum şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…