sizce hamile miyim

loveyoumore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
25
5
1
27
merhaba erkek arkadaşımla
,13 ve29 Şubat bir de 7 Mart tarihlerinde beraber olduk. normalde polikistikover e sahibim adetim düzensiz olur fakat son 3 ayda düzene girmişti. ilişkiye girmeye başladığımızdan beri hiç adet olmadım. en son 20 ocakta olmuştum,2 gün sürdü ve çok az kan geldi. sevgilimle prezervatif ile korunduk fakat ben korkuyorum kilo da aldığım için. sizce hamile miyimdir? (hastaneler alım yapmıyor virüs nedeniyle)

Son düzenleme:
Sanmıyorum ha deyince olsa öyle kolay bide prezervatifle yani çarşı pazar hamile kaynıyordu

merhaba erkek arkadaşımla 28 aralık,13 ve29 Şubat bir de 7 Mart tarihlerinde beraber olduk. normalde polikistikover e sahibim adetim düzensiz olur fakat son 3 ayda düzene girmişti. ilişkiye girmeye başladığımızdan beri hiç adet olmadım. en son 20 ocakta olmuştum,2 gün sürdü ve çok az kan geldi. sevgilimle prezervatif ile korunduk fakat ben korkuyorum kilo da aldığım için. sizce hamile miyimdir? (hastaneler alım yapmıyor virüs nedeniyle)
Madem bukadar korkuyorsun niye iliskiye giriyorsun eger hamile kaldiysan sonuc nolacak biliyormusun ya seni kabul etmicek ya cocuhu aldiracaksin yada tek basina buyutuceksin bu cocugu olan cocuklara oluyor sizin bir dakikalik zevkiniz icin cocuklar rezil oluyor ortalikta:((

Madem bukadar korkuyorsun niye iliskiye giriyorsun eger hamile kaldiysan sonuc nolacak biliyormusun ya seni kabul etmicek ya cocuhu aldiracaksin yada tek basina buyutuceksin bu cocugu olan cocuklara oluyor sizin bir dakikalik zevkiniz icin cocuklar rezil oluyor ortalikta:KK43:(
cinsel ihtiyaç? ayrıca partnerim neden beni kabul etmesin yahu 3 yıllık birlikteliğimiz var.

Back
X