- 9 Haziran 2020
- 130
- 61
- 48
- 35
- Konu Sahibi Elif eylulcuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken yapmışsın çok ince bir çizgi var ama kurumuş gibi duruyor test gününü bekleyip tekrar yap canım
Evet bekledim biraz ondan kurudu ama erken gebelik testi beklese de böyle çıkmıyordu hiçErken yapmışsın çok ince bir çizgi var ama kurumuş gibi duruyor test gününü bekleyip tekrar yap canım
Tekrar yap canım inşlallah vardırEvet bekledim biraz ondan kurudu ama erken gebelik testi beklese de böyle çıkmıyordu hiç
Birkaç gün geçsin öyle kan vereyim üç dört gün önce 1.20 çıkmıştı yani adete 14gun varkenEvet olabilir cnm çünkü ben adetme 3 gün kala yaptım bembeyaz duruyodu ikinci bi pembelik asla yoktu testi tekrar et ya da direkt kan ver bunda çıktıysa kanda da çıkar
İnşallah canımTekrar yap canım inşlallah vardır![]()
Kesinlikle geçen ay adete üç gün kala yaptım hiçbir şekilde renk değişmedi hatta ertesi gün bile aynıydı ay inşallah vardır bu ayaynı testen yapıyorum. beklesede aynı beyazlık duruyor. sonradan rengi cıkmıyor
Adete 14 gün varken zaten yumurtluyorsunuz o yumurta çatlayacak döllenecek. Neden bu kadar acele ediyorsunuz. Bekleyin 2-3 gün kala yapın. İnanın öyle geçmez günler. Sonradan hayal kırıklığına uğramakta var. Başka şeylerle ilgilenin kafanızı başka şeylere verin nasipse zaten olacak. Siz böyle kendinizi yıpratırsınız.Birkaç gün geçsin öyle kan vereyim üç dört gün önce 1.20 çıkmıştı yani adete 14gun varken
Haklısınız valla iyice psikolojim bozuldu günüm geçmeden yapmam artikAdete 14 gün varken zaten yumurtluyorsunuz o yumurta çatlayacak döllenecek. Neden bu kadar acele ediyorsunuz. Bekleyin 2-3 gün kala yapın. İnanın öyle geçmez günler. Sonradan hayal kırıklığına uğramakta var. Başka şeylerle ilgilenin kafanızı başka şeylere verin nasipse zaten olacak. Siz böyle kendinizi yıpratırsınız.
İnşallah canım günüm geçsin birdaha yaparım testvar gibi duruyor cnm hayırlı olsun
Haklısınız valla iyice psikolojim bozuldu günüm geçmeden yapmam artik
Aynen canım rabbim hepimizin yuregindekini nasip etsin inşallahSizi gerçekten anlıyorum ben evde test bulundurmuyodum yapmamak için olmayan çizgileri görmeye başlamıştım. Rabbim inşallah nasip eder ama birazcık sabredin![]()