- 11 Eylül 2020
- 16
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi Sanane0102
-
Bilmiyorum ki ya11 gecikmeyle koyu çıkardı
11 gün geçmişse baya belirgin cikmaliydi canım degilsin sanırım yine bı şüphen varsa kan ver11 gün reglm gecikti belimde ve göbeğimde ara ara sancılar giriyor bu gün test yaptım belli belirsiz bi çizgi oldu daha önce de 2 kere yaptım 2 si de böyleydiEki Görüntüle 2688987
Kan verin istersenizBilmiyorum ki ya
İşte virüsten dolayı bunu yaptım bakalımVar gibi duruyor ama 11 gün gecikme çok fazla kan testi yaptırın
Çok az pembelik gördüm bende ama 11 gün çok fazla gibiVar gibi duruyor ama 11 gün gecikme çok fazla kan testi yaptırın
Anlamadım kiÇok az pembelik gördüm bende ama 11 gün çok fazla gibihayırlısı
Ama kuruma da diyolar o da olabilir dimi?Çok az pembelik gördüm bende ama 11 gün çok fazla gibihayırlısı
Acaba kimyasalmı oldu çok silik yaAnlamadım ki
2 haftadır akıntım var şeffaf bazen beyaz oluyoÇok belli olmuyor ama baya gecikmiş ilk 5 dk baya koyu olması lazım gecikmeye göre. Kan testi en garantisi. Vücudunda farklı bir belirti yok mu peki
Aslında kuruma pek böyle olmuyor bende yanlışım olmasın diye sonuçta 11 günde çok daha net çıkması lazımdıAma kuruma da diyolar o da olabilir dimi?
Hakikaten baya geçmiş çünkü adet tarihinin üzerinden
Bilemedim ki canım tekrar yapsan2 haftadır akıntım var şeffaf bazen beyaz oluyo
O ne oluyo yeni evliyim ilk 3 gün dedim belki ondan olmuyodum ama bu kadar da uzun sürmez her haldeAma kuruma da diyolar o da olabilir dimi?
Hakikaten baya geçmiş çünkü adet tarihinin üzerinden
2 haftadır akıntım var şeffaf bazen beyaz oluyo
Bu 3cü zaten 3de böyleydi ilkinde önce çıktı sonra gitti diğerleri kaldı böyleBilemedim ki canım tekrar yapsan
Görümcem 1 aylık hamile benimde böyle çıkıyo hala diyoAslında kuruma pek böyle olmuyor bende yanlışım olmasın diye sonuçta 11 günde çok daha net çıkması lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?