- 11 Eylül 2020
- 16
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi Sanane0102
-
EvetHım bu testi sabah kalkınca mı yaptın peki
Olabilir adetliyken gecitirici kullandım ondan geç yumurtamış olabilirimBenim 1 hafta gecikmeyle daha koyuydu kafam karıştı acaba geç mi yumurtladıb
Yani doğru ama virüsten nasıl olacak onu da bilmiyom hastane pozitif hastalarla doluGeç döllenme olabilir. En güzeli kan vermek
Olurmu canım bellidir artık oGörümcem 1 aylık hamile benimde böyle çıkıyo hala diyo
Arkadaşlarımda öyle diyoOlurmu canım bellidir artık o
1 aylık ta artık koyudur en iyisi bidaha yap kan veremem diyorsan testi yap buraya at bakalımArkadaşlarımda öyle diyo
O neKimyasal olabilir mi acaba
Dollenme oluşuyor ama kese tutunamadan düşüyor sağlıksız bebeklerde vücut tarafindan alinan bir önlem demişti doktor. Ben yaşadım normal adet oluyosun hormon yukselip düşüyor haliyle. Kan ver bence sonra pozitifse iki gün sonra yine ver artış saglikliysa kimyasal gebelik değildir
Yaa ilk defa duyuyorumDollenme oluşuyor ama kese tutunamadan düşüyor sağlıksız bebeklerde vücut tarafindan alinan bir önlem demişti doktor. Ben yaşadım normal adet oluyosun hormon yukselip düşüyor haliyle. Kan ver bence sonra pozitifse iki gün sonra yine ver artış saglikliysa kimyasal gebelik değildir
Cok yaygın bisey ben biliyordum bebek düşünmeden önce arastirmistim o yüzden çok üzülmedim uzulmeyin böyle bir durum varsa vücudunuzun sağlıklı olduğunu gosteriyor. Pihtilasmadan dolayida olabiliyormus test falan yaptirabilirsiniz. Benim 10 günlük gecikmemde degerim 130 du düşüktü yani sonra iki gün sonra adet oldum zaten.Yaa ilk defa duyuyorum
Anladım geçmiş olsunCok yaygın bisey ben biliyordum bebek düşünmeden önce arastirmistim o yüzden çok üzülmedim uzulmeyin böyle bir durum varsa vücudunuzun sağlıklı olduğunu gosteriyor. Pihtilasmadan dolayida olabiliyormus test falan yaptirabilirsiniz. Benim 10 günlük gecikmemde degerim 130 du düşüktü yani sonra iki gün sonra adet oldum zaten.
HamileymişimBilemedim ki canım tekrar yapsan
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahHamileymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?