- 7 Mart 2023
- 29
- 17
- 3
- 32
- Konu Sahibi Nazanbaver
-
Göğüs uçlarında hassasiyet var mı ?İyi aksamlar kızlar 9 aylık evliyim ve ilk defa 4 gün gecikti adetim ilk aylarda çok kez test yaptığım için negatif sonuç aldığım için modumun düşmesini istemiyorum acaba test yapsam mı çok hafif denecek kadar sancı oluyo kasıklarımda sanki hasta olcakmisim gibi ama gelen giden yok sizce ne yapmaliyim
Evet hafif bı ağrı gibi hassasiyet var geçen ayın 7 sinde adet oldum en son 33 gün oldu bugunGöğüs uçlarında hassasiyet var mı ?
Yani yapmadan ogrenemezsin zaten ilk aylarda adet gibi sancalaniyorsun yerleşme sancısı yani dört gün olmuş mutlaka belli olur zatenİyi aksamlar kızlar 9 aylık evliyim ve ilk defa 4 gün gecikti adetim ilk aylarda çok kez test yaptığım için negatif sonuç aldığım için modumun düşmesini istemiyorum acaba test yapsam mı çok hafif denecek kadar sancı oluyo kasıklarımda sanki hasta olcakmisim gibi ama gelen giden yok sizce ne yapmaliyim
Sabah ilk idrarla test yapın. İnşallah vardır.Evet hafif bı ağrı gibi hassasiyet var geçen ayın 7 sinde adet oldum en son 33 gün oldu bugun
Test aldım her ihtimale karşı sabah ilk isim yapicam ilk defa böyle oldu sanki adet olucakmisim gibi geliyo çok hafif deneck kadar sarı akıntı var aranizda yaşayan var mı acaba böyleSabah ilk idrarla test yapın. İnşallah vardır.
İnşallah hamileyimdir yoksa ümidim kırılıyo dua edin kızlarYani yapmadan ogrenemezsin zaten ilk aylarda adet gibi sancalaniyorsun yerleşme sancısı yani dört gün olmuş mutlaka belli olur zaten
EvetSarı akıntı ilk defa mı yaşıyorsunuz
Hamilelik belirtisi regl belirtisine benziyor.Test aldım her ihtimale karşı sabah ilk isim yapicam ilk defa böyle oldu sanki adet olucakmisim gibi geliyo çok hafif deneck kadar sarı akıntı var aranizda yaşayan var mı acaba böyle
Bı kaç gün önce sadece beyazdı şimdi çok hafif denecek kadar sarı geliyo
İnşallah canım sıkıntı etme olur neden olmasın daha yeni evlisiniz moralini bozacak birşey yok daha olurİnşallah hamileyimdir yoksa ümidim kırılıyo dua edin kızlar
Hafif hafif sancı geliyo ama hemen geciyo hafif bı şişlik var karnındaHamilelik belirtisi regl belirtisine benziyor.
Karnımı ovalayarak geçirmiştim ilk ayı ben.. Regl olacak gibi karın ağrısı yaşadım
Bu belirtileri ben de yaşıyorum. Az olsa da benim de sarı akıntım var.Hafif hafif sancı geliyo ama hemen geciyo hafif bı şişlik var karnında
kac gunde bir adet oluyordunuzİyi aksamlar kızlar 9 aylık evliyim ve ilk defa 4 gün gecikti adetim ilk aylarda çok kez test yaptığım için negatif sonuç aldığım için modumun düşmesini istemiyorum acaba test yapsam mı çok hafif denecek kadar sancı oluyo kasıklarımda sanki hasta olcakmisim gibi ama gelen giden yok sizce ne yapmaliyim
Adete yakın olan şeffaf akıntı olmuyor muBenim sarı akıntım adete yakın başlar genelde hep gördüğüm bir şeydir onun için sordum canım, zaten yeterince geçmiş ben olsam bir gün bile geçse hemen test yaparım galibanormalde günü gününe olur musun
Çok erken, bence yapıp moral bozma varsa da çıkmayacak üstelik canın sıkılacak hatta bence hiç değilse bir iki gün geçmesini bekleKızlar erken gebelik testini en erken ne zaman yapabilirim? 15 Nisan bat
Evliliğim ilk aylarinda bir kere 3 gün önce oldum normalde 5 adet ped bitirirdim o zaman 3 ped bitti adet olarak sadece 2 gün geçerdi ama bu sefer uzun oldu 4 günBenim sarı akıntım adete yakın başlar genelde hep gördüğüm bir şeydir onun için sordum canım, zaten yeterince geçmiş ben olsam bir gün bile geçse hemen test yaparım galibanormalde günü gününe olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?