- Konu Sahibi Nazanbaver
-
Yo hayır ben hep adete yakın sarı akıntı görüyorumAdete yakın olan şeffaf akıntı olmuyor mu
28 maksimum 29 bugün 33 gün oldu olmadımkac gunde bir adet oluyordunuz
Yani o zaman bence hiç bekleme yap testiniEvliliğim ilk aylarinda bir kere 3 gün önce oldum normalde 5 adet ped bitirirdim o zaman 3 ped bitti adet olarak sadece 2 gün geçerdi ama bu sefer uzun oldu 4 gün
Sabah ilk işim yapmak olucak eğer degilsemde neden olmuyorum adet diye doktora gitmeyi düşünüyorumYani o zaman bence hiç bekleme yap testini
İnşallah hamileyimdir çünkü biz eşimle 10 yıl görüştük sonra evlendik 9 aylık evliyiz esinde bugün hep wideolari izledi acaba hamile miyim diyeUmutlandırmak hiç istemem ama normalde gecikme olmuyorsa bu ay olmuşsa muhtemelen hamilesindir
Peki daha önce hiç muayene oldun mu herhangi bir rahatsızlığın var mı diyeİnşallah hamileyimdir çünkü biz eşimle 10 yıl görüştük sonra evlendik 9 aylık evliyiz esinde bugün hep wideolari izledi acaba hamile miyim diye
İlk doktora gittik tahlillerimize baktırdık doktor hiç bir sorun yok dedi bu ay böyle oldu inşallah hamileyimdirMutlaka git, çocuk düşünüyorsan kadınsal anlamda yaşadığın her sorunu araştır bence
Bekarken yumurtalıkların da kis vardı sonra doktora gittim tertemiz dediPeki daha önce hiç muayene oldun mu herhangi bir rahatsızlığın var mı diye
İnşallah sabah yapicam test ilk isim sizinle paylaşmak olucak şimdiden teşekkürler bilgi verdiğiniz içinÇok iyi yapmışsın ben hiçbir sorunum yok zannederek aylarımı geçirdiğim için herkese düşündükleri ilk ay muayene olmalarını tavsiye ediyorum çünkü, bende polikistik over çıktı ben de hala beklemedeyim, test yapınca bizimle de paylaş sonucunu umarım hayal kırıklığına uğramazsın ve bebeğin seninledir
bende 29 günde bir oluyormuş 5 gün gecikti benimki de hayırlısı biraz daha beklemek istiyorum28 maksimum 29 bugün 33 gün oldu olmadım
O zaman bir doktora git canım gecikme için biliyorum üzülüyor insan ama üzülme bir gün biz de bu sevinci yaşayacağız Allah’ın izniyleTest yaptım kızlar hamile değilim
İyi akşamlar arkadaşım test yaptın mı sonuç hayırdır insaAllah. Bende 5 aylık evliyim normalde adet ağrım adetimin olduğu gün 1 saat önce başlardı bu ay 3 gün önce başladı adetime 2 dün var dün kaset test aldım ama negatif çıktı umutlaniyorum bir yandanda uzuluyorum Allah'ım gönlümüze göre versinİyi aksamlar kızlar 9 aylık evliyim ve ilk defa 4 gün gecikti adetim ilk aylarda çok kez test yaptığım için negatif sonuç aldığım için modumun düşmesini istemiyorum acaba test yapsam mı çok hafif denecek kadar sancı oluyo kasıklarımda sanki hasta olcakmisim gibi ama gelen giden yok sizce ne yapmaliyim
Yok canım adet oldum yarın doktora gidiyoruz ilk defa 4 gün gecikti ve çok fazla adetim gelmiyo bakalım ne olcak büyük ihtimalle yumurta catlatmayla baslicaz doktor öyle söylemiştiİyi akşamlar arkadaşım test yaptın mı sonuç hayırdır insaAllah. Bende 5 aylık evliyim normalde adet ağrım adetimin olduğu gün 1 saat önce başlardı bu ay 3 gün önce başladı adetime 2 dün var dün kaset test aldım ama negatif çıktı umutlaniyorum bir yandanda uzuluyorum Allah'ım gönlümüze göre versin
Tez vakitte hayırlı haberler aldırsın Rabbimmm şu mübarek günlerinin hürmetine sana bana ve tüm bekleyenlere arkadaşımYok canım adet oldum yarın doktora gidiyoruz ilk defa 4 gün gecikti ve çok fazla adetim gelmiyo bakalım ne olcak büyük ihtimalle yumurta catlatmayla baslicaz doktor öyle söylemişti
İyi aksamlar kızlar şimdiden iyi bayramlar size bir sorum olucak çatlatma iğnesi yapıldı bana hamile kalma olasigi sizce nedir acabaTez vakitte hayırlı haberler aldırsın Rabbimmm şu mübarek günlerinin hürmetine sana bana ve tüm bekleyenlere arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?