Sizce hamile miyim

Çok iyi yapmışsın ben hiçbir sorunum yok zannederek aylarımı geçirdiğim için herkese düşündükleri ilk ay muayene olmalarını tavsiye ediyorum çünkü, bende polikistik over çıktı ben de hala beklemedeyim, test yapınca bizimle de paylaş sonucunu umarım hayal kırıklığına uğramazsın ve bebeğin seninledir

İnşallah sabah yapicam test ilk isim sizinle paylaşmak olucak şimdiden teşekkürler bilgi verdiğiniz için

İyi akşamlar arkadaşım test yaptın mı sonuç hayırdır insaAllah. Bende 5 aylık evliyim normalde adet ağrım adetimin olduğu gün 1 saat önce başlardı bu ay 3 gün önce başladı adetime 2 dün var dün kaset test aldım ama negatif çıktı umutlaniyorum bir yandanda uzuluyorum Allah'ım gönlümüze göre versin

Yok canım adet oldum yarın doktora gidiyoruz ilk defa 4 gün gecikti ve çok fazla adetim gelmiyo bakalım ne olcak büyük ihtimalle yumurta catlatmayla baslicaz doktor öyle söylemişti

Yok canım adet oldum yarın doktora gidiyoruz ilk defa 4 gün gecikti ve çok fazla adetim gelmiyo bakalım ne olcak büyük ihtimalle yumurta catlatmayla baslicaz doktor öyle söylemişti
Tez vakitte hayırlı haberler aldırsın Rabbimmm şu mübarek günlerinin hürmetine sana bana ve tüm bekleyenlere arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…