Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de bir gün böyle görürüz inşallah
İnşallah en yakın zaman daBiz de bir gün böyle görürüz inşallah
Yarın kan verim o zamanHamilesiniz evet kan vermeye gidin çıkar zaten betada
Ayy zaten iğne fobim var o zaman geçikmeyi beklersem daha iyi olurBen de sizin gibi erken öğrenmiştim. Adetime 2 gün falan vardı ve hemen gittim kan testi verdim yükseldi mi diye sonra 2 günde bir kan verdim ondan sonra da doktorum vitaminlerini bakmak için yine kan testi istemişti.kollarım delik deşik olmuştu. Streste cabası yükseldi mi değil diye. Bence adet gününüzden sonra kan testi yaptırın sürekli kan vermek zorunda kalıyoruz sonra![]()
Pozitif canım idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar, hayırlı olsun
Tabi siz bilirsiniz ama ben öğrendiğimde 790 falandı hemen doktora gitmiştim kese şimdi görünmez 2 gün sonra tekrar beta HCG oranina baktır demişti sonra ben gidip yine baktırdım 1900lere çıkmıştı. Ama çok stres yaşadım o 2 gün yükselmezse ya dış gebelikse vs diye kafada kurmuştum. Sonra doktora gitmistik kese görünmüştü ama doktor bu sefer kan değerlerime baktırmak için yine kan istemişti kollarım mosmor olmuştu.Ayy zaten iğne fobim var o zaman geçikmeyi beklersem daha iyi olur![]()
Tabi siz bilirsiniz ama ben öğrendiğimde 790 falandı hemen doktora gitmiştim kese şimdi görünmez 2 gün sonra tekrar beta HCG oranina baktır demişti sonra ben gidip yine baktırdım 1900lere çıkmıştı. Ama çok stres yaşadım o 2 gün yükselmezse ya dış gebelikse vs diye kafada kurmuştum. Sonra doktora gitmistik kese görünmüştü ama doktor bu sefer kan değerlerime baktırmak için yine kan istemişti kollarım mosmor olmuştu.![]()