Ya işte geçen sefer çok telaşlı davrandım daha regl olmadan hemen test yaptım öğrendim. Erken öğrenmek de çok iyi bişey mi bilemiyorum ki. Bir de şimdi yaparım çıkmazsa bunun bir alışkanlığa dönmesini de istemiyorum. 2 gün normal gibi gecikme için arkadaşlarımda öyle söyledi biraz daha bekle diyorlar. Ama tabii sabahtan beri burda yazılan şeyleri okuyorum. Aklımdan çıkaramıyor da insanValla sizi tebrik ediyorum iyi dayanıyorsunuz test yapmamaya
Ben 6 gün önce öğrendim hamile olduğumu o yüzden şaşırıyorum valla. Yani benimki çok erken tabi de bunun kimyasalı var dış gebeliği var ne biliyim bir sürü istenen ya da istenmeyen ihtimal var. Ben işimi şansa bırakmayan biriyimYa işte geçen sefer çok telaşlı davrandım daha regl olmadan hemen test yaptım öğrendim. Erken öğrenmek de çok iyi bişey mi bilemiyorum ki. Bir de şimdi yaparım çıkmazsa bunun bir alışkanlığa dönmesini de istemiyorum. 2 gün normal gibi gecikme için arkadaşlarımda öyle söyledi biraz daha bekle diyorlar. Ama tabii sabahtan beri burda yazılan şeyleri okuyorum. Aklımdan çıkaramıyor da insan
ahahah tebrik ederim.Ben 6 gün önce öğrendim hamile olduğumu o yüzden şaşırıyorum valla. Yani benimki çok erken tabi de bunun kimyasalı var dış gebeliği var ne biliyim bir sürü istenen ya da istenmeyen ihtimal var. Ben işimi şansa bırakmayan biriyim
Evetahahah tebrik ederim.
Şu anda hamile misiniz?
Çok sevindim ya. İnşallah doğumunuzda çok sağlıklı geçer, kucağınıza alıp kocaman sarılırsınız :)
Bende aynı durumdayım her ay muhakkak regl belirtisi olarak göğüslerim acayip ağrır kasıklarim sadece regl zamanı ağrır ama bu ay asla göğüs ağrısı yok sıfır normalde asla gofuslerime dokunamazdim bu ay hiç sıfır ağrı ama bel ve sırt ağrım felaket beni çok zorluyo bide kasıklarımda agriyo normalde regl den önce hiç ağrımaz çok değişik yumurtlamanın 10 cu günü test yaptım negatif bilmiyorim artık nolcak cuma regl günüm ama bu ay geçte olabilirim diğer haftayada sarkabilirMerhaba arkadaşlar, yarın adet günüm normalde adetime 1 hafta kala adet belirtilerim başlardı göğüste hassasiyet özellikle ama hiçbir belirti yok bir gündür bel ağrısı var sadece sizce hamile miyim, test için adetimin geçmesini bekliyorum, sizde de bu şekilde olup hamile olduğunuzu öğrendiniz mi?
Ne gibi belirtileriniz oldu
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimÇok sevindim ya. İnşallah doğumunuzda çok sağlıklı geçer, kucağınıza alıp kocaman sarılırsınız :)
Peki hamile biri olarak ne diyorsunuz benim durumuma, siz tecrübelisiniz şimdi :)
Bu regl sancılarını çektiniz mi sizde, oldum olucam gibi hissediyorum. Onun dışında öyle aa evet şu var diyebileceğim bir belirtim yok açıkçası göğüs hassasiyetim var ama o her regl dönemi oluyor zaten.
ayyy hala olmadım. bel ağrısı devam ediyor hala her an olacak gibiyim. Ama akşam eve giderken test alıp yapacağım. Bakalımmmm neler olacakİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimBenim de kasık ağrılarım oluyordu ama gecikmeyi beklemediğim için tam o zamana mı gelmişti kasık ağrılarım onu hatırlamıyorum. Hemen test yapmalısıııın
Hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerayyy hala olmadım. bel ağrısı devam ediyor hala her an olacak gibiyim. Ama akşam eve giderken test alıp yapacağım. Bakalımmmm neler olacak
Yaptın mı test canım?ayyy hala olmadım. bel ağrısı devam ediyor hala her an olacak gibiyim. Ama akşam eve giderken test alıp yapacağım. Bakalımmmm neler olacak
Yaa tebrik ederimmEki Görüntüle 3397942 şimdi yaptım
Ya bende 4 5 ay önce yaşadım kimyasal gebelik inşallah bu kez sorun yoktur. Çok korkuyorum. TedirginimYaa tebrik ederimmAllah banada nasip etsin..geçen ay aynı sizin belirtileriniz gibi belirtiler yaşadım ve test yaptım silik çizgi çıktı 2gün sonra regl oldum...kimyasal gebelikmiş. O yüzden sizde hemen doktora gidin inşallah çok sağlıklı bir hamiş olursunuz ve sağlıklı bebeğiniz olur inşallah kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?