S salihae Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 538 405 23 32 8 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifrabia #41 1begonya .!.: Amin canım senin de herşey istediğin gibi olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin, yine yazarsın buradan bakalım önümüzde ki günlerde bizi neler bekliyor :)
1begonya .!.: Amin canım senin de herşey istediğin gibi olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Amin, yine yazarsın buradan bakalım önümüzde ki günlerde bizi neler bekliyor :)
1 1papatyaaa ... Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Kasım 2022 977 486 33 8 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifrabia #42 salihae .!.: Amin, yine yazarsın buradan bakalım önümüzde ki günlerde bizi neler bekliyor :) Genişletmek için tıkla... Tabi ki yazarım bir heyecanla bekliyorum
salihae .!.: Amin, yine yazarsın buradan bakalım önümüzde ki günlerde bizi neler bekliyor :) Genişletmek için tıkla... Tabi ki yazarım bir heyecanla bekliyorum
S symkyh Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2023 11 1 16 29 21 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifrabia #43 Arkadaşlar merhaba ,1/2 ay önce doktora gittiğimde bana pcos oldugumu söyledi ve inofolic combi verdi ,bu ay reglım 10 gun gecıkınce test yaptım ve pozitif cıktı ,pcosluyken hamıle kalma ıhtımalım var mıı testte yanılma payı var mıdırr Eklentiler IMG_7558.webp 15,5 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar merhaba ,1/2 ay önce doktora gittiğimde bana pcos oldugumu söyledi ve inofolic combi verdi ,bu ay reglım 10 gun gecıkınce test yaptım ve pozitif cıktı ,pcosluyken hamıle kalma ıhtımalım var mıı testte yanılma payı var mıdırr