- Konu Sahibi busraaylmz
-
Yaş da 38Psikoloji.cok onemli ben de tüp bebek yapmaya karar verdim Boşa taktım o.ay hamile.kaldim. ama dusukle.sonuclandi malesef. simdi famera kullandim bu ay yumurta pek gelismedi boş gecelim bu ayı dedi dr ama ben yine boş gecmedimhayırlısı olsun hepimiz icin guzel dusunelim guzel olsun sabirli olalim
Canım burda besbelli hamilesin diyor testMerhabalar herkese. Kızlar bana yardımcı olur musunuz kafam çok karışık. Ben adetime 3 gün kala ilişki yaşadım adetim gecikti 2 gün. Kasıklarım ağrıyor ara ara. Cok sıcak basıyor ve gögüslerim biraz acıyor. Bende dayanamadım test yaptım. Test için çok erken yazıyor internette. Bazende sonuç kesin olmazmış Beta kendi de yükselebilirmiş. İnsan umutlanıyor çünkü testi yapınca hemen çizgi çıktı. Lütfen bana yardımcı olun benim gibi olan oldu mu ? Fotografı yükledim
Yaa canım inşallah dediğin gibidir Allah nasip eder inşallah. Doktorlar bazen çok acımasız bana da çok şeyler dediler 3 aydır gitmiyorum daha rahatım
Guzel haberlerini bekliyoruz yarınTamam canım önce almamışlardı şimdi deneyeyim
Gerçekten mi ya beni çok mutlu ettin canımmmCanım burda besbelli hamilesin diyor testinternette gördüğünüz her şeye inanmayın zaten 2 gün gecikmişsin, ben adetime 6 gün kala öğrendim hamile olduğumu. Kan testi yaptır için tam rahat olsun tebrik ederim, boş-boşuna umut vermiyorum çünkü bu çizgiyi nerde olsa tanırım
Çok sevindim senin adına doktorum benimde çok moralimi bozuyordu yaşın ilerledikçe yumurtaların azalır bi an önce hamile kalman lazım diyordu bu işler allahın takdiriYaş da 38
Teşekkür ederim ama niyeyse içimden pek öyle gelmiyor sanki sabaha adet olucam gibi hissediyorum canımTeste göre hamilesiniz tebrik ederim. Acile gidin riskli durumum var reglim gecikti hamile olabilirim test yapar mısınız de. Hayır derlerse kasıklarımda ağrı var deyin
Merhaba ben az önce bursada acilden giriş yaptım kan için artık gebelik için acilden kan almıyoruz dedi doktor yasaklandı dedi eve geri geldim o yüzden bilginiz olsunYarın gitsem bakarlar mı
Ay bana da öyle demiştiler ya üzerinden 1 ay geçti hamile kaldım. Yani boş hepsi Allah isterse olur, millet ne zorluklarla hamile kalıyor biz bir rahim duvarımız birkaç mm ince mi diye kalamıycazGerçekten mi ya beni çok mutlu ettin canımmminşallah dediğin gibidir. Doktor rahim duvarın çok ince olmaz diyordu çünkü
Enerjine bayıldımAy bana da öyle demiştiler ya üzerinden 1 ay geçti hamile kaldım. Yani boş hepsi Allah isterse olur, millet ne zorluklarla hamile kalıyor biz bir rahim duvarımız birkaç mm ince mi diye kalamıycazHer şey Rabbimin takdiri
Amin canımm cümlemizinn inşallahEnerjine bayıldımAllah her işini rastgetirsin inşallah
İnşallah birgün bende senin gibi hissederim. Herseyi çok kafama takıyorum.Amin canımm cümlemizinn inşallahya inanır mısın, insan başına gelenlerden sonra hep pozitif düşünüyor artık. Ben aralıkta hamile kaldım ocak ayında 6 haftalıklen gelişimi durmuştu, 7 haftalığında adetle birlikte düşmüştü. Üniversite son sınıfım ve Rabbim öyle nasip etmeseydi ne zorluklar çekecektim şu an çok iyi anlıyorum ve Rabbim bebeğimizi nisan ayında bize yeniden bağışladı hamile kaldım o kadar doğru zamanda geldi ki o zamandan itibaren diyorum ki gerçekten Rabbim her şeyin en iyisini bilendir her şeye pozitif bakıyorum Artıkk
İnşallah canımİnşallah birgün bende senin gibi hissederim. Herseyi çok kafama takıyorum.
Kesinlikle hamilesin çünkü testler negatif sonuclarrda yanıltabilir ama mesela testte bozukluk yoksa rengi akmamissa bu kadar net pozitif sonuç vermez diye düşünüyorum siz yinede bi aç karinla kan verin hayirlisi olsun inşallahMerhabalar herkese. Kızlar bana yardımcı olur musunuz kafam çok karışık. Ben adetime 3 gün kala ilişki yaşadım adetim gecikti 2 gün. Kasıklarım ağrıyor ara ara. Cok sıcak basıyor ve gögüslerim biraz acıyor. Bende dayanamadım test yaptım. Test için çok erken yazıyor internette. Bazende sonuç kesin olmazmış Beta kendi de yükselebilirmiş. İnsan umutlanıyor çünkü testi yapınca hemen çizgi çıktı. Lütfen bana yardımcı olun benim gibi olan oldu mu ? Fotografı yükledim
Yaa canım inşallah öyledir pazartesiyi beklicem inşallah adetim gelmez cok korkuyorum ağrım var çünküKesinlikle hamilesin çünkü testler negatif sonuclarrda yanıltabilir ama mesela testte bozukluk yoksa rengi akmamissa bu kadar net pozitif sonuç vermez diye düşünüyorum siz yinede bi aç karinla kan verin hayirlisi olsun inşallah
Öncelikle sakin ol lütfen. Nasipte varsa o sana tutunacak, böyle düşün rahatla
Ama benim aklıma takıldı testte hemen çıkması. Adete 3 gün kala ilişki oluyor, adet 2 gün gecikince test pozitif çıkıyor. 5 günde mi yanierken gebelik testi miydi canım?
Ah inşaAllah yanıltıcı değildir de seviniriz hep birlikte.
Birde adet olacağım diye üzülme. Kızıma gebe kaldığım ay AHA ŞİMDİ OLDUM, HIH KESİN GELDİ YİNE, ŞUAN KESİN OLDUM diye diye adet gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?