U uzgnkiz Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2023 8 -1 6 27 15 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgnkiz #1 Merhaba regl günüme 6 gün kala böyle kan gördüm sizce Hamile miyim ilişki üzerinden 15 gün geçti sizce Hamile miyim ?
Merhaba regl günüme 6 gün kala böyle kan gördüm sizce Hamile miyim ilişki üzerinden 15 gün geçti sizce Hamile miyim ?
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.394 En iyi cevaplar 2 81.332 598 15 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgnkiz #2 uzgnkiz .!.: Merhaba regl günüme 6 gün kala böyle kan gördüm sizce Hamile miyim ilişki üzerinden 15 gün geçti sizce Hamile miyim ? Genişletmek için tıkla... Ya biz nereden bilelim sizin kanlı görselinize bakıp hamile olup olmadığınızı? Şüpheniz varsa gidin bir test yapın öğrenin.
uzgnkiz .!.: Merhaba regl günüme 6 gün kala böyle kan gördüm sizce Hamile miyim ilişki üzerinden 15 gün geçti sizce Hamile miyim ? Genişletmek için tıkla... Ya biz nereden bilelim sizin kanlı görselinize bakıp hamile olup olmadığınızı? Şüpheniz varsa gidin bir test yapın öğrenin.
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.713 528 15 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgnkiz #3 Kanlı külottan nereden anlayabiliriz hamile misiniz değil misiniz? Test denen bilimsel bi şey var yapın onu yorumlayalım
Kanlı külottan nereden anlayabiliriz hamile misiniz değil misiniz? Test denen bilimsel bi şey var yapın onu yorumlayalım