Sizce hamile miyim

Kurabiye00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
IMG_6972.webp
şimdi biz dokuz aydır çocuk istiyoruz hamile kalmak için gereken şeyleri yaptık çok da dua ediyorum hayırlısıyla olur diye Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur dokuz ay boyunca ara ara testi yapıyordum ama hiçbir zaman ikinci çizgiyi göremiyordum telefonun ışığını altından tutup bakıyordum ama yine de göremiyordum sonra yaklaşık iki haftadır iştahım inanılmaz derecede arttı ve sabah uyandigim zaman canım aşırı derecede tatlı şeyler istiyor ama doymuyorum bir türlü sürekli yemek istiyorum akşama kadar yemek yiyorum alt karnımda da adet sancısı gibi kramplar oluyor 2-3 gündür böyle ben de evde fazla test vardı onu denedim çok silik bir çizgi gördüm ama fotoğrafta gözükmüyordu diye çekemedim sadece ben görebiliyordum ama aşırı silikdi bugün sabah erken gebelik testi aldım onu denedim 2 dakika sonra gelip baktım bu çizgiyi gördüm en fazla 5 dakika bekleyebilirdim ama 5 dakika olmadan bu çizgiyi görebildim bir de yüzüstü yattığım zaman alt karnımda bir baskı oluyor yüzüstü uzanamıyorum yarın da Allahın izniyle kan testine gideceğim inşallah negatif çıkmaz sizce şu zamana kadar gözükmeyen ikinci çizgi şimdi gözüküyorsa bir sebebi var mıdır gerçekten hamilelik var mıdır inşallah vardır tabii

Son düzenleme:
Tabi ki yazarım inşallah ama çok dua edin çok istiy
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 💖 bende çok istiyorum 2 kez düşük yaptım maalesef
ADet olamama 1 gün kaldı hafif kahverengi akıntı var reçeteye silince geliyor dün de baş dönmem çok oldu normalde yaşamam baş dönmesi olur ya bi umut işte benimki de inşallah güzel haberler alacağımız bir hafta olur
Tabi ki yazarım inşallah ama çok dua edin çok istiyorum

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 💖 bende çok istiyorum 2 kez düşük yaptım maalesef
ADet olamama 1 gün kaldı hafif kahverengi akıntı var reçeteye silince geliyor dün de baş dönmem çok oldu normalde yaşamam baş dönmesi olur ya bi umut işte benimki de inşallah güzel haberler alacağımız bir hafta olur
İnşallah senin de

Insallah vardir canım kan ver netlestie artimed sikintili diyolar bende de bi tane var artimed erken gebelik benimde 2 gun gecikmem var yarin sabah yapicam testi ama iste yalanci pozitif verir mi bilemedim insanin heveside kursaginda kalinca daha da uzucu oluyo 🤷‍♀️

Back
X