Sizce hamile miyim?

Var valla yaa bugün çok değişik bi koku geldi baya ağırdı
Bende aldım en çok da ondan şüphelendim adetim iki gün geçince de test yaptım pozitif çıktı elinden geldiğince bitki çaylarından uzak dur ha bide moydanoz tam bi adet söktürücü salata da bile yeme sana tavsiyem

Yaa eğer hamile değilsem ve başıma gelirse böyle bir şey deneyeyim o zaman
Her zaman olmasa da yumurtlama.donemi hafif kanamalar olabiliyor yani en azından bende öyle oldu. Ovulasyon testi kullanmayı denediniz mi

Her zaman olmasa da yumurtlama.donemi hafif kanamalar olabiliyor yani en azından bende öyle oldu. Ovulasyon testi kullanmayı denediniz mi
Denemedim doğrusu denemekte istemiyorum şuan için akışına bıraktım sürekli kontrol ederek ilişki yaşamak istemiyorum çocuk odaklı olmak istemiyorum ama ilginç ilk defa yaşadım iki adet arası kanama yeni bir şey daha öğrenmiş oldum

Ben geçen ay düşük yaptım bu ayda yumurtlama günüm de akıntım da kahverengilik vardı bu normal mi ilk defa başıma geldi

Adige bal kabağı o kadar güzel çalıştıyor ki yumurtalıkları bence bu ay bi dene balkabağını eşin de kabak çekirdeği yesin

Adige bal kabağı o kadar güzel çalıştıyor ki yumurtalıkları bence bu ay bi dene balkabağını eşin de kabak çekirdeği yesin
Ben geçen ay resmen bal kabağı aşerdim ve o ay gebe kaldım ve sonra duydum ki yumurtayı çatlamaya çok faydası varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…