• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Hayır gitmedik henüz korunmayı bırakalı az bir süre oldu bir yıl içerisinde olmazsa başvurun diyorlar öncesinde dış gebelik yaşadığım 1.5 yıl oldu o zaman rahim filmi çektirdim bir problem olmadığı söylendi ondan sonrada korunduk hep iki yada üç aydır deniyoruz
Hayırlısı olsun Allah ne zaman nasip ederse o zaman bakalım

İnşallah olur artık 3 sene oldu evleneli bir süre istemedik zaten deprem oldu falan derken hayatımız düzene girsin diye bekledik artık etraftaki insanlara istemiyoruz da diyemez olduk ne elalemmiş 😂
Ah bu elalem..

Adetine kaç gün var peki beklemekte çok zor ya

Ay inşallah hepimizin pozitifi gördüğü bir konu olur

Sizin öykünüz nedir peki ne zamandır bekliyorsunuz?
Öyle çok değil benim 5-6 ay falan ben biraz tez canlıyım 😂 bir tane evladım var Allah'a şükür ama pcos ihtimali ve çikolata kıstı ihtimali var o yüzden bu ısrarım

Sen ne zamandan beri bekliyorsun
Öyle çok değil benim 5-6 ay falan ben biraz tez canlıyım 😂 bir tane evladım var Allah'a şükür ama pcos ihtimali ve çikolata kıstı ihtimali var o yüzden bu ısrarım
Anladım umarım olur bir an önce :)
Bende 3 yıldır evliyim ilk denediğimizde dış gebelik yaşadım sonra bıraktık denemeyi 2-3 aydır tekrar başladık bende işte dış gebelik tekrarlamasından korktuğum için üstüne düşüyorum biraz yoksa doğru Zaman neyse o zaman olur diye düşünüyorum olması yada olmaması değil de problem çıkmasın varsa dikkatli olayım diye yani

Anladım umarım olur bir an önce :)
Bende 3 yıldır evliyim ilk denediğimizde dış gebelik yaşadım sonra bıraktık denemeyi 2-3 aydır tekrar başladık bende işte dış gebelik tekrarlamasından korktuğum için üstüne düşüyorum biraz yoksa doğru Zaman neyse o zaman olur diye düşünüyorum olması yada olmaması değil de problem çıkmasın varsa dikkatli olayım diye yani
Dış gebelik senin dikkatsizliğinle olabilecek birşey değil lütfen bunaltma kendini olacağı varsa zaten eninde sonunda olacak

Dış gebelik senin dikkatsizliğinle olabilecek birşey değil lütfen bunaltma kendini olacağı varsa zaten eninde sonunda olacak
Evet onu biliyorum tabiki ama erken öğrenmek herzaman daha iyi çünkü tüpü patlatmadan tut yumurtalık alınmasına kadar büyük problem olabiliyor anlamda yaşamıştı aynı şeyi o geç öğrenmişti sağ yumurtalığını almak zorunda kaldılar gibi örnekleride olunca insanın önünde düşünmeden edemiyorum

Evet onu biliyorum tabiki ama erken öğrenmek herzaman daha iyi çünkü tüpü patlatmadan tut yumurtalık alınmasına kadar büyük problem olabiliyor anlamda yaşamıştı aynı şeyi o geç öğrenmişti sağ yumurtalığını almak zorunda kaldılar gibi örnekleride olunca insanın önünde düşünmeden edemiyorum
Allah göstermesin iyi düşün iyi olsun kötüyü düşünüp de kendine çekme

Bişey yazmamışsın kuzum gözükmüyor

Back
X