• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

kızlar acil bi sorum var yumurtlama tarihini hesaba alarak 3 haftalık gebe gözüküyorum ve betam dün 37 çıktı bugün kanama başladı bende doktara gittim betam 43 çıktı
Doktor kimyasal gebelik yada düşük yapıyor olabilirsin dedi benim sorum da şu olacaktı size betası yavaş ilerleyip gebeliği devam eden var mı

Merhaba arkadaşlar sat 25 ekim bat 25 kasım iki gün öne gelebiliyor uvolosyon testi yaptım çift çizgi görene kadar değerlendirdim birden çift çizgiden sonradan silik çıktı değerlendşrdim o dönemde uvolosyon döneminde bacaklarım belim ağrıyor du 12 gün olmuştur belim ağrıyor hala kasıklarım da acaba varmıdır bebiş
Test yapabilirsin aşkım 4 gün kalmış dene

Böyle

Eklentiler

• IMG_20251119_212517.webp
    IMG_20251119_212517.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 11
Ağrı sancı var mı yada tuvaletini yaparken zorlanma ve kasıklarda şiddetli sancı gibi
Ağrım vardı durdu şuan tuvalet yaparken bi zorlanma yaşamadım aşırı derece de belim ağrıyor du oda geçti şuan şükür

Yat dinlen o zamana kadar kendini yoracak işler yapma kötü düşünme bişey olmaz inşallah
Erken öğrendim aslında adetimden iki gün geçince test yapdım silik çıktı sabahına doktora koştum dün hiç bi sıkıntı yoktu ama bugün bu geldi başıma çok erken mi öğrendim adet gören varmı gebeliğinde

Erken öğrendim aslında adetimden iki gün geçince test yapdım silik çıktı sabahına doktora koştum dün hiç bi sıkıntı yoktu ama bugün bu geldi başıma çok erken mi öğrendim adet gören varmı gebeliğinde
Ben gebeliğimde 2 defa adet gördüm. Vücudum yumurta üretimine devam ediyormuş hamileliği bedenim anlayamamış öyle demişti doktor. Sonu maalesef düşükle sonuçlandı ama bazı kadınlar ilk aylarda adet görüyormuş. Tekrar hamile kalmadım nasıl bir süreç beni bekliyordu bilmiyorum

Back
X