Sızce hamile miyim

hacer3458

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
18
Kızlar haziran 17 sınde adet oldum adetım geçtikten sonra Temmuz'un 1 ınde lekelenme oldu 3 gün falan sürdü ilk çok acık pembeydı sonra kahverengi döndü 3 günün sonunda bıttı saten normalde bu Temmuz'da 17 falan olmam gerektı 10 gün gecıkme oldu nerdeyse dün sol tarafımda Yumurtalık bölümün agrıdıgı battıgı ıcın hastanyede gıttım serum verdı ama kafın doğuma yada test yapabıkrısın dedıler göğüslerim elleyemeyecek sekılde agrı var sızce erken gebelık olabilirmi ne dıyorsunnuz aynı şeyleri yaşayan varmı

Neden test yapmıyorsunuz 10 gün uzun bir süre artık varsa çıkar çünkü ya da direkt kan vermeniz daha mantıklı

Ya kan ver ya test yap kuzum bende net olur sonucun iyi veya kötü belirsizlik daha zor

Göğüs ağrısı bende de inanılmaz olmuştu geçen sene gebeliğimde yürürken bile yanlarından bi ağrı vuruyordu çok da gecikmiş bi test yapsanız çıkar inşallah

Göğüs ağrısı bende de inanılmaz olmuştu geçen sene gebeliğimde yürürken bile yanlarından bi ağrı vuruyordu çok da gecikmiş bi test yapsanız çıkar inşallah
İnşallah ya çok istiyorum bende 2 düşük yasadım çünkü artık olmasını istiyorum

Reglim 10 gün gecikse 15 kez test yaparım, valla helal olsun bende asla öyle bi bekleme sabrı yok

Reglim 10 gün gecikse 15 kez test yaparım, valla helal olsun bende asla öyle bi bekleme sabrı yok
Bende testlerde pek bellı olmadığı ıcın bekliyorum yoksa bende her ay test alıp yapıyorum bende sabırsıısm bu konuda

Aynen doğru kadın doğuma gıdıcem bakalıö pazartesi
Ya maşallah helal olsun o kadar merak yokki tebrik ediyorum vallahi bazılarımız buna daha önceden bende dahil tabi çogumuz adet e 10 gün kala yapıyorduk tabi benim adete 3 gün kala yapıyordum ama olsun adet gecikmeden yapıyoruz sonuçta canım allah kalbine göre versin istiyorsan inş vardır bebiş ama bana kalırsa bence var daha önce böyle gecikmeler yaşıyormuydun

3 gün sonra tekrarlayın yazılöıs sabah sonuç ıcın Doktor'un yanuna gidicem garip olan bugün 10 gün sonra adet oldum ustuneöı görüyorum acaba
Muhtemelen kimyasal gebelik, bi daha ki testte daha düşük hcg gelebilir

3 gün sonra tekrarlayın yazılöıs sabah sonuç ıcın Doktor'un yanuna gidicem garip olan bugün 10 gün sonra adet oldum ustuneöı görüyorum acaba
O zaman kimyasal gebelik yaşamışsınız zaten 10 gün gecikmeye göre değer çok düşük . Muhtemelen dün önceki gün falan değeriniz daha yüksekti 6ya kadar düştü şimdi kanamanız başlamış 5in altına iner beta hcg . Çok geçmiş olsun

Benım normal hamile kalmadan oncekı aylarda da hep 10 gün gecikiyodum ama

Evet çok kez yasadım gecıkme

Benım normal hamile kalmadan oncekı aylarda da hep 10 gün gecikiyodum ama
Ben de geçen sene iki kere üst üste yaşadım maalesef belirtileriniz bunu gösteriyor değer yüksekten düşmüş muhtemelen sıfırlanıyor kanamanız da başlamış doktor da söyler yarın

`