Ya kan ver ya test yap kuzum bende net olur sonucun iyi veya kötü belirsizlik daha zorKızlar haziran 17 sınde adet oldum adetım geçtikten sonra Temmuz'un 1 ınde lekelenme oldu 3 gün falan sürdü ilk çok acık pembeydı sonra kahverengi döndü 3 günün sonunda bıttı saten normalde bu Temmuz'da 17 falan olmam gerektı 10 gün gecıkme oldu nerdeyse dün sol tarafımda Yumurtalık bölümün agrıdıgı battıgı ıcın hastanyede gıttım serum verdı ama kafın doğuma yada test yapabıkrısın dedıler göğüslerim elleyemeyecek sekılde agrı var sızce erken gebelık olabilirmi ne dıyorsunnuz aynı şeyleri yaşayan varmı
Verıcem bakalım kadın doğuma gıdıcem direkNeden test yapmıyorsunuz 10 gün uzun bir süre artık varsa çıkar çünkü ya da direkt kan vermeniz daha mantıklı
Göğüs ağrısı bende de inanılmaz olmuştu geçen sene gebeliğimde yürürken bile yanlarından bi ağrı vuruyordu çok da gecikmiş bi test yapsanız çıkar inşallahKızlar haziran 17 sınde adet oldum adetım geçtikten sonra Temmuz'un 1 ınde lekelenme oldu 3 gün falan sürdü ilk çok acık pembeydı sonra kahverengi döndü 3 günün sonunda bıttı saten normalde bu Temmuz'da 17 falan olmam gerektı 10 gün gecıkme oldu nerdeyse dün sol tarafımda Yumurtalık bölümün agrıdıgı battıgı ıcın hastanyede gıttım serum verdı ama kafın doğuma yada test yapabıkrısın dedıler göğüslerim elleyemeyecek sekılde agrı var sızce erken gebelık olabilirmi ne dıyorsunnuz aynı şeyleri yaşayan varmı
Aynen doğru kadın doğuma gıdıcem bakalıö pazartesiYa kan ver ya test yap kuzum bende net olur sonucun iyi veya kötü belirsizlik daha zor
İnşallah ya çok istiyorum bende 2 düşük yasadım çünkü artık olmasını istiyorumGöğüs ağrısı bende de inanılmaz olmuştu geçen sene gebeliğimde yürürken bile yanlarından bi ağrı vuruyordu çok da gecikmiş bi test yapsanız çıkar inşallah
İnşallah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olur size deİnşallah ya çok istiyorum bende 2 düşük yasadım çünkü artık olmasını istiyorum
Amın inşllah artık biliyorum araştırdık neden olduğunu inşallah olursa eğer tedavıye başlıcam inşallah sgkıklı kucagıma almak nasıl olutİnşallah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olur size de
Bende testlerde pek bellı olmadığı ıcın bekliyorum yoksa bende her ay test alıp yapıyorum bende sabırsıısm bu konudaReglim 10 gün gecikse 15 kez test yaparım, valla helal olsun bende asla öyle bi bekleme sabrı yok
İnşallah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip olur size de
5in üstü gebelik kabuk ediliyor sizde 6.48 çıkmış
3 gün sonra tekrarlayın yazılöıs sabah sonuç ıcın Doktor'un yanuna gidicem garip olan bugün 10 gün sonra adet oldum ustuneöı görüyorum acaba5in üstü gebelik kabuk ediliyor sizde 6.48 çıkmış
Ya maşallah helal olsun o kadar merak yokki tebrik ediyorum vallahi bazılarımız buna daha önceden bende dahil tabi çogumuz adet e 10 gün kala yapıyorduk tabi benim adete 3 gün kala yapıyordum ama olsun adet gecikmeden yapıyoruz sonuçtaAynen doğru kadın doğuma gıdıcem bakalıö pazartesi
Muhtemelen kimyasal gebelik, bi daha ki testte daha düşük hcg gelebilir3 gün sonra tekrarlayın yazılöıs sabah sonuç ıcın Doktor'un yanuna gidicem garip olan bugün 10 gün sonra adet oldum ustuneöı görüyorum acaba
O zaman kimyasal gebelik yaşamışsınız zaten 10 gün gecikmeye göre değer çok düşük . Muhtemelen dün önceki gün falan değeriniz daha yüksekti 6ya kadar düştü şimdi kanamanız başlamış 5in altına iner beta hcg . Çok geçmiş olsun3 gün sonra tekrarlayın yazılöıs sabah sonuç ıcın Doktor'un yanuna gidicem garip olan bugün 10 gün sonra adet oldum ustuneöı görüyorum acaba
Benım normal hamile kalmadan oncekı aylarda da hep 10 gün gecikiyodum amaO zaman kimyasal gebelik yaşamışsınız zaten 10 gün gecikmeye göre değer çok düşük . Muhtemelen dün önceki gün falan değeriniz daha yüksekti 6ya kadar düştü şimdi kanamanız başlamış 5in altına iner beta hcg . Çok geçmiş olsun
Evet çok kez yasadım gecıkmeYa maşallah helal olsun o kadar merak yokki tebrik ediyorum vallahi bazılarımız buna daha önceden bende dahil tabi çogumuz adet e 10 gün kala yapıyorduk tabi benim adete 3 gün kala yapıyordum ama olsun adet gecikmeden yapıyoruz sonuçtacanım allah kalbine göre versin istiyorsan inş vardır bebiş ama bana kalırsa bence var daha önce böyle gecikmeler yaşıyormuydun
Ben de geçen sene iki kere üst üste yaşadım maalesef belirtileriniz bunu gösteriyor değer yüksekten düşmüş muhtemelen sıfırlanıyor kanamanız da başlamış doktor da söyler yarınBenım normal hamile kalmadan oncekı aylarda da hep 10 gün gecikiyodum ama