Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor canım yarın sabah ilk idrar ile tekrarlaRegl donemime 4gun varken yaptığım erken testte silik bir çizgi gözüküyor. Sizce hamilelik olabilir mi yardimci olursaniz sevinirim :) (not: testi sabah yapmadım)
Eki Görüntüle 2802848
Var gibi duruyor canım yarın sabah ilk idrar ile tekrarlaRegl donemime 4gun varken yaptığım erken testte silik bir çizgi gözüküyor. Sizce hamilelik olabilir mi yardimci olursaniz sevinirim :) (not: testi sabah yapmadım)
Eki Görüntüle 2802848
Teşekkür ederim inşallah öyledir. Yarın sabah tekrar fotoğraf atarimVar gibi duruyor canım yarın sabah ilk idrar ile tekrarla
Benimde 4 gün varken böyle çıkmıştı var la yok arasındaydı sonra normal kaset testte çıkmadı erken gebelik testiydi yaptığım bugün adet günüm sabah yine erken gebelik testi yaptım yine belirsiz bişey çıktı.. Ama biraz bulanık sanki daha net çekmeyi deneyebilir misin canımRegl donemime 4gun varken yaptığım erken testte silik bir çizgi gözüküyor. Sizce hamilelik olabilir mi yardimci olursaniz sevinirim :) (not: testi sabah yapmadım)
Eki Görüntüle 2802848
Benimde 4 gün varken böyle çıkmıştı var la yok arasındaydı sonra normal kaset testte çıkmadı erken gebelik testiydi yaptığım bugün adet günüm sabah yine erken gebelik testi yaptım yine belirsiz bişey çıktı.. Ama biraz bulanık sanki daha net çekmeyi deneyebilir misin canım
Var gibi duruyor belirtiniz var mıydıRegl donemime 4gun varken yaptığım erken testte silik bir çizgi gözüküyor. Sizce hamilelik olabilir mi yardimci olursaniz sevinirim :) (not: testi sabah yapmadım)
Eki Görüntüle 2802848
Eki Görüntüle 2802856 tam belli olmuyor fotoğrafı dün cekmistim sonra testi attım şuan elimde bu var hafif pembe bir çizgi var sanki
Ben gördüm:)Eki Görüntüle 2802856 tam belli olmuyor fotoğrafı dün cekmistim sonra testi attım şuan elimde bu var hafif pembe bir çizgi var sanki
Aslında fark edebileceğim belli bir belirti olmadı yarın tekrar test yapacagimVar gibi duruyor belirtiniz var mıydı
Bulanık cekmişsiniz net çeket misiniz biraz?
AA var orda
Sizce pozitif mıdır? Daha önce hamilelik yaşamadım. Eğer negatif bir test olsa böyle silik bir çizgi çıkar mıydı?İlk değil ama ikinci fotoğraf da gördüm
Çok tesekkur ederim isteyen herkese nasip olsun :)AA var ordahayırlı olsun
Kendimi çok umutlandırmak istemiyorum doğrusu sabah tekrar yapicamÇok tesekkur ederim isteyen herkese nasip olsun :)
Amin canım aminÇok tesekkur ederim isteyen herkese nasip olsun :)
Erken gebelik testlerinde çıkabilir yanıltıcı malesef ama inşallah vardır yarın ilk idrarla yapinSizce pozitif mıdır? Daha önce hamilelik yaşamadım. Eğer negatif bir test olsa böyle silik bir çizgi çıkar mıydı?