Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor canım yarın sabah ilk idrar ile tekrarlaRegl donemime 4gun varken yaptığım erken testte silik bir çizgi gözüküyor. Sizce hamilelik olabilir mi yardimci olursaniz sevinirim :) (not: testi sabah yapmadım)
Eki Görüntüle 2802848
Adet gününden bir gün önce böyleydi benimkiEki Görüntüle 2803200 sabahki testim böyle çıktı sizin ne zaman koyulaşma oldu benim çizgi halen silik
Var gibi bence.Eki Görüntüle 2803199 bu sabah test yaptım böyle çıktı bata 2 gün var
Dört gün öncekine göre koyulaşma az gibi geldi bana istersen kan takibi yap daha net olur inşallah sağlıkla ilerlerEki Görüntüle 2803202 testi tekrarladım sabah biraz koyulaşma oldu sanki
Teşekkür ederim testler 2gun arayla yapıldı az mı koyulaşma olmusDört gün öncekine göre koyulaşma az gibi geldi bana istersen kan takibi yap daha net olur inşallah sağlıkla ilerler
Gördüm ben ince bi kırmızı çizgiEki Görüntüle 2802856 tam belli olmuyor fotoğrafı dün cekmistim sonra testi attım şuan elimde bu var hafif pembe bir çizgi var sanki
Az gibi geldi ama resimdende olabilir asla moral bozmak istemem bazen testler idrar yoğunluğuna göre değişik gösteriyor siz yarın kan verin en iyisi inşallah güzel ilerlerTeşekkür ederim testler 2gun arayla yapıldı az mı koyulaşma olmus
Teşekkür ederim sağolun :)Az gibi geldi ama resimdende olabilir asla moral bozmak istemem bazen testler idrar yoğunluğuna göre değişik gösteriyor siz yarın kan verin en iyisi inşallah güzel ilerler![]()
Merhaba canım bu erken test mi ? Benim testim de böyle silikti baktiysan. Kan testi yaptırdım reglden bir gün önce pozitif çıktı ben de senin gibi çok merak ediyordum en iyisi sen de bir an önce kan testi yaptırKızlar benim testime de bir bakar mısınız. Pazartesi adet günüm ama ağrılar da başladı. Silik de çıktı kafam çok karıştı. İlk defa yapıyorum bu testi birde. Bana da bir yardım edin ya
Eki Görüntüle 2805437 Eki Görüntüle 2805438 Eki Görüntüle 2805439
Yok erken gebelik testi 3 4 gün önce yaptım negatif çıktı umudum gitti. Sonra normal gebelik testi ysptım silik çizgi çıktı bir umutlandım ama adet ağrıları başlayınca yine umudum gitti. Anlamadım gitti belirsizlik berbat bi şeymiş. Ama gecikme de olmadı. Pazartesi adet olmazsam hemen gidip yaptıracam kan testi de.Merhaba canım bu erken test mi ? Benim testim de böyle silikti baktiysan. Kan testi yaptırdım reglden bir gün önce pozitif çıktı ben de senin gibi çok merak ediyordum en iyisi sen de bir an önce kan testi yaptır
Ben sadece uzun süredir sol kasık kramplar göğüs hassasiyeti yaşıyorum ama önceden de yaşıyo muydum acaba şşmdö kendimi mi dinliyorum anlamadım. Silik çizgiyi hatta psikolojik olarak mı gördüm acaba dedim ama adet ağrıları başladı 3 gündür belde kasıkta silik çizgi görünce de arada kaldım çok.Merhaba canım bu erken test mi ? Benim testim de böyle silikti baktiysan. Kan testi yaptırdım reglden bir gün önce pozitif çıktı ben de senin gibi çok merak ediyordum en iyisi sen de bir an önce kan testi yaptır
Normal test şimdiden pozitif çıkartmaz bence. Ağrılar yerleşme olduysa da oluyor bana da olmuştu. Silik çizgi cikmasi büyük ihtimal var demektir. En iyisi tekrardan erken gebelik testi al sabah ilk idrarla dene. Emin olamazsan kan testi yaptır yumurtlama gününden 10 11 gün sonra çıkıyormuş kandaYok erken gebelik testi 3 4 gün önce yaptım negatif çıktı umudum gitti. Sonra normal gebelik testi ysptım silik çizgi çıktı bir umutlandım ama adet ağrıları başlayınca yine umudum gitti. Anlamadım gitti belirsizlik berbat bi şeymiş. Ama gecikme de olmadı. Pazartesi adet olmazsam hemen gidip yaptıracam kan testi de.
Anladım tamamdır çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinNormal test şimdiden pozitif çıkartmaz bence. Ağrılar yerleşme olduysa da oluyor bana da olmuştu. Silik çizgi cikmasi büyük ihtimal var demektir. En iyisi tekrardan erken gebelik testi al sabah ilk idrarla dene. Emin olamazsan kan testi yaptır yumurtlama gününden 10 11 gün sonra çıkıyormuş kanda
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsunAnladım tamamdır çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Hepimiz için inşallahRica ederim hakkınızda hayırlısı olsun![]()