Kan verinkızlar merhaba yumurtlama tarihim 5 temmuz o günü ve sonrami günü değerlendirdik 9 10 temmuz gibi sol kasığımda git gide artan bir ağrı vardı ve arada böyle pıt pıt yapar gibi hissettiriyodu 2 gün sürdü geçti bu arada sarı beyaz böyle karışık akıntım sürüyodı her seferinde göğüs ağrım da vardı yumurtlamadan 10 gün sonra test yaptım negatifti bugün yımurtlamanın 12. günü ve sanah 1 saat süren adet sancısı gibi ağrım oldu yani ben o ağrıyı yaşadığımda hemen âdet oluyorum 1 saat sürdü geçti ama adet olmadım şuan kasığımda ağrı yok göğüs uçlarım bastırımca ağrıyor akıntım hiç geçmediği gibi devam da ediyor benim gibi bir durum yaşayıp hamile kalan var mı
yani ihtimali yüksek değil mi ya o kadar yoruldum ki testte negatifi görmektenKan verin
Şuan aynı durumdayım akıntım su gibi adet donemime 2 gün var sol kasık ağrısı çekiyorum 5 gündür adet olacakmisim gibi ağrım var akıntı olduğu için sürekli tuvalete gidiyorum adet oldum sanıyorum test yaptım silik çıktıkızlar merhaba yumurtlama tarihim 5 temmuz o günü ve sonrami günü değerlendirdik 9 10 temmuz gibi sol kasığımda git gide artan bir ağrı vardı ve arada böyle pıt pıt yapar gibi hissettiriyodu 2 gün sürdü geçti bu arada sarı beyaz böyle karışık akıntım sürüyodı her seferinde göğüs ağrım da vardı yumurtlamadan 10 gün sonra test yaptım negatifti bugün yımurtlamanın 12. günü ve sanah 1 saat süren adet sancısı gibi ağrım oldu yani ben o ağrıyı yaşadığımda hemen âdet oluyorum 1 saat sürdü geçti ama adet olmadım şuan kasığımda ağrı yok göğüs uçlarım bastırımca ağrıyor akıntım hiç geçmediği gibi devam da ediyor benim gibi bir durum yaşayıp hamile kalan var mı
Şuan aynı durumdayım akıntım su gibi adet donemime 2 gün var sol kasık ağrısı çekiyorum 5 gündür adet olacakmisim gibi ağrım var akıntı olduğu için sürekli tuvalete gidiyorum adet oldum sanıyorum test yaptım silik çıktıdet gübüadet gecikmesinden 9 10 gün sonra pozitif çık
Şuan aynı durumdayım akıntım su gibi adet donemime 2 gün var sol kasık ağrısı çekiyorum 5 gündür adet olacakmisim gibi ağrım var akıntı olduğu için sürekli tuvalete gidiyorum adet oldum sanıyorum test yaptım silik çıktı
adet günü negatif çıkıp gecikmeden birkaç gün sonra pozitif çıkanı çok okudum burda inşallah seninde öyle olur eğer çocuk istiyorsanızŞuan aynı durumdayım akıntım su gibi adet donemime 2 gün var sol kasık ağrısı çekiyorum 5 gündür adet olacakmisim gibi ağrım var akıntı olduğu için sürekli tuvalete gidiyorum adet oldum sanıyorum test yaptım silik çıktı
Silik pozitif buraya yükledim gözükmedi istiyomuyum bilmiyorum düşük yaptım Şubat ayında korkuyorum korunmasız sadece 1 ilişki oldu ama bel ağrısı çok fazla dün peçeteyle silince incecik bi kan vardı adet oluyorum sandım aynı düşük yaptığım gebelikteki bütün herşeyi yaşıyorum atayım belki görürsün ama buraya yüklenince netlik kayboluyoradet günü negatif çıkıp gecikmeden birkaç gün sonra pozitif çıkanı çok okudum burda inşallah seninde öyle olur eğer çocuk istiyorsanız
evet gördüm yerleşme kanaması olabilir belki kan mı verseniz biSilik pozitif buraya yükledim gözükmedi istiyomuyum bilmiyorum düşük yaptım Şubat ayında korkuyorum korunmasız sadece 1 ilişki oldu ama bel ağrısı çok fazla dün peçeteyle silince incecik bi kan vardı adet oluyorum sandım aynı düşük yaptığım gebelikteki bütün herşeyi yaşıyorum atayım belki görürsün ama buraya yüklenince netlik kayboluyor
belli oluyo gözüküyorKime attiysam var diyo uygulamaya yükledim gozukmuyor
Yurt dışındayım gebelik testi netleşene kadar kan almiyolar dijital gebelik testi aldım şuan silik takip edecem netlesince onu yapacamevet gördüm yerleşme kanaması olabilir belki kan mı verseniz bi
Demi ya yanlış görüyorum sandım sadece 1 defa oldu doktor 6 7 ay yok dedi daha tam dediği zaman dolmadi o yüzden gerginimbelli oluyo gözüküyor
Yaaa inşallah hepimiz güzel haberler aliriz konu açtım bak konuda hiç çizgi yok şaşırdım yok diyince herkes sonra baktım ki net degilburaya da haber verin :)) her şey gönlünüzce olsun
yoo gayette belli düşükten dolayı mı yok dediDemi ya yanlış görüyorum sandım sadece 1 defa oldu doktor 6 7 ay yok dedi daha tam dediği zaman dolmadi o yüzden gerginim
Senden de güzel haberler bekliyorum inşallah güzel haberler aliriz allahin izniyleburaya da haber verin :)) her şey gönlünüzce olsun
Evet 32 gün kanamam oldu konu açtım bak hiç yok çizgi vücudun toplanması lazım demistiyoo gayette belli düşükten dolayı mı yok dedi
inşallah bu arada bi arkadaşım sizin gibi düşük yaptı 1 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan 5 aylık çok şükürSenden de güzel haberler bekliyorum inşallah güzel haberler aliriz allahin izniyle
Yaa masallah bende korunuyodum sadece 1 defa korunmadan oldum eğer varsa onunla kaldıminşallah bu arada bi arkadaşım sizin gibi düşük yaptı 1 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan 5 aylık çok şükür
Çok aşırı kanamam oldu şu gibi müdahale etmediler 32 gün kanama olunca kan değerim düştüinşallah bu arada bi arkadaşım sizin gibi düşük yaptı 1 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan 5 aylık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?