E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.419 331 38 30 Perşembe 21:47 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #41 beyzakaaa .!.: öyle düşünmeyin nasipse zaten ne yaparsanız yapın sizinle kalır Genişletmek için tıkla... Aynen öyle vallahi
beyzakaaa .!.: öyle düşünmeyin nasipse zaten ne yaparsanız yapın sizinle kalır Genişletmek için tıkla... Aynen öyle vallahi
B beyzakaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 23 1 1 27 Perşembe 21:47 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #42 ekkiz .!.: Ayy amin inşallah test ne zaman yapacaksın benim şuan ilişkinin üstünden 12 gün geçtikten sonra bu şekilde çıktı testim varsa tabi ama yalancı pozitif görmedim hiç burda testlerde Genişletmek için tıkla... benimde bugün 12. gün oldu ya ben bilmiyorum ki ne zaman yapayım korkuyorum negatif çıkar diye beklesem mi 2 3 gün daha ya da direk kan mı versem
ekkiz .!.: Ayy amin inşallah test ne zaman yapacaksın benim şuan ilişkinin üstünden 12 gün geçtikten sonra bu şekilde çıktı testim varsa tabi ama yalancı pozitif görmedim hiç burda testlerde Genişletmek için tıkla... benimde bugün 12. gün oldu ya ben bilmiyorum ki ne zaman yapayım korkuyorum negatif çıkar diye beklesem mi 2 3 gün daha ya da direk kan mı versem
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.419 331 38 30 Perşembe 21:48 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #43 Sevimli_35 .!.: Evet belli belirsiz bir çizgi var daha önce de deneyimledigine göre gebelik vardır o zaman diyebiliriz Genişletmek için tıkla... İlk gebelikte 18 tane test yaptım 9 tanesi bu testti artık testleri çözdüm
Sevimli_35 .!.: Evet belli belirsiz bir çizgi var daha önce de deneyimledigine göre gebelik vardır o zaman diyebiliriz Genişletmek için tıkla... İlk gebelikte 18 tane test yaptım 9 tanesi bu testti artık testleri çözdüm
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.419 331 38 30 Perşembe 21:48 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #44 beyzakaaa .!.: benimde bugün 12. gün oldu ya ben bilmiyorum ki ne zaman yapayım korkuyorum negatif çıkar diye beklesem mi 2 3 gün daha ya da direk kan mı versem Genişletmek için tıkla... Adet geçsin öyle yap geçen gebelikte net çizgiyi adetin 7.gunu görmüştüm
beyzakaaa .!.: benimde bugün 12. gün oldu ya ben bilmiyorum ki ne zaman yapayım korkuyorum negatif çıkar diye beklesem mi 2 3 gün daha ya da direk kan mı versem Genişletmek için tıkla... Adet geçsin öyle yap geçen gebelikte net çizgiyi adetin 7.gunu görmüştüm
B beyzakaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 23 1 1 27 Perşembe 21:49 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #45 ekkiz .!.: Adet geçsin öyle yap geçen gebelikte net çizgiyi adetin 7.gunu görmüştüm Genişletmek için tıkla... ayyy ona da çok var beklicem artık napıyım varsa yeterli görmeyim negatifi
ekkiz .!.: Adet geçsin öyle yap geçen gebelikte net çizgiyi adetin 7.gunu görmüştüm Genişletmek için tıkla... ayyy ona da çok var beklicem artık napıyım varsa yeterli görmeyim negatifi
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.419 331 38 30 Perşembe 21:50 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #46 beyzakaaa .!.: ayyy ona da çok var beklicem artık napıyım varsa yeterli görmeyim negatifi Genişletmek için tıkla... Biliyorum inşallah sabırsız oluyor ama beklemek en güzeli erken öğrendim çabuk kaybetmiştim o zaman
beyzakaaa .!.: ayyy ona da çok var beklicem artık napıyım varsa yeterli görmeyim negatifi Genişletmek için tıkla... Biliyorum inşallah sabırsız oluyor ama beklemek en güzeli erken öğrendim çabuk kaybetmiştim o zaman
S Sevimli_35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 1.959 985 73 Perşembe 21:51 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #47 Yo ben belirti yaşamıyorum arkadaş daha önce testten yaptığını söylediği için "daha önce de deneyimledigine göre"dedim beyzakaaa .!.: siz de mi aynı belirtileri yaşıyorsunız Genişletmek için tıkla...
Yo ben belirti yaşamıyorum arkadaş daha önce testten yaptığını söylediği için "daha önce de deneyimledigine göre"dedim beyzakaaa .!.: siz de mi aynı belirtileri yaşıyorsunız Genişletmek için tıkla...
B beyzakaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 23 1 1 27 Perşembe 21:52 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #48 ekkiz .!.: Biliyorum inşallah sabırsız oluyor ama beklemek en güzeli erken öğrendim çabuk kaybetmiştim o zaman Genişletmek için tıkla... çok geçmiş olsun tekrardan umarım bir daha yaşamazsın bu sefer takviyeyi almayı ihmal etme de o baya destekleyici olur
ekkiz .!.: Biliyorum inşallah sabırsız oluyor ama beklemek en güzeli erken öğrendim çabuk kaybetmiştim o zaman Genişletmek için tıkla... çok geçmiş olsun tekrardan umarım bir daha yaşamazsın bu sefer takviyeyi almayı ihmal etme de o baya destekleyici olur
S Sevimli_35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2021 1.959 985 73 Perşembe 21:52 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #49 ekkiz .!.: İlk gebelikte 18 tane test yaptım 9 tanesi bu testti artık testleri çözdüm Genişletmek için tıkla... Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylık
ekkiz .!.: İlk gebelikte 18 tane test yaptım 9 tanesi bu testti artık testleri çözdüm Genişletmek için tıkla... Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylık
B beyzakaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 23 1 1 27 Perşembe 21:53 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #50 Sevimli_35 .!.: Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylı Genişletmek için tıkla... Sevimli_35 .!.: Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylık Genişletmek için tıkla... maşallah Allah analı babalı büyütsün
Sevimli_35 .!.: Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylı Genişletmek için tıkla... Sevimli_35 .!.: Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylık Genişletmek için tıkla... maşallah Allah analı babalı büyütsün
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.419 331 38 30 Perşembe 21:56 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #51 beyzakaaa .!.: çok geçmiş olsun tekrardan umarım bir daha yaşamazsın bu sefer takviyeyi almayı ihmal etme de o baya destekleyici olur Genişletmek için tıkla... Öyle yapacam inşallah güzel haberler gel lütfen buraya
beyzakaaa .!.: çok geçmiş olsun tekrardan umarım bir daha yaşamazsın bu sefer takviyeyi almayı ihmal etme de o baya destekleyici olur Genişletmek için tıkla... Öyle yapacam inşallah güzel haberler gel lütfen buraya
B beyzakaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2025 23 1 1 27 Perşembe 21:56 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #52 ekkiz .!.: Öyle yapacam inşallah güzel haberler gel lütfen buraya Genişletmek için tıkla... inşallah :)))
ekkiz .!.: Öyle yapacam inşallah güzel haberler gel lütfen buraya Genişletmek için tıkla... inşallah :)))
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.419 331 38 30 Perşembe 21:56 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzakaaa #53 Sevimli_35 .!.: Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylık Genişletmek için tıkla... Oyyyy masallah rabbim uzun ömürler versin inşallah
Sevimli_35 .!.: Maşallah bnde çok test yaptım belki 1000 lerce 10 sene sonra mucizem geldi şimdi 9 aylık Genişletmek için tıkla... Oyyyy masallah rabbim uzun ömürler versin inşallah