sizce hamile miym

siz biraz bekleyip kana gidin bence folik asit kullanıyo musunuz o değerleri yükseltmiştir belki
Gebelik dusunmedigim için icmiyordum bugün testi silik görünce içtim ama folik değil karışık bişey magnezyum falan var eczaneden bunu aldım direk dur atayim

Akıntım çok kanamam var sanıp kalkıp bakıyorum akinti geliyor test bu yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk gebeligimi de bununla ogrenmistim düşük oldu sonra bunu verdi eczacı folik diye bugün

Eklentiler

• 17527772727657934768626209028104.webp
    17527772727657934768626209028104.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 6
  • 17527772905804826305230910574764.webp
    17527772905804826305230910574764.webp
    18 KB · Görüntüleme: 8
Akıntım çok kanamam var sanıp kalkıp bakıyorum akinti geliyor test bu yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk gebeligimi de bununla ogrenmistim düşük oldu sonra bunu verdi eczacı folik diye bugün
bunu bilmiyorum bi de yurt dışında olunca :) siz kana gidin böyle içinizi kemirene kadar bir de streste yapmamak lazım içiniz rahatlar benimde akıntım var ama sizin kadar değil sabah öyle sizinki gibi fazla oldı

bir de şuan hiç belirtim yok mesela o da garip

bunu bilmiyorum bi de yurt dışında olunca :) siz kana gidin böyle içinizi kemirene kadar bir de streste yapmamak lazım içiniz rahatlar benimde akıntım var ama sizin kadar değil sabah öyle sizinki gibi fazla oldı
Yok şuan bişey olur diye tedirginim beklemedigim anda oldu olmaz ya dedim ilk gebeligimde çok uğraşmıştım hamile kalmak için bu da 1 korunmasizla varsa ansızın geldi

bir de şuan hiç belirtim yok mesela o da garip
Ben düşük yaptığım gebelik gibi aynı durumlar akıntıyla anlamistim normalde sadece yumurtalama döneminde olurdu akıntı yumurtlama bitince biterdi bu devam etti yumurtlama döneminde kuruluk vardı aynisi önceki gebelikteki gibi göğüs damarlarım belirgin vücudum yanıyor ateş basıyor surekli

Folik asiti kullanabilireiniz tabi çok faydası olur testi de yapıp rahatlicaksaniz yapın negatif olursa uzulmeyeceksniz

Folik asiti kullanabilireiniz tabi çok faydası olur testi de yapıp rahatlicaksaniz yapın negatif olursa uzulmeyeceksniz
İlk hamileligi bununla öğrendim düşük boyunca negatifi bununla takip ettim kuruma cizgisi asla çıkmaz bilemedim sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20250717_202019.webp
    IMG_20250717_202019.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 7
Ben düşük yaptığım gebelik gibi aynı durumlar akıntıyla anlamistim normalde sadece yumurtalama döneminde olurdu akıntı yumurtlama bitince biterdi bu devam etti yumurtlama döneminde kuruluk vardı aynisi önceki gebelikteki gibi göğüs damarlarım belirgin vücudum yanıyor ateş basıyor surekli
bana da ateş basıyor bir anda çok uzun sürmüyo ama

bana da ateş basıyor bir anda çok uzun sürmüyo ama
Geceleri uyumuyodum bundan 5 gün önce karın ağrısından oluyordum sanki karnimda taş vardı ne sağa donebildim ne sola Ağrı kesici içtim geçti bı daha olmadı sıcak su koydum vardiysa rabbim korusun ağır ilaç ağrı kesici

isteyen herkese nasip olur inşallah biz de buraya gelip mutlu haberlerimizi veririz
Ayy amin inşallah test ne zaman yapacaksın benim şuan ilişkinin üstünden 12 gün geçtikten sonra bu şekilde çıktı testim varsa tabi ama yalancı pozitif görmedim hiç burda testlerde

Geceleri uyumuyodum bundan 5 gün önce karın ağrısından oluyordum sanki karnimda taş vardı ne sağa donebildim ne sola Ağrı kesici içtim geçti bı daha olmadı sıcak su koydum vardiysa rabbim korusun ağır ilaç ağrı kesici
öyle düşünmeyin nasipse zaten ne yaparsanız yapın sizinle kalır

Back
X