siz biraz bekleyip kana gidin bence folik asit kullanıyo musunuz o değerleri yükseltmiştir belkiYaa masallah bende korunuyodum sadece 1 defa korunmadan oldum eğer varsa onunla kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz biraz bekleyip kana gidin bence folik asit kullanıyo musunuz o değerleri yükseltmiştir belkiYaa masallah bende korunuyodum sadece 1 defa korunmadan oldum eğer varsa onunla kaldım
Gebelik dusunmedigim için icmiyordum bugün testi silik görünce içtim ama folik değil karışık bişey magnezyum falan var eczaneden bunu aldım direk dur atayimsiz biraz bekleyip kana gidin bence folik asit kullanıyo musunuz o değerleri yükseltmiştir belki
Düşükten sonra ne kadar zamn geçti geçmiş olsun bu aradaEvet 32 gün kanamam oldu konu açtım bak hiç yok çizgi vücudun toplanması lazım demisti
bunu bilmiyorum bi de yurt dışında olunca :) siz kana gidin böyle içinizi kemirene kadar bir de streste yapmamak lazım içiniz rahatlar benimde akıntım var ama sizin kadar değil sabah öyle sizinki gibi fazla oldıAkıntım çok kanamam var sanıp kalkıp bakıyorum akinti geliyor test bu yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk gebeligimi de bununla ogrenmistim düşük oldu sonra bunu verdi eczacı folik diye bugün
5 ay oluyor cok teşekkür ederimDüşükten sonra ne kadar zamn geçti geçmiş olsun bu arada
bir de şuan hiç belirtim yok mesela o da garipAkıntım çok kanamam var sanıp kalkıp bakıyorum akinti geliyor test bu yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk gebeligimi de bununla ogrenmistim düşük oldu sonra bunu verdi eczacı folik diye bugün
Yok şuan bişey olur diye tedirginim beklemedigim anda oldu olmaz ya dedim ilk gebeligimde çok uğraşmıştım hamile kalmak için bu da 1 korunmasizla varsa ansızın geldibunu bilmiyorum bi de yurt dışında olunca :) siz kana gidin böyle içinizi kemirene kadar bir de streste yapmamak lazım içiniz rahatlar benimde akıntım var ama sizin kadar değil sabah öyle sizinki gibi fazla oldı
Ben düşük yaptığım gebelik gibi aynı durumlar akıntıyla anlamistim normalde sadece yumurtalama döneminde olurdu akıntı yumurtlama bitince biterdi bu devam etti yumurtlama döneminde kuruluk vardı aynisi önceki gebelikteki gibi göğüs damarlarım belirgin vücudum yanıyor ateş basıyor sureklibir de şuan hiç belirtim yok mesela o da garip
stres yapmamaya çalışın çok etkiliyorYok şuan bişey olur diye tedirginim beklemedigim anda oldu olmaz ya dedim ilk gebeligimde çok uğraşmıştım hamile kalmak için bu da 1 korunmasizla varsa ansızın geldi
İlk hamileligi bununla öğrendim düşük boyunca negatifi bununla takip ettim kuruma cizgisi asla çıkmaz bilemedim sizce varmıFolik asiti kullanabilireiniz tabi çok faydası olur testi de yapıp rahatlicaksaniz yapın negatif olursa uzulmeyeceksniz
bana da ateş basıyor bir anda çok uzun sürmüyo amaBen düşük yaptığım gebelik gibi aynı durumlar akıntıyla anlamistim normalde sadece yumurtalama döneminde olurdu akıntı yumurtlama bitince biterdi bu devam etti yumurtlama döneminde kuruluk vardı aynisi önceki gebelikteki gibi göğüs damarlarım belirgin vücudum yanıyor ateş basıyor surekli
Yok saldım vallahi zaten hazır değildim takmayinca beklemeyince olmuyomusstres yapmamaya çalışın çok etkiliyor
isteyen herkese nasip olur inşallah biz de buraya gelip mutlu haberlerimizi veririzYok saldım vallahi zaten hazır değildim takmayinca beklemeyince olmuyomus![]()
Geceleri uyumuyodum bundan 5 gün önce karın ağrısından oluyordum sanki karnimda taş vardı ne sağa donebildim ne sola Ağrı kesici içtim geçti bı daha olmadı sıcak su koydum vardiysa rabbim korusun ağır ilaç ağrı kesicibana da ateş basıyor bir anda çok uzun sürmüyo ama
Ayy amin inşallah test ne zaman yapacaksın benim şuan ilişkinin üstünden 12 gün geçtikten sonra bu şekilde çıktı testim varsa tabi ama yalancı pozitif görmedim hiç burda testlerdeisteyen herkese nasip olur inşallah biz de buraya gelip mutlu haberlerimizi veririz
öyle düşünmeyin nasipse zaten ne yaparsanız yapın sizinle kalırGeceleri uyumuyodum bundan 5 gün önce karın ağrısından oluyordum sanki karnimda taş vardı ne sağa donebildim ne sola Ağrı kesici içtim geçti bı daha olmadı sıcak su koydum vardiysa rabbim korusun ağır ilaç ağrı kesici
Evet belli belirsiz bir çizgi var daha önce de deneyimledigine göre gebelik vardır o zaman diyebilirizİlk hamileligi bununla öğrendim düşük boyunca negatifi bununla takip ettim kuruma cizgisi asla çıkmaz bilemedim sizce varmı
siz de mi aynı belirtileri yaşıyorsunızEvet belli belirsiz bir çizgi var daha önce de deneyimledigine göre gebelik vardır o zaman diyebiliriz