Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki t çizgisinin orda silik çizgi var gibi ama biraz da dağılmış bence yarın ilk idrarınla tekrar test yap canım
Olabilir gebelik ama dağılmış gibi de. Bence kan testi yaptır en kesin sonuç.
Ay ne guzel, hayirli ugurlu olsun. Kan testinin sonucunu bize de yazin olur mu? :)Eki Görüntüle 2792745 çok çok silik çıktı sabah yaptım ama![]()
Emin misin? İkinci resimde de silik çizgi görüyorum ben ? Bat bugün müydü ? Yerleşme kanaması olabilir mi?Kızlar adet oldum şimdi yaaa![]()
Eminim şu an normal kasık ağrılarım ve adetim başladıEmin misin? İkinci resimde de silik çizgi görüyorum ben ? Bat bugün müydü ? Yerleşme kanaması olabilir mi?
6 gün gecikmede zaten testte daha belirgin olması gerekirdi ama pes etmek yok inşallah diğer ayNormalde adet günüm 6 gün gecikmişti bugün
İlginç. İkisinde de ikinci çizgiyi görmüştüm ben. Yanlış anlamazsanız, sizin de üzülmemeniz adına daha bilindik markaların testlerinden alsanız daha sağlıklı sonuçlar alırsınız bence. Böyle umutlanmazsınız en azındanNormalde adet günüm 6 gün gecikmişti bugün
Teşekkür ederimmmİlginç. İkisinde de ikinci çizgiyi görmüştüm ben. Yanlış anlamazsanız, sizin de üzülmemeniz adına daha bilindik markaların testlerinden alsanız daha sağlıklı sonuçlar alırsınız bence. Böyle umutlanmazsınız en azından