Sizce hamile olabilir miyim?

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.788
865
53
Kızlar reglim biteli 1 hafta oluyor..3 gün gecikmeli regl olmuştum zaten reglim de düzensizdir..ama şu 4 gündür aşırı derecede bel, karın ve kasık ağrısı çekiyorum.. kasıklarıma iğne batar gibi ağrı giriyor midem bulanıyor,cinsel isteksizlik de var..reglim hatırladıgim kadarı ile az gelmişti ama 5 gün sürdü şiddetli ağrı da çektim ilaçta içtim..sizce gebelik olabilirmi? Ne yapmalıyım bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Regl biteli 1 hafta olmuş yumurtlama belitrisi de olabilir iki günde bir ilişki deneyin canım inşallah tutar

Regl biteli 1 hafta olmuş yumurtlama belitrisi de olabilir iki günde bir ilişki deneyin canım inşallah tutar
Bende yumurta tembelliği var 3-4 ayda bı nadiren çatlıyor o yüzden yumurtlama ağrısı nasıl onuda bilmiyorum bende cinsel isteksizlik oldugu icin degerlendiremiyoruz da

Bende yumurta tembelliği var 3-4 ayda bı nadiren çatlıyor o yüzden yumurtlama ağrısı nasıl onuda bilmiyorum bende cinsel isteksizlik oldugu icin degerlendiremiyoruz da
Keşke bı ovulasyon testi yapsaydın cnm adetin bitince üç gün sonra internette yumurtlama masajları var onları bı belki faydasını görürsün batma oluyor işte baya bı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…