Adetiniz duzenliyse 6 günlük gecikme idrarda net cizgiyle belirirdi diye düşünüyorum . Ama inşallah pozitifi alırsınız. .Merhaba hanımlar, adetim 6 gün gecikti. Dün yaptığım erken gebelik testimde ince bir çizgi oluşmuştu. Ama çok belirgin değildi. Baya silikti. Karın ağrısı ve kasıkta kramp şeklinde adet belirtileri var ama adet olmadım henüz. Bu şekilde olup hamile olan var mı? Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Ama çok merak ediyorum.
Sonucunuz ne cıktı ?Merhaba hanımlar, adetim 6 gün gecikti. Dün yaptığım erken gebelik testimde ince bir çizgi oluşmuştu. Ama çok belirgin değildi. Baya silikti. Karın ağrısı ve kasıkta kramp şeklinde adet belirtileri var ama adet olmadım henüz. Bu şekilde olup hamile olan var mı? Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Ama çok merak ediyorum.
Kimyasal gebelik geçirmişsinz. Benimde 2 kere gecirdim. Boyle 5 6 gun gecikiyordu. Test yaptigimdaysa varla yok arasi cikiyorduSonucum 6.41 çıktı canım akşamına kanamam başladı regl oldum
Aaa öyle mi oluyormuş haziran ayında benim de başıma böyle bir şey geldi.. günlerce kasık bel ağrısı yaşadım , test cok silik birKimyasal gebelik geçirmişsinz. Benimde 2 kere gecirdim. Boyle 5 6 gun gecikiyordu. Test yaptigimdaysa varla yok arasi cikiyordu
Merhaba geçmiş olsun öncelikle adınıza çok üzüldümMerhabalar kizlar yaklaşık 1 ay önce hamileydim ne olduysa bilmiyorum ama Ağustos 10 da düşük yaptım kanamam geldi 13unde ise bitti kanamam sonrasında kendime geldim tekrar denedik 1 2 gün sonra şuan kanamam biteli yani sonrasında ilişkiye gireli 17 18 gün oldu ama çok baş ağrısı mide bulantısı oluyor bazen geçenlerde koku hassasiyeti yaşadım birşey yiyemedim sürekli bir uykuluyum halsizlik var üstümde göğüs ağrısı da oluyor bazen düşüğün kıçı içinde olur derler sizce tekrardan hamilemiyim yaklaşık 10 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı ama bilmiyorum aşırı kas ve bel ağrım var lütfen bakar mısınız
Özele gittim doçent baktı hiçbir şey kalmamış düşmüş dedi baş ağrısı çok oluyor sabah kahvaltısı yaptıktan sonra veya akşam midem bulanıyor afedersiniz ağzıma geliyor çok kötü oluyorum göğsüm ağrıyor uçları ama bilmiyorum var mı hemen hemen 17 18 gün oldu ne zaman yapım sizce testMerhaba geçmiş olsun öncelikle adınıza çok üzüldümbelirtileriniz hamilelik var gibi ama test yapsanız daha iyi olur bilemeyiz. Tabi bazı düşüklerde içerde kalan parçalar oluyormuş onlarda buna sebep olur mu bilmiyorum.testi tekrarlayın bence
Beklenen adet tarihiniz ne zaman? Eğer geçtiyse testi yapın geçmediyse geçtikten sonra yapın daha iyi olurÖzele gittim doçent baktı hiçbir şey kalmamış düşmüş dedi baş ağrısı çok oluyor sabah kahvaltısı yaptıktan sonra veya akşam midem bulanıyor afedersiniz ağzıma geliyor çok kötü oluyorum göğsüm ağrıyor uçları ama bilmiyorum var mı hemen hemen 17 18 gün oldu ne zaman yapım sizce test
Hiç bilmiyorum ki ne zaman olacağımı 10unda düşük oldu 13unde kanamam bittiBeklenen adet tarihiniz ne zaman? Eğer geçtiyse testi yapın geçmediyse geçtikten sonra yapın daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?